VLOG: Hier worstel ik enorm mee tijdens het vloggen

Wat gezellig dat je meekijkt naar een nieuwe vlog, een vlog tijdens de carnavalsvakantie van Lana waarin ik ook ervoor koos om vooral veel quality time met mijn gezin  te hebben. Je ziet mijn nogal gezellige carnavalsavond en dat we Kindercarnaval vieren, we gaan een dagje naar Beekse Bergen, ik deel een leuke shoplog en mijn geheim voor lange wimpers. En ik ben openhartig over iets waar ik enorm mee worstel tijdens het vloggen. Het is namelijk best veel gebeurd in mijn leven afgelopen week. Kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • rachel
  13 maart 2019

  je deelt al genoeg en ik vind dat wij als blogger en vloggers niet werkelijk alles hoeven te delen, we hebben ook nog dat stukje echte prive he meis 😉 je deelt waar je je goed bij voelt, voelt het niet goed gewoon niet doen <3

 • Nienke
  15 maart 2019

  Ik snap wel wat je bedoelt, want het beïnvloed je wel als er iets heftigs in je omgeving gebeurd, dan is het lastig om dat niet te tonen en wellicht de schone schijn op te houden.
  Wees maar gewoon jezelf en deel wat jij wilt 😘
  Leuke vlog weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.