Hoe wij ongeacht de maatregelen een heerlijke zomer in onze tuin gaan hebben

| WINACTIE | Zo stonden we met champagne in onze handen de jaarwisseling te vieren en zo tellen we af naar de zomervakantie die in het vooruitzicht ligt. We genieten van steeds meer zonnige dagen en van het buitenleven, heerlijk! Hoe de maatregelen er deze zomer uit zullen zien is nog even spannend, maar als een vakantie in het buitenland niet gaat lukken, dan genieten we alsnog van een heerlijke zomer in onze tuin. Ook wel Tuinzania of Tuinesië genoemd. Zo klinkt het bijna als een tropische vakantiebestemming toch 😉 Hoe ik deze zomer voor ons zie deel ik in dit artikel en je kunt ook een hele toffe zonnebril winnen voor jou en je kindje, dus lees snel verder!

Hoe wij ongeacht de maatregelen een heerlijke zomer in onze tuin gaan hebben

We hopen natuurlijk dat onze vakantieplannen in Frankrijk door kunnen gaan, maar bij het boeken van onze reis hebben we voor de zekerheid goede annuleringsvoorwaarden afgesproken. Los van op vakantie gaan, hebben we ook heel wat weken thuis over die alleen maar meer worden als we door de maatregelen voor een volledige staycation gaan.  Maar niet getreurd, soms moet je zelf de slingers ophangen en dat doen we dan ook, want dat betekent alsnog een mega gezellige zomer vanuit huis in eigen tuin en buurt. Je kunt er overal een feestje van maken denk ik dan.

 • Een essentieel item wat mij betreft is toch het opzetten van een zwembad in de tuin. Je hebt ze in modellen die je op moet blazen of met een handig frame. Wij hebben zelf zo’n frame zwembad waardoor je binnen no-time een groot zwembad opzet in eigen tuin. Met een zonnebedje ernaast om te zonnen, wat lekkers te eten en te drinken zeg ik: niets meer aan doen. Vergeet jezelf en je kinderen overigens niet met regelmaat goed in te smeren met een goede beschermende SPF om je huid te beschermen tegen de straling van de zon.
 • Naast dat je je huid goed moet insmeren, is het ook essentieel voor zowel jou als je kinderen om een goede beschermende zonnebril te dragen met de juiste UV-bescherming. Hoe jonger het kind, des te kwetsbaarder de ogen. Daarom is het heel belangrijk dat kinderen én baby’s wennen aan het dragen van een zonnebril. De pupillen van een kind bevatten minder pigment en zijn groter en wijder, waardoor  er meer zonlicht in hun oog valt. Schade aan kinderogen is niet direct merkbaar, maar maakt op latere leeftijd het verschil tussen goed en slecht zien. Het gevaar van UV-straling heeft niets met hoge temperaturen te maken, ook op een bewolkte dag kunnen je ogen schade oplopen door teveel blootstelling aan UV-straling. Dat wil niet zeggen dat je de zon moet vermijden. Een beetje zon is goed voor iedereen. De zon zorgt ervoor dat er vitamine D in de huid aangemaakt wordt, maar te veel blootstelling aan UV-straling vergroot de kans op huid- en oogbeschadiging. Je hoornvlies kan er zelfs door verbranden. Een goede zonnebril beschermt je. Maar hoe vind je de juiste zonnebril voor jou en je kinderen? Dit zijn de kenmerken van een goede zonnebril:
  1. De zonnebril biedt 100% UV-bescherming;
  2. Het is belangrijk te letten op de CE-markering. Deze geeft de kleurintensiteit aan en zegt in hoeverre je ogen beschermd worden tegen verblinding. Aan de percentages lichtabsorptie kun je zien hoeveel licht de glazen doorlaten. Je zonnebril dient minimaal een CE3 markering te hebben en voor kinderen zelfs een CE4 markering. Aan de percentages lichtabsorptie kun je zien hoeveel licht de glazen doorlaten;
  3. Heeft de juiste maat glazen waardoor je alles goed kunt zien;
  4. Een goede zonnebril is goed afgesteld door een opticien waardoor die lekker zit, niet afglijdt en er geen schadelijk zonlicht in je oog valt. Meer weten? Via deze site van Pearle vind je een handige wijzer met tips waarop je moet letten bij het kopen van een goede zonnebril. Naast de juiste bescherming wil het oog letterlijk ook wat en gelukkig zijn er ook leuke en betaalbare modelletjes verkrijgbaar bij Pearle waardoor je er ook nog eens heel leuk uitziet tijdens de zomerdagen in je tuin.

Ik maakte een afspraak bij de Pearle opticien bij ons in de buurt om zonnebrillen uit te kiezen voor mij en de meisjes. Een deskundige medewerkster heeft ons geholpen en meegekeken welke zonnebrillen het beste bij ons passen. Het is belangrijk dat het montuur qua maat goed past en dat hij wordt afgesteld op het gezicht. De mevrouw in de winkel heeft de zonnebrillen goed afgestemd en op onze maat gebogen. We kregen er een brillenkoker bij (alleen dat vonden de meisjes al geweldig) en kunnen zo gaan genieten van de zonnestralen. Hoe leuk staan ze bij de meisjes! Ik vind het een heel fijn idee dat de ogen van de meisjes (en die van mij) goed beschermd zijn tegen de zon. Dat geeft een gerust gevoel. Nog leuker vind ik het, dat ik een van jullie mag verrassen met een nieuwe zonnebril voor jou en je zoon/dochter.

Winactie gesloten:
Ik mag een van jullie blij maken met een zonnebril van Pearle voor jou en je zoon/dochter. Hoe doe je mee? Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet. Over een week maak ik in dit artikel de winnaar bekend dus houd de pagina in de gaten. Wie weet lopen jij en je zoon of dochter er binnenkort zomers bij met een te leuke nieuwe Pearle zonnebril.

Met je zonnebril op ben je beschermd en zit het helemaal goed met jou en je ogen voor deze zomer. Wat voor leuke activiteiten kun je nog meer doen in en rond het huis? Ik ga verder met de tips voor een heerlijke zomer in eigen land.

De winactie is gesloten. De winnaar is Kelly van Harmelen. Wil je mij mailen op Kelly @ Kellycaresse.nl dan zorg ik dat de prijzen je kant op kunnen komen!

