VLOG: Hier is het alles behalve perfect en mom struggles

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog is het weer gezellig chaotisch in huize Caresse. Zo ga ik met de meisjes make-uppen en pepernoten bakken want het voelde als november qua weer. Ga ik een drankje in de stad doen met Kimberly. Ik ging eindelijk weer skiën met Yannick en ik deel hoe vooral niet perfect het hier thuis ook is, net als bij jou. Feline die er vandoor gaat met de camera, Yannick die een gore challenge doet en hoe ik soms ook worstel als moeder. Kijk je gezellig mee met de nieuwste vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.