VLOG Huishouden met kids en trap make-over in huis

Wat gezellig dat je kijkt naar de nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog geef ik je een kijkje in mijn dagelijkse chaos en deel ik vooral veel huiselijke momentjes zoals het spelen met de kids, schoonmaken in huis, eten koken en we gingen de sneeuw opzoeken met de slee! Ook laat ik je de make-over zien van de trap in ons huis. Na de momlife beelden volgt mijn tripje naar Oostenrijk waar ik een spannende driving experience in de sneeuw ga ervaren, super leuk! Kijk je gezellig met me mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

30

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Femke
  30 januari 2019

  Wat stoer dat je de Winter Experience bent aangegaan! Voel je je nu zekerder met sneeuw en gladheid? x

 • rachel
  30 januari 2019

  Gaaf die winter experience :D, zag er allemaal gezellig uit!

 • Ik
  31 januari 2019

  Wow 2 boterhammen smorgens en smiddags. Wat veel☺️
  Bij ons drinken ze smorgens thee. Mijn zoon is sowieso gek op thee.
  Leuke vlog. Je zegt echt supervaak super hihi. Snap ik wel hoor!
  Leuk naar Oostenrijk maar hoezo was Faya daar dan? Best cool lijkt me

 • Anneleen
  12 februari 2019

  Kan me voorstellen dat het even raar voor je was om zonder de kindjes te vertrekken op reis! Toch goed dat je het gedaan hebt en dat je er van hebt kunnen genieten! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.