Dit is Kellycaresse.nl! Mama van 3 meisjes

Zo leuk dat ik deze video dan eindelijk met jullie kan delen, ik ben namelijk al heel wat maandjes bezig met dit idee en ik ben zo trots op het resultaat! Ik heb een nieuwe kanaaltrailer laten maken door Melissa en ik ben er zo trots op. In deze video zie je in 1 minuut precies wie wij zijn, wat wij doen en wat je allemaal kunt vinden op mijn platform!  Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Credits naar talentvolle Melissa van Capribee!

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  15 maart 2019

  wat super leuk mop 😀

 • Dionne
  15 maart 2019

  Wauw! Wat een onwijs mooie introductie video zeg. Hij is ook prachtig gemonteerd! 😀

 • Anneleen
  16 maart 2019

  Wat een mooie video!!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.