 • Wat kijk ik uit naar heerlijke etentjes in de tuin deze zomer. Of heerlijk ontbijten in het zonnetje, dat is toch echt een feestje! Evenals heerlijk in de tuin lunchen, een borrel doen met lekkere hapjes of natuurlijk een gezellige uitgebreide bbq. Ik kan daar enorm blij van worden! Erg gezellig om daar vrienden bij uit te nodigen en zo te genieten van een etentje in eigen tuin.
 • Organiseer leuke buitenspelmiddagen! Waarom alleen pingpongen op de camping? Of een potje badminton enkel op vakantie doen? Doe die dingen ook lekker in je tuin, rondom het huis of in een parkje voor het ultieme vakantiegevoel. Of wat dacht je van bowlen met flessen gevuld met water en een bal erbij. Of een toernooi houden met een waterballon gevecht. Er zijn genoeg leuke spelletjes te bedenken. Nodig wat vriendjes van de kids uit en organiseer een gezellige buitenspelmiddag zoals je dit anders op de camping zou doen.
 • Download het te leuke gratis kids doe-boek van Pearle en vind de leukste buitenactiviteiten zodat je je in de vakantie zeker niet hoeft te vervelen. Met tips zoals het maken van je eigen speurtocht, verkeersborden zoektocht in je omgeving, proef spelletjes en andere leuke spellen. Je downloadt het kids doe-boek gratis, je print hem zelf uit en je kinderen kunnen er heerlijk mee aan de slag. Tevens een leuke tip om ook aan vriendjes in de omgeving mee te geven.
 • Picknicken in eigen tuin of zoek een leuk parkje op! Vul je picknicktas met een kleed, lekkere broodjes, zoete en hartige lekkernijen, lekkere drankjes, neem wat leuk buitenspeelgoed mee en je middag is hoe dan ook geslaagd.
 • Of zet een tent op in eigen tuin en maak van je tuin een camping! Met opzetzwembad, ontbijt in de tuin en de leukste activiteiten. Wie wil er dan nog op vakantie?

Kortom, genoeg te beleven in je eigen tuin en omgeving! Wat zijn jouw plannen voor komende zomer? Ik ben heel benieuwd!

#KellycaresseAd in samenwerking met Pearle Opticiens.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

228 reacties

 • Anita te Gussinklo
  28 mei 2021

  Dat lijkt mij en mijn zoon erg fijn een nieuwe zonnebril.
  Het mooie weer komt er (gelukkig) weer aan.

 • Stephanie
  28 mei 2021

  Ik doe graag mee!

 • Danielle B
  28 mei 2021

  Mijn ogen maar zeker ook mijn oogleden zonder pigment kunnen wel een mooie zonnebril ter bescherming gebruiken. Mijn zoon doet graag met mama mee!
  Danielle B onlangs geplaatst…Hoe wij ongeacht de maatregelen een heerlijke zomer in onze tuin gaan hebbenMy Profile

 • Ursula
  28 mei 2021

  Oh wat gaaf! Ik doe graag mee voor mij en ons zoontje. We zijn beide toe aan een goede nieuwe zonnebril. Natuurlijk nemen we papa en zijn zusje ook mee, zodat ze ook meteen een mooie bril uit kunnen zoeken.

 • Sharon
  28 mei 2021

  Dat zou erg leuk zijn voor mijn dochters en zoontje 🙂. Als ik win kunnen ze mooi samen delen.

 • Sharon
  28 mei 2021

  Ik doe ook graag mee🙂

 • Marianne
  28 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter!

 • Kelly
  28 mei 2021

  Ik doe graag mee met de winactie voor mij en mijn dochtertje Amber, de zon gaat nu heerlijk schijnen en dan lopen we er ook nog stijlvol bij!

 • Marloes
  28 mei 2021

  Super leuk! Ik doe graag mee!! 🍀

 • Gea
  28 mei 2021

  Wauw dat zou helemaal geweldig zijn!
  Ik ben wel toe aan een leuke nieuwe zonnebril! En denk wel dat de kids dit ook geweldig zouden vinden!
  Duimen maar!

 • Chantal groenewald
  28 mei 2021

  Hoi Kelly, ik waag een gokje mee voor mij en mijn dochtertjes ( kopen we voor de ander er ook gewoon 1 bij 😉☺️).

 • Amanda
  29 mei 2021

  Oww ik ben echt gek op zonnebrillen en mijn dochtertje ook dus wij willen heel graag meedoen!

 • Irene
  29 mei 2021

  Ik doe graag mee samen met mijn dochter. Haar eigen zonnebril heeft haar kleine broertje in de wc laten vallen op vakantie, dus die hebben we daar maar achter gelaten 🙈.

 • Louise
  29 mei 2021

  Wat een leuke actie weer zeg! Wij doen graag mee voor een leuke en goede zonnebril voor mij en mijn dochter 😊

 • Lisanne
  31 mei 2021

  Ik wil wel een kansje wagen hoor, bij de eerste zonnestralen gaat hier bij beide de zonnebril al op. Een goede, die fijn blijft zitten zou heel fijn zijn!

 • Priscilla
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee!

 • Margot
  31 mei 2021

  Ja ik doe graag mee voor mijn man en zoon!😍

 • Reiny
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mezelf en onze oudste zoon!🤩

 • Michelle
  31 mei 2021

  Oeh yes! Ik heb in de auto altijd veel last van het felle licht, dus een zonnebril komt goed uit. Op naar de zomer!

 • Sharon
  31 mei 2021

  Wat een goede winactie, oogbescherming is zo belangrijk. Ik doe graag mee voor mij en voor onze dochter(s). 🤞🏻🍀😃

 • Daisy
  31 mei 2021

  Super! Mijn zoontjes en ik doen graag mee! Een goede zonnebril is meer dan welkom! 🌞

 • Margot
  31 mei 2021

  Wat een leuke actie! Een goede zonnebril is altijd welkom! En voor mijn zoon ook een stoere zonnebril is ook fantastisch!

 • Claudette
  31 mei 2021

  Viva la soleil! Wat leuk ik ben wel toe aan een goede zonnebril en dan samen met mn dochter is natuurlijk helemaal feest!

 • Ashley Klinkenberg
  31 mei 2021

  Jaaa!! Voor mij en mijn dochter! Die heeft nog geen zonnebril 😎 kom maar op die warme zonnige zomer.

 • Melissa
  31 mei 2021

  Mijn zoontje is in de auto vaak mijn ‘co-piloot’ en we kunnen met dit mooie weer beiden wel een zonnebril gebruiken

 • Anneke
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee. Mijn 1 euro zonnebril van een grote keten is wel aan vervanging toe. En mijn dochter van drie wil ook heel graag een mooie nieuwe zonnebril!

 • Wendie
  31 mei 2021

  Jaaaa!! Ik doe graag mee voor mij en 1 van de dochters. Wou voor mezelf graag een nieuwe bestellen bij pearle, maar dan wacht ik de actie nog even af 😊😊😊

 • Lisette Schram
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee voor mij en mijn zoon! 😎☀️

 • Birgit
  31 mei 2021

  Zonnebrillen kun je nooit genoeg hebben toch?😍
  En voor de kleine dame ben ik nog op zoek naar een goede en leuke zonnebril!

 • Sagitta
  31 mei 2021

  Zou het super leuk vinden om dit winnen samen met mijn dochter Féline (5). We zijn nog op zoek naar een stoere meidenbril voor haar, want degene die ze nu heeft zijn echt te kinderachtig mam 😅

 • Natasja
  31 mei 2021

  Oehhh leuk leuk! Na mijn lensimplantatie mag ik eindelijk weer zonnebrillen zonder sterkte dragen! Wij doen graag mee!

