Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete outfit of the days die voorbij gekomen zijn op mijn blog. Vanaf het begin deel ik met jullie mijn outfits en ik vind het belangrijk erbij te vermelden dat ik geen fashionista ben. Ik heb niet veel verstand van mode en met mijn outfits wil ik vooral uitstralen wie ik ben, waar ik van houd en hoe ik op een normale manier leuk voor de dag probeer te komen. Geen designer merken, geen high fashion items, nee gewoon Kelly die een poging doet haar eigen stijl uit te stralen en daarmee wil ik juist zeggen dat voor leuke outfits je geen dure kleding hoeft te dragen, en dat je door je eigen stijl te hebben er leuk uit kunt zien. Als ik aan iemand kan zijn dat ze haar eigen stijl heeft, en draagt zonder dat daar een groot label aan hoeft te hangen dan vind ik het meestal al heel erg leuk. Anyways, ik deel graag mijn outfits met jullie, ik sta graag voor de kledingkast om wat leuks te selecteren en shoppen voor kleding vind ik dan ook erg leuk. Ik ben eens in mijn archieven gaan kijken onder het kopje ‘outfits’ en heb voor jullie mijn favorieten geselecteerd, kijken jullie mee?

Dit is mijn favoriete jurkje, en deze kocht ik bij Vero Moda en droeg ik met kerstmis.

Deze outfit an  sich vind ik niet eens zo heel erg leuk, maar het feit dat dit mijn laatste hoogzwangere outfit of the day is wel. Ik was hier ruim 33 weken zwanger en de week erop had ik ons dochtertje Lana al in mijn armen. Op deze foto lag ze nog lekker warm in het ‘oventje’. Als ik die buik zie denk ik, wow was mijn buik zo groot en zat Lana daar in! Ik kan het me al bijna niet meer voorstellen.

Dit heerlijke fluffy jasje vind ik geweldig! Deze outfit hoort daarom ook zeker thuis in dit favorieten lijstje.

Ook deze outfit is een van mijn favoriete want dit jasje vind ik geweldig. Vriendinnetje Shirley maakte deze foto’s voor mij. Je kunt aan de foto’s wel zien dat zij een fotografie talentje is!

Deze outfit foto’s zijn nog niet zo lang geleden gemaakt maar voor mij nu al favoriet, ook al zo’n echte Kelly outfit!

Dit was een selectie van mijn outfit foto artikelen welke ik het mooiste vond. Als ik terug kijk zie ik ook outfit foto’s terug dat ik denk, wow hoe heb ik dat kunnen aantrekken haha. Ieder mens maakt fouten en ik loop er echt niet altijd tiptop bij. Ik ben gewoon wie ik ben en ik vind het wel grappig om te zien hoe sommige outfits eruit zien. Ik maakte ook al eens een artikel met allemaal outfit foto’s van toen ik zwanger was in volgorde van zwangerschapduur, heb je die gezien?

Wat vonden jullie van deze favorieten en welke outfit hiervan is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Favoriete outfit of the days op kellycaresse.nl”

 1. Ik vind dat jij er altijd zo heerlijk gewoontjes en toch netjes en leuk uitziet. Niet teveel poespas maar gewoon een mama die zich prima verzorgd en gewoon aantrekt wat zij lekker vind zitten.
  Miranda onlangs geplaatst…Plannen voor de vakantie.My Profile

 2. Leuke outfits! Ik heb echt totaal geen verstand van mode en heb alleen maar makkelijke kleding voor t borstvoeden! Mooie buik had je zeg! Ik keek gisteren bevallingsfotos terug *slik* wat gaat het toch snel allemaal!

 3. Ik vind je hoogzwangere outfit de allerleukste uit dit rijtje. Qua stijl komt die het dichtste bij mijn eigen stijl. Leuk dat je gewoon draagbare en betaalbare dingen aantrekt.
  Jess onlangs geplaatst…La Petite VMy Profile

 4. Heel leuk overzichtje!
  Die hoogzwangere outfit is natuurlijk prachtig door die buik met Lana er nog in.
  Maar qua outfit is de voorlaatste mijn favoriet hihi 🙂
  En de jasjes hè, typisch Kelly!
  Robin onlangs geplaatst…Opgemaakt feb – maart 2014My Profile

 5. Wat leuk deze foto’s! Lijkt me zelf ook een beetje bizar om mezelf terug te zien zwanger. Je ziet er wel weer heel slank uit! Mooi!

  xx

 6. Stuk voor stuk leuke outfits! Allemaal dingen die ik mezelf ook nog wel zie dragen. 🙂
  Je weet je echt wel leuk te kleden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.