Vlog: high tea en meet met Manon en Bibian!

 

blog high tea

 

Afgelopen donderdag had ik een hele gezellige middag op de planning, ik ging namelijk meeten met Manon en Bibian. Bibian heeft een zoontje River van 1 jaar oud en Manon is 18 weken zwanger van haar eerste zoontje. Een high tea stond al lang geleden op de planning en afgelopen donderdag was het zo ver. Samen met Lana vertrok ik naar Den Bosch. Natuurlijk heb ik deze middag gevlogd en vandaag laat ik jullie de vlog zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat een gezelligheid was dat zeg! We hebben al een datum geprikt voor onze volgende meet. Ook staan er nog allerlei andere spannende plannen op het programma maar dat houden we nog even geheim (jup, dat gaat over hetzelfde geheime project als waar ik jullie laatst al nieuwsgierig naar maakte hihi).  Wat vonden jullie van het filmpje? Laat het me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

  Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.

Gerelateerde berichten

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.