 • Viviane
  31 mei 2021

  Jaaa leuk!! Mijn dochter wil zo graag n zonnebril want de zon vindt ze zo fel in dr ogen…. en het liefste natuurlijk alles hetzelfde als mama😃

 • Irma
  31 mei 2021

  Ik doe ook graag mee, onze dochter kan wel een nieuwe zonnebril gebruiken 😎 De zonnebril van Minnie Mouse is nu wel aan vervanging toe 😅

 • Petra
  31 mei 2021

  Wat een leuke winactie 🤩
  Wij zijn gek op zonnebrillen 😎 dus wij doen graag mee!

 • Gaby schobben
  31 mei 2021

  Dat zou fantastisch zijn voor mij en mijn dochter van bijna 13!😎

 • Annemiek
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter die het liefst de hele dag met de zonnebril van haar broer op loopt. Tijd voor een eigen zonnebril! 🙂

 • Nicky
  31 mei 2021

  Mijn dochtertje Mya van 1,5 en ik doen graag mee! Als alles doorgaat, gaan we voor de eerste keer samen met haar op zomervakantie, naar Zuid-Duitsland!

 • Denise
  31 mei 2021

  Wauw wat een leuke tips! Wij hebben dit jaar ook de hele tuin aangepakt, overkapping, zwembad gekocht, speelhuisje genieten! Een nieuwe zonnenbril kunnen wij beide wel gebruiken 😍 hoop dat op sterkte ook mee doet hihi 😊

 • Cherie van der Donk
  31 mei 2021

  Oh wat zou dat gaaf zijn om samen met onze dochters een nieuwe zonnebril kunnen uitzoeken!! Vooral met dit lekkere weer in aantocht heb je extra zin en is het zeker nodig om een goede zonnebril te hebben. We gaan extra duimen deze dagen 🥰🤞

 • Renske
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon die bijna 4 wordt waarvan zijn zonnebril gister helaas is gesneuveld. Hier zou hij heel blij mee zijn! En ik kan zelf ook wel een nieuwe zonnebril gebruiken aangezien mijn huidige vol krassen zit ☺️

 • Melanie
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee met deze winactie! Loop al jaren met dezelfde zonnebril omdat ik maar geen goede keus kan maken..

 • Tine
  31 mei 2021

  Te gekke actie! Ik doe graag mee voor mij en zoontje (5) Thijs 😊

 • Bertine hoenderken
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee! Wat een super leuke actie!

 • Lenie
  31 mei 2021

  Jaaa ik doe graag mee voor mijn oudste dochter en mezelf!!

 • Romy
  31 mei 2021

  Wat een toffe akie!
  Ik doe dan zeker ook graag mee.
  Ik wist helemaal niet dat kinderogen gevoeliger waren voor de zon. Heb nu gewoon zo’n standaard zonnebrilletje voor m’n 3 jarige. Zelf heb ik wel een gewone bril maar nog geen zonnebril op sterkte.
  Bedankt ook voor de tip van het doe boek ga ik zeker downloaden!
  Nu hopen dat onze zomervakanties gewoon lekker door kunnen gaan🥰🥰

 • Geja
  31 mei 2021

  Ja leuk voor mijn dochter!😍 echt een buiten kind is het dus de zonnebril komt van pas

 • Caroline van den Ouden
  31 mei 2021

  Wat een leuke actie! Zou ik heel erg leuk vinden voor mijn oudste dochter en mij. Ze is net vijf geworden en 5 weken geleden grote zus. 💕

 • Nicole hendriks
  31 mei 2021

  Yes, ik doe mee!

 • stephanie
  31 mei 2021

  Wauw wat een toffe actie zeg! Ik doe graag mee samen met mijn zoon en dochter.

 • Didi
  31 mei 2021

  Ooo wat een leuke actie, ik doe graag mee voor mijn dochter of zoon 🤞🏻🌞🤗

 • Manon
  31 mei 2021

  Jaaaa, heel leuk! Mijn dochter en ik zijn allebei gek op zonnebrillen, na 3 jaar dezelfde te hebben gedragen hoog tijd weer voor iets leuks nieuws!!

 • Nienke
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee, een nieuwe zonnebril komt altijd van pas zeker nu met dit mooie weer

 • Lysanne
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor een van mijn lieve meiden!

 • Daisy de Haan
  31 mei 2021

  Oooh heel graag een kansje voor m’n mini&me! Is 4 maanden te jong voor een zonnebril? Zoja dan groeit ze snel genoeg haha!
  Daisy de Haan onlangs geplaatst…Mumlife – Die eerste keer naar het consultatiebureauMy Profile

 • Hannah
  31 mei 2021

  Hele leuke win-actie! Ik doe graag mee voor mij en mijn 2-jarige dochter. Zodra de zon schijnt, gaat de zonnebril op. Een nieuwe zonnebril komt met dit lekkere weer goed van pas 🙂

 • Marloes
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mezelf en mijn dochter!
  Ik heb snel last van zonlicht door overprikkeling van mijn ogen. Zodra de zon schijnt loop ik áltijd met een zonnebril op.
  Mijn kinderen zien dat, en hebben die gewoonte overgenomen.
  Zodra de zon schijnt, willen hun ook een zonnebril. Dat geeft deze mama een fijn gevoel. Want zo bescherm ik makkelijk hun oogjes. Zonder strijd.

 • Miranda Velthuis
  31 mei 2021

  Wat een leuke winactie! Wij doen graag mee!

 • Robin
  31 mei 2021

  Hii Kelly,

  Ik hoop dat jullie vakantieplannen lekker door kunnen gaan, en je de annuleringsverzekering voor niks heb afgesproken! En anders lekker in de tuin! Wens je een fijne zomer. Zonnebril zou super leuk zijn voor 1 van de boys! 🥰

 • Esther
  31 mei 2021

  Ja ik doe heel graag mee! Leuk leuk!

 • Michelle
  31 mei 2021

  Oh dat zou ik heel leuk vinden voor mijn oudste zoontje en mij 😁 ik heb nog nooit een ‘dure’ zonnebril gekocht. Ben wel benieuwd of je het verschil kan merken met die mate van verblinding!

 • Kelly
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee! Mooie zonnebril voor mama en eentje voor mijn dochter. Zij loopt het liefst dat en nacht met een zonnebril op want ze heeft een hekel aan (zon) licht in haar ogen.

 • Nicky
  31 mei 2021

  Super toffe actie 😊!!

 • Lisette
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee met deze gave actie! Onze zonnebrillen zijn wel aan vervanging toe! En mijn kleine meid is er gek op om met een mooie zonnenbril rond te lopen😍

 • Lotte
  31 mei 2021

  Ik waag ook graag een kansje

 • Baukje Boersma
  31 mei 2021

  Nou, ik wil de zomerse zon wel tegemoet gaan samen met mijn zoontje Ferre met een nieuwe hippe zonnebril.

 • Natasja payrits
  31 mei 2021

  Jaa leuk ik doe mee . Naast bescherming van de zon helpt een zonnebril bij mij met verminderen van hooikoorts klachten .

 • Henriëtta
  31 mei 2021

  Leuk! Ik doe graag mee voor mn zoontje en mezelf! 🙂

 • Melissa
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee! Helaas is mijn allerfijnste zonnebril kapot gegaan door mijn lieve onhandige zoontje van 2 die hem even wilde lenen.
  Een nieuwe is hier dus heel welkom! En dan meteen eentje voor hem zodat hij die van mij niet meer hoeft te lenen 🙂

 • Maxime
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee! Maar dan voor allebei mijn dochters, zo sweet matching sunglasses 😎😍🌞

 • Joanne
  31 mei 2021

  Wat leuk! Ik doe mee! 🙂

 • Bente
  31 mei 2021

  Wat gaaf! Ik doe ook graag mee🥰

 • Amanda
  31 mei 2021

  Oh super leuk! Mijn dochtertje vind het super leuk om te twinnen. Dezelfde zonnebril vind ze dus fantastische en moeders stiekem ook.

 • Kirsten
  31 mei 2021

  Wow wat een gave actie! Mijn zoontje van bijna 4 draagt altijd al een brilletje hoe top zou het zijn als hij dan ook nog een goede zonnenbril heeft. Ook voor mij enorm leuke actie. Ik heb namelijk echt geen zonnenbril hoofd en denk al snel dat de glazen en alles te groot is. Ik ga keihard duimen 🙂

 • Rianne Keurhorst
  31 mei 2021

  Zou heel erg leuk zijn voor mijn man en dochter.

 • Lisanne
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn zoontje. Allebei is onze zonnebril al wat verouderd en zijn we toe aan een nieuwe.

 • Evelien
  31 mei 2021

  Ik en mijn dochter doen graag mee 😊 door een ongeluk kan ik niet meer tegen licht en loop ik altijd met een zonnebril op buiten. En dat wil mijn dochter daardoor dus ook.. hoe leuk is het als we dan dezelfde hebben 😎😎

 • Marielle
  31 mei 2021

  Heerlijk hé, je voorbereiden op de zomer(vakantie)! Nu eindelijk de zon weer meer begint te schijnen word ik zo blij van de slippers, de blote kindervoetjes, de plantjes, ijsjes enzovoort.

  Oh en ik doe graag mee met de actie, voor mijzelf en mijn jongste dochter. Mijn 5jarige zou het supertof vinden als zij net als papa en grote zus (beiden zonnebrillen op sterkte) een zonnebril in ‘de echte brillenwinkel’ mag uitzoeken.

 • Femke van der Wal - Blonk
  31 mei 2021

  Owwww ja!!! Dat zou zo welkom zijn! Het staat al om m’n wensenlijstje deze zomer! Ik ben flink aan het afvallen, zit inmiddels op 1/3 -> 10 kilo eraf! Dus ik begin me al wat lekkerder in m’n vel te voelen… en om lekker te shinen kan ik wel een bril gebruiken😁
  Mijn zoon is ook wel toe aan een nieuwe bril…

 • Sil
  31 mei 2021

  Super leuke actie! Ik doe graag mee

 • Danielle
  31 mei 2021

  Oh dit zou mijn zoon super leuk vinden! Hij vindt het nu namelijk heel stoer om te dragen!

 • Tjallina Diertens
  31 mei 2021

  Leuk Leuk Leuk!! Ook ik doe graag mee. 😎 Ik heb zelf geen kindje, maar wel die me zeer naar aan het ❤️ liggen..

 • Lisanne
  31 mei 2021

  Super leuk en altijd fijne zonnebrillen hebben ze bij de Pearle! De mijne is wel aan vervanging toe, per ongeluk is de vorige keer bij het stellen iets te veel van het pootje afgehaald en hoe leuk als ik er ook 1 voor 1 van mijn dochters kan uitkiezen!

 • Fleur
  31 mei 2021

  Ik raak mijn zonnebril altijd kwijt! Ik kan dus wel een nieuwe gebruiken. Ook mijn dochter heeft geen echte goede bril, alleen zo’n goedkope, dus ook zij zal er erg blij mee zijn!

 • Sanne
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee!
  Sanne onlangs geplaatst…Hoe wij ongeacht de maatregelen een heerlijke zomer in onze tuin gaan hebbenMy Profile

 • Susanna
  31 mei 2021

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee! Wij zijn in de zomer vaak buiten, dus ook voor onze zoon zou dit ideaal zijn!

 • Amanda
  31 mei 2021

  Ja voor mijn zoon en mij, hij heeft een bril en zo dan gaan voor een zonnebril op sterkte die wil hij zo graag

 • Carlein
  31 mei 2021

  Hoe leuk is deze actie! Ik doe mee hoor!
  Carlein onlangs geplaatst…Hallo wereld.My Profile

 • Lisanne
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee. Dochter wilde eerder nooit een zonnebril op, maar vraagt er nu zelf om. Een nieuwe kunnen we allebei goed gebruiken!

 • Jannet Meijer
  31 mei 2021

  Ik zou dol graag mee willen doen. Vorige week mijn zonnebril kapot laten vallen omdat ik mijn gewone bril op moest dien omdat ik niets kon zien haha lekker suf. En voor de kids zou het fantastisch zijn om een echte mooie bril uit te mogen zoeken.

 • Lieke
  31 mei 2021

  super leuke winactie! ik doe zeker mee voor onze zoon Wout van bijna zes jaar en voor mezelf 🙂

 • Thera
  31 mei 2021

  Heel leuk en handig, ik doe graag mee!

 • Ellen de Wit
  31 mei 2021

  Wel zo belangrijk, een goede zonnebril voor het beschermen van onze ogen!
  Ikzelf laat ‘m meteen op sterkte maken en ik ben benieuwd welke kleur montuur dochterlief zal uitkiezen. 🙂
  Fijne zomer!

 • Marjo
  31 mei 2021

  Oooh zou top zijn.. ik heb eigenlijk nooit een zonnebril op dit simpelweg omdat ik er vaak juist hoofdpijn van krijg. Omdat ze niet fijn zijn qua kleur of ze zitten niet lekker. Maar draag ik er geen dan krijg ik ook hoofdpijn van het knijpen. Dus zou geweldig zijn een goede zonnebril..

 • Bernadette Karsten
  31 mei 2021

  Ja super zeg! Dat zou mijn zoon echt geweldig vinden. Heeft het al jaren over een zonnebril van een ‘brillenwinkel’.

 • Esmee Hoffman
  31 mei 2021

  Wij doen graag mee met de actie van Pearle!

  Twinning is winning! 😍

 • Kim
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee!!!

 • Milou
  31 mei 2021

  Mijn dochter en ik doen graag mee!

 • De
  31 mei 2021

  Oooh dat lijkt mij fantastisch voor mij en mijn jongste zoontje, Pim! Hij wilt altijd mama’s “blil” op en menig zonnebril is hierdoor al gesneuveld 🙈. Vandaar alleen nog maar hele goedkope voor mama. Zou zo leuk zijn om voor ons beide een goede zonnebril te winnen! Dan laat hij die van mij ook eens met rust en kunnen we allebei genieten van het zonnetje 😎🌞🍹

 • Prianka
  31 mei 2021

  Lijkt me super leuk voor me dochter en mij 💋 na bijna 4 maanden ziek zou ik wel wat leuks willen mama dochter ding

 • Marije
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee met de actie.

 • Naomi
  31 mei 2021

  Wat een onwijs leuke actie! Ik doe zeker mee 👍🏻👍🏻 Wij gaan ook voor Tuinesia als vakantie bestemming. Maken we daar gewoon een lekker feestje van. Met een prachtige nieuwe zonnebril hoop ik dan natuurlijk 🤩

 • Saskia
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mijn dochter en mezelf! Nu duimen!

 • Ilona
  31 mei 2021

  Oeh, een mooie bril voor mij en mijn dochter zou leuk zijn.

 • Louise
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor mij en me zoontje.

 • Louise
  31 mei 2021

  Doe graag mee voor mij en me zoontje

 • Fleur Barten
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje is 4 jaar en wil altijd een “coole” zonnebril op. Met een nieuwe stoere is hij natuurlijk helemaal het ventje op school ;).

 • Carla van Rijsbergen
  31 mei 2021

  Mijn dochter en ik doen ook graag mee….

 • Leonie
  31 mei 2021

  Wow, gave winactie! Mijn zoon heeft vanaf dit jaar een bril, een mooie zonnebril is op sterkte is al in de pocket. Maar nu is zijn zusje jaloers op zijn brillen collectie 😬 dus een gave bril voor haar zou super zijn

 • Lindsey
  31 mei 2021

  Wij picknicken ook graag in de achtertuin. Onze bijna 3 jarige zoon Sem vindt dat echt een feestje , zo simpel kan het zijn idd!
  En wij doen ook graag mee aan de zonnebrillen actie! Leuk.

 • Jessica Kamermans
  31 mei 2021

  Ooo super leuk, wij doen graag mee. Dochter van 8 is een echte fashionista. Een mooie zonnebril komt voor ons helemaal van pas met deze temperaturen! ☀️

 • Jessica Vos
  31 mei 2021

  Jaaa, super leuk. Onze dochter van 8 is een echte fashionista, gek op kleding en accessoires. Met deze temperaturen komt een nieuwe zonnebril voor ons beide wel van pas! ☀️
  Jessica Vos onlangs geplaatst…Hoe wij ongeacht de maatregelen een heerlijke zomer in onze tuin gaan hebbenMy Profile

 • Leandra
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor de zonnebrillen actie super leuk om samen met mijn dochter 1 uit te zoeken nu maar flink duimen.

 • Naomi
  31 mei 2021

  Wauw zou geweldig zijn! Mijn hele goede zonnebril is laatst gesneuveld in de speeltuin. Zou echt een super leuk quality time momentje zijn met mijn zoontje. Hij een goede zonnebril, en lol met mama omdat hij mijn bril dan mag (helpen) uitkiezen 🙂

 • Esra
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee voor mij zelf en mijn dochter

 • Esra
  31 mei 2021

  Ik doe heel graag mee voor mijzelf en mijn dochter!👍

 • Lia
  31 mei 2021

  Oeh, leuk. Voor mijn man en oudste dochter! Een puber dus die wil er wel hip bij lopen. 😉 Ik heb zelf een bril op sterkte, die ik overigens wel vaak bij Pearle haal.

 • Rivka
  31 mei 2021

  Hoi Kelly,

  Dat klinkt top.. ik ben zo’n mama die de zonnebril van mijn dochtertje altijd kwijtraakt en dan heb ik een boos meisje naast me… groetjes Rivka

 • Chantal
  31 mei 2021

  Lijkt mij super om te winnen !
  Vooral omdat de kids met regelmaat er 1 verliezen of er gaat er 1 kapot.
  Misschien zijn ze er zuiniger op als ze matchen samen met mama 😉

 • Lisa
  31 mei 2021

  Flaneren kan je leren toch? Onze tweelingmeiden kunnen t al van nature en mama zal dan wel mee flaneren 😎

 • Marijn kuiper
  31 mei 2021

  Oooh wat leuk, mijn kindjes zijn gek op hun zonnebril en houden hem gelukkig dus ook graag op!
  Onze kleuter heeft er standaard 1 in de rugtas en onze eigenwijze peutermeid draagt hem gerust in huis, in bad en wordt kwaad dat het niet mee naar bed mag.

  Wel maken ze er gauw krassen op dus raken we vaak om nieuwe haha

 • Machteld
  31 mei 2021

  Heel leuk! Mijn zoontje van 1 heeft nog geen zonnebril, vandaag in de speeltuin dacht ik net hee daar moet ik eens naar kijken (net als het zwembad in de tuin, daar help je me ook aan herinneren 🤗).

 • Karen de Groot
  31 mei 2021

  Wow super leuke en handige winactie! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn meisje van bijna 3 en voor mij 🙂

 • Ryanne
  31 mei 2021

  Super leuk! Ik wil wel graag mee doen voor m’n dochter en mezelf. Inmiddels doen er meer mensen mee dus de winkans is iets kleiner 😉 🤞

 • Daisy gallas
  31 mei 2021

  Super leuk en ik doe graag mee met de winactie!! 😃 ook gelijk het activiteitenboek uitgeprint voor leuke zomer tips

 • Anne van Rijssel
  31 mei 2021

  Oh dat zou super leuk zijn voor mijn oudste dochter, die wel een overzetbril nodig heeft, vanwege sterke bril die ze draagt. Het is lastig om daar een goede zonnebril voor te krijgen. Mijn andere zoon en kleine dochtertje zijn ook gek op zonnebrillen. En zelf ben ik ook hard aan een nieuwe toe want hij valt steeds van m’n hoofd. Vet irritant.

 • Fiona
  31 mei 2021

  Heel leuk! Een mens kan nooit genoeg zonnebrillen hebben😎 en zeker de kids niet als het hun ogen goed beschermd!

 • Carmen
  31 mei 2021

  Yes ik doe mee 😊😊😊🌞

 • Angela
  31 mei 2021

  Lieve kelly,

  Gave winactie! Afgelopen weekend is mijn zonnebril stuk gegaan.. het zou dus heel mooi uitkomen!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter en mijzelf

 • Sara
  31 mei 2021

  Super leuk artikel!
  Ik doe graag mee zou leuk zijn nieuwe bril voor mij en mijn mini me mijn dochter 🥰.

 • Nathalie
  31 mei 2021

  Leuke winactie! Wij doen graag mee! Ons zoontje van 1 heeft een brilletje dus een zonnebrilletje (op sterkte) zou echt heeeel tof zijn!

 • Sara
  31 mei 2021

  Yes super leuk ! Ik do graag mee 🥰

 • Eva
  31 mei 2021

  Wat tof! Ik ben wel weer toe aan een leuke hippe zonnebril, en dan wil mijn zoontje er natuurlijk ook 1

 • Rianne
  31 mei 2021

  Ik doe graag mee voor m’n dochter en mij! Ik zie der gezichtje al stralen bij de gedachten dat ze een nieuwe zonnebril uit mag zoeken! In de zomer altijd haar zonnebril op. 🌞

 • Vanessa Raffaela Sibma
  31 mei 2021

  Wat gaaf! Ik doe graag mee

 • Fary
  31 mei 2021

  Oh wat leuk. Ik doe graag mee voor mij en mijn dochtertje. We kunnen het beide wel goed gebruiken. 😊

 • Chantal
  1 juni 2021

  Oehh super leuke actie..
  heb alleen wel een sterkte mag dat dan ook!
  Je bent een tof mens om naar te kijken!
  Ga zo door..

  Liefs Chantal

 • Debbie
  1 juni 2021

  Oeee.. ja ik doe graag mee voor een nieuwe zonnebril voor mijn zoontje! Leuke actie 🤩

 • Tamara Jager
  1 juni 2021

  Oh wat leuk!
  Mijn dochter van net 5 (31mei🥳) en ik hebben gevoelige ogen. Elk jaar zijn we aan het zoeken voor een mooie goede zonnebril.
  Ze zou het erg leuk vinden en ik natuurlijk ook. Zelfde outfit je aan met een mooie zonnebril die het afmaakt😁

 • Demi
  1 juni 2021

  Ik doe heel graag mee!

 • Kimberley Schreuder-van der Vrlde
  1 juni 2021

  Dat zou geweldig zijn!
  Ik roep als sinds dat onze dochter heel klein is, zonnebril op want anders is het slecht voor je ogen! Ik had dus écht gelijk 😂🥳 maar een echte goede afgestelde en veilige uv bril hebben we niet.. dus dit zou echt een fijn zijn! Die van Lana is zò leuk!
  En sowieso vinden wij samen shoppen heel leuk, als het dan ook nog eens super goed doet voor onze ogen is het helemaal mooi☀️🥰

 • Alie
  1 juni 2021

  Oee jaa zonnebril voor mama altijd goed, maar voor mijn zoon heel belangrijk, Je wilt toch graag dat de kleine oogjes beschermd worden.
  Wat zal mijn zoon blij zijn met zijn eigen zonnebril 🙏

 • Heleen
  1 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mijn dochter en ik, ze wil altijd zonnebril op maar ik raak ze altijd kwijt en dan begint die zijn er te schijnen en kan ik die zonnebrillen niet met vinden…. Misschien als ik een hele mooie zonnebril heb dat ik ze dan op een vaste plek kan leggen!

 • Marijke
  1 juni 2021

  Wat een leuke actie 🤩☘️
  Vorig jaar zelf mijn zonnebril verloren vlak voor op vakantie zouden gaan.. Man en zoon mooie bril en ik moest het toen doen met een zonnenklep!
  Daarom zou deze winactie voor ons goed uit komen. Kan ik ook weer shinen met een hippe bril en natuurlijk beter beschermd zijn 😃☀️

 • Esmée Cruiming
  1 juni 2021

  Wat een superleuke actie! Wist heel eerlijk gezegd niet dat het zo belangrijk is om een zonnebril te dragen, dus doe graag mee! ✨🤩

 • Ellen
  1 juni 2021

  Een goede zonnebril is zo belangrijk. Mijn jongens spelen graag de hele dag buiten en de zon is nu wel heel fel. Als ze weer zo’n zonnebrillencarrousel worden ze daar door aangetrokken maar ik zou ze graag een echt goede zonnebril laten uitkiezen.

 • Linda
  1 juni 2021

  Ja leuk! Ik doe graag mee voor mezelf en mijn zoontje van 4!

 • Lisette
  1 juni 2021

  Ik doe graag met samen met mijn oudste. Hij vindt het super leuk om nu op z’n eigen fiets te crossen. Maar met die zon van de laatste dagen hoort daar natuurlijk ook een goede zonnebril bij.

 • Cindy
  1 juni 2021

  Oh leuk mn zoontje is donderdag 3jaar hoe gaaf is het als we dit samen mogen winnen, zodat als we samen lekker buiten gaan spelen fietsen wandelen dat we allebei onze zonnenbril op kunnen

 • Liedi-Janneke
  1 juni 2021

  Samen met mijn oudste dochter gaan stralen deze zomer.
  Onze dochter krijgt voor de zomer vakantie lenzen en hoe tof is het dan om met een stoere coole zonnebril te lopen en misschien wel dezelfde als je moeder, en samen als één voelen.Super toffe actie kelly en pearl;-)

 • Theresia
  1 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn middelste zoontje, vooral voor hem zou het goed zijn omdat hij snel last heeft van zijn ogen in de zon

 • Jonna
  1 juni 2021

  Al best wat reacties… maar nooit geschoten is sowieso mis! Dus bij deze, ik doe graag nog mee voor mij en m’n zoontje! 😎🤩

 • Jessica
  1 juni 2021

  Super! Ik doe mee! Hopelijk mag ik die van mezelf dan ook zelf ophouden als mijn zoontje zijn eigen bril wint 😉

 • Anne-Marie
  1 juni 2021

  Wij doen graag mee 🙂 Ik krijg altijd zo snel hoofdpijn van de zon dus een goede bril is dan perfect.

 • DaniëllaT
  1 juni 2021

  Wat een toffe actie! Is het mogelijk de zonnebril op sterkte te laten maken? Uiteraard met bijbetalen😄 Daar ben ik namelijk nog naar op zoek voor onze zoon😊

 • Kristel Gubbels
  1 juni 2021

  Ik heb altijd een bril van de pearle maar een zonnebril nog niet
  En hoe fijn om er ook een uit te zoeken voor onze dochter Noor

 • Penelope
  1 juni 2021

  Wat een gave actie weer! Mijn dochters dragen ook vanaf jongs af aan een zonnebril. Mijn oudste dochter van 9 is toe aan een nieuwe zonnebril en ik ook dus doe heel graag voor ons tweetjes mee! Kopen ook graag bij Pearl omdat ze hèle fijne kinderbrillen hebben.

 • Mirjam
  1 juni 2021

  Gaaf!! Mijn zoon van 4 wil heel graag een mooie ,passende zonnebril, dus ik waag een kansje

 • Irene
  1 juni 2021

  Ik doe mee! Voor mijn zoon, dochter en mezelf. Super als we twee brillen winnen, de derde betalen we dan zelf.

 • Kimberley Schreuder
  2 juni 2021

  Wat een leuke actie!
  Ik roep al sinds dat onze dochter heel klein was tegen haar, doe je zonnebril op want anders is het slecht voor je ogen.
  En wat blijkt, ik had dus ècht gelijk! 😂☀️
  Ze is ook, net als ik, gék op shoppen.
  Dus dit zou voor ons echt heel leuk zijn! Samen een dagje erop uit voor een mooie en goed beschermde uv bril! Want dat hebben we dan eigenlijk nog niet..
  ik kan niet wachten om dit samen met haar te gaan doen!

 • Merel
  2 juni 2021

  Ik doe ook graag mee (:

 • kirsten
  4 juni 2021

  Ja…doe graag nog mee! Mijn dochter is dol op zonnebrillen, net als mama.. maar gooide er ook vaak mee! Gelukkig is die fase nu voorbij, dus kunnen we nu gaan voor een echte goede bril! Duimen maar… en ja mama is ook wel weer eens toe aan een nieuwe 🤓

 • Brit
  4 juni 2021

  Jaaa wow wat leuk!
  Ik doe graag mee voor mij en mijn zoontje!
  Maken wij straks even de blitz in ons eigen Tuinesië 🙂

 • Pamela bosman
  4 juni 2021

  Doe heel graag mee !

 • Deborah
  4 juni 2021

  Ik doe heel graag mee samen met mijn zoontje🥰 super gave win actie 😍🍀🤞🏻

 • Ebrina
  4 juni 2021

  Ik doe graag mee 🙂

 • Diana
  4 juni 2021

  Ik doe graag mee! Bij de eerste zonnestraal zet ik sowieso al meteen een zonnebril op, want ik ben een soort albino en frons doorlopend als de zon schijnt. Niet best in het kader van rimpelvorming🤪 en voor mijn dochter wil ik natuurlijk ook wel graag een goede zonnebril! Dus fingers crossed🤞🤞

 • Tamara
  4 juni 2021

  Jaaa ik
  Doe graag mee! Ik heb zelf echt een nieuwe nodig.
  De huidige zit een kras op omdat mijn toen nog 1 jarige dochter hem gekaapt had en deze langs de vloer ging met spelen.
  Inmiddels is zij bijna 6 en vindt ze het nlg steeds geweldig als wij samen een zonnebril op hebben.
  “Kijk is mam net zoals jou”
  Daarom lijkt me het extra leuk om te winnen voor ons samen🥰 🍀

 • Nicole
  4 juni 2021

  Leuke actie! Ik doe graag mee ☺️
  Een goede zonnebril is inderdaad belangrijk. Gelukkig heeft m’n dochter (5) hem zowat permanent op 😅 ze is er altijd wel voorzichtig mee, maar na 2 jaar dragen zitten er toch wel wat krasjes op 🙈

 • Gerjanne
  4 juni 2021

  Wij doen ook graag mee!!

 • ELIZE
  4 juni 2021

  Jah super leuk voor mij en m’n zoontje 🥰

 • Charlotte Göhl
  4 juni 2021

  Heel leuk! Mijn zonnebril is aan vervanging toe, ik heb een nieuwe sterkte, maar nog geen nieuwe zonnebril. Mijn dochter heeft nog geen zonnebril 😄.

 • Fieke
  4 juni 2021

  Leuke actie en zonnebrillen zijn altijd leuk!!

 • Daniëlle
  4 juni 2021

  Ik doe zo graag mee! Ik ben toe aan een nieuwe zonnebril, en dochterlief draagt het liefst onze bril dag in dag uit (zelfs in de winter) al hebben we nog geen goede voor haar kunnen vinden helaas..

 • Karlijn
  4 juni 2021

  Ik doe zeker mee met deze winactie! Mijn dochtertje van 3 jaar en ik zouden het geweldig vinden om een zonnebril te winnen… 🍀🍀🍀

 • Jose
  4 juni 2021

  Ooh, dit zou goed van pas komen, onze dochter kan totaal niet tegen de felle zon, dus draagt graag een zonnebril. Een bril met goeie uv bescherming zou heel goed van pas komen!

 • Lieke
  4 juni 2021

  Super leuke actie!! Mijn dochter is dol op zonnenbrillen wilt er altijd 1 op. Vooral met dit weertje!
  We gaan duimen, duimen en duimen

 • Yvonne
  4 juni 2021

  Ons meisje loopt het liefst de hele dag met een zonnebril op, weer of geen weer. Helaas nog geen goede passende zonnebril gevonden voor haar, dus wij wagen heel graag een kansje.

 • Priscilla
  4 juni 2021

  Dat zou super tof zijn! Een mooie nieuwe zonnebril samen met m’n puberdochter (10).
  Altijd lastig om te slagen voor een mooie/goede zonnebril, Pearle heeft Altijd hele mooie en leuke modellen! Dus dit zou een heel leuk cadeautje zijn!!

 • Wietske
  4 juni 2021

  Leuke actie! Ik doe mee voor mijn dochter, die net als haar moeder bij de eerste zonnestralen met een zonnebril oploopt. Alleen is ze er iets minder zuinig op, want inmiddels zijn we de zonnebril voor de zoveelste keer kwijt. 🙈

 • Madelon
  4 juni 2021

  Natuurlijk doe ik mee🎉💪

 • Miranda Hong-Schuttevaar
  4 juni 2021

  Zou top zijn! Zoonlief wil heel graag een echte zonnebril en mama kan er ook wel één gebruiken.

 • Saskia van Lith
  4 juni 2021

  Wat een perfecte actie, die voor ons op tijd komt! Onze zoon heeft een kras op mijn zonnebril gemaakt met de autosleutels en nu wilt hij continue mijn zonnebril op😏.
  Het zou perfect zijn dat hij een eigen zonnebril heeft en dat moeders ook gewoon goed door de zonnebril kan kijken;). 🎉

 • Sanne Konings
  4 juni 2021

  Ik doe super graag mee!! Mijn moeder denkt altijd aan andere en dan pas aan zichzelf zo heeft ze al jaren geen nieuwe zonnebril meer gehaald voor zichzelf. Nu vind ik wel dat zij eens in het zonnetje gezet mag worden en een geweldige zonnebril mag uitzoeken.

 • Sandra van Limpt
  4 juni 2021

  Cool 😎 wij zijn heel benieuwd of een zonnebril van een opticien anders is dan een goedkope van bijv de Action. Dus willen graag uitproberen en misschien willen we wel nooit meer anders 😅

 • Kristy
  4 juni 2021

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mezelf en mijn dochter die dol is op zonnebrillen!

 • Naomi
  4 juni 2021

  Zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn lieve meisje

 • Ellen Kelders
  4 juni 2021

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon en mezelf 😎😎 Heb een hele dure op sterkte maar die kan ik niet meer op omdat ik lenzen draag. Tijd voor een goede nieuwe.

 • Lonneke
  4 juni 2021

  Dit lijkt mij heel leuk voor mij en mijn dochter! Haar eerste zonnebril!

 • Petra Stoppels
  4 juni 2021

  Oh leuk leuk. Ik doe graag mee met de zonnebril acties. Om dit huis 3 mode bewuste dames die graag buiten zijn dus nu maar duimen

 • Eline
  4 juni 2021

  Super leuk, die zou ik graag willen winnen voor mij en mijn zoon. Die van mij is kapot dus tijd voor een nieuwe🥰🥰

 • Linda
  4 juni 2021

  Jaa ik doe mee voor de twin actie! Mijn dochter Laure is haar zonnebril kwijt geraakt in de Efteling van de week en mama kan er ook wel eentje gebruiken 😉

 • Nikki
  4 juni 2021

  Ik doe graag mee. Een zonnebril helpt niet alleen voor de zon, maar ook voor hooikoorts (waar ik erg last van heb), dus ik ben er aan gebonden zodra ik naar buiten ga in de lente/zomer. En mijn dochtertje is helemaal fan van alles wat mama ook heeft.

 • Loes
  4 juni 2021

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. 😎

 • Raphael Yspeert
  4 juni 2021

  Ohhh te gek. Ik doe graag mee. Mijn zoon is een echte zonnebrillen liefhebber net zoals zijn moeder. Mega leuke actie. ❤️🌸

 • Ellen
  4 juni 2021

  Ik doe mee met mn zoontje! Leuke actie. Eens kijken of wij de blits kunnen maken met nieuwe zonnebrillen

 • Patricia
  4 juni 2021

  Ik wil heel graag meedoen voor mezelf en mijn dochter Sarah.

 • Patricia
  4 juni 2021

  Ik wil heel graag meedoen voor mezelf en onze dochter Sarah.

 • Naomi Wichers
  4 juni 2021

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter ze word in augustus alweer 4 ( wat gaat de tijd belachelijk hard kan het niet eens bijhouden) Het zou gewoon zo leuk zijn dat we samen iets leuks kunnen uitzoeken.

 • Tessa
  4 juni 2021

  Oh ik zie last minute deze winactie. Ik en mijn dochtertje Amy van 4 jaar hebben nodig een nieuwe zonnebril nodig. Die van haar is stuk en die van mij kan wel een upgrade gebruiken. Krijg ook vaak hoofdpijn van die felle zon. Dus 😎
  Groetjes Tessa

 • Anne
  4 juni 2021

  Super welkom deze actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 1,5 en voor mezelf. Het bewuste dochtertje heeft namelijk een week geleden mijn zonnebril kapot gemaakt 🙈

 • Vera Hofman
  4 juni 2021

  Ik heb jaren een goedkope bril en het wordt tijd om.eens iets iets moois uit te kiezen.

  Ook de ogen van mijn kleine meisje bescherm ik graag. Leuke winactie!

 • Shanty
  5 juni 2021

  Gave actie Pearle en Kelly!! Ik maak graag kans op een prachtige zonnebril voor mijn dochter (5,5jaar) en ik.

 • Marloes
  5 juni 2021

  Mijn oudste zoon en ik zijn beide toe aan een nieuwe zonnebril. We doen dus graag mee!

 • Windy
  5 juni 2021

  Wat een toffe actie! Zit met mijn gewone bril en lenzen ook bij pearle. Goede service inderdaad👍. Een mooie zonnebril zouden mijn dametje en ik super leuk vinden😎🍀🍀

 • Alieke
  5 juni 2021

  Ik doe mee! Voor man en zoon, kunnen ,e er een lekker mannendingetje van maken.. 🙂

 • Sabine Abbink
  5 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige dochter en mijzelf! Lekker twinnen op het terras 😉

 • Marjolein Versteeg
  5 juni 2021

  Ja! Wil heel graag meedoen. Van de week brak er “zomaar” een pootje van mijn zonnebril af en ben dus heel hard op zoek naar een nieuwe. Mijn oudste zoontje heeft net een nieuwe bril, maar de jongste wil er ook graag met zo stoer uitzien als zijn grote broer. Hoe tof als zowel mama als hij een nieuwe bril kunnen krijgen 😍.

 • Taribia
  5 juni 2021

  Leuk hoor!
  Ik zou graag mee willen doen! Samen twinnen met mn bonusdochter, die vind dat helemaal geweldig!

  Alles met mode en accessoires trouwens ook hahah

 • Femke
  5 juni 2021

  Oohhh, wat leuk, samen met mijn dochter een zonnebril uitzoeken, zou zij geweldig vinden.

 • Michelle
  5 juni 2021

  Ik doe graag mee. Super leuke winactie!

 • Petra
  5 juni 2021

  Ik die graag mee voor mijzelf en Tess mijn dochter! 😎😎 Weer een beetje hip door het leven! 🤩

 • Inge
  5 juni 2021

  Hoi Kelley. Wat super, een zomers win actie daar wordt ik blij van. Leuk voor mij dochters
  Jullie foto’s heel leuk staat jullie goed de brillen. Groetjes

 • Henrike
  5 juni 2021

  Super, dit zou ik erg graag willen winnen voor mij en mijn dochter.☀️🤞 Ik ben net afgelopen weekend mijn zonnebril van de Pearle kwijtgeraakt 😕

 • Izzy
  5 juni 2021

  Mijn zoontje speelt enorm graag buiten in de zon en wil nog wel een hoedje op maar niet zo snel een bril. Als hij een enorme stoere uit zou mogen zoeken zou dat zijn veilige zomer outfit helemaal hip en af maken! Wat belangrijk een bescherming voor de oogjes en wat een mooie prijs lm weg te geven!

 • Aukje
  6 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! Superfijn om een goede zonnebril voor haar te hebben.

 • Loes Arends-de Koeijer
  6 juni 2021

  Wauw wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje en mij. Ook wij zullen deze zomer vooral doorbrengen in eigen tuin en strand omdat ik dan hoogzwanger ben. En een goede zonnebril kunnen we dan zeker gebruiken 😎

 • Jenn le meme
  6 juni 2021

  Oh wat een leuke winactie! Zonnebrillen zijn altijd heel fijn met mijn lichte ogen. Dus doe graag mee voor mij en mijn dochtertje 😍

 • Janine
  6 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn zoontje van zes. Ik draag nooit een zonnebril, maar na het lezen van het artikel vind ik dit toch wel belangrijk om er 1 te hebben, aangezien ik geen schade wil oplopen aan m’n ogen. Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje ook geen schade aan zijn ogen oploopt en een goede zonnebril zou super zijn!!

 • Hanneke
  6 juni 2021

  Ooh laten we hopen dat het dit jaar wel door kan gaan, wij hebben ook een vakantie gepland staan in Frankrijk.
  In de tussentijd staat het zwembad hier ook alvast op en een
  Pop-up tentje past er ook nog wel langs voor leuke nachtjes erbij. 🤗 Een mooie zonnebril zou erg tof zijn 👌

 • Rietje
  6 juni 2021

  Fingers cross dat he dit jaar wel heerlijk door gaat en met een mooie zonnebril voor de kids zou dit super tof zijn!

 • Kelly
  6 juni 2021

  Ik doe graag mee aan je leuke actie Kelly, voor mij en mijn zoontje. Ik heb vaak tijdens het autorijden een zonnebril op. Mijn zoontje heeft sinds kort een ‘goedkopere’ zonnebril gekregen omdat hij voorheen helemaal geen bril op zn neus wilde. Maar het bevalt hem goed en daar ben ik erg blij mee. Een goede zonnebril is dus erg welkom, hij wordt zeer zeker gedragen.

 • Pippa
  6 juni 2021

  Ik wil wel een gokje wagen voor mij en mn dochter!!

 • Denise Hendrikse-Groffen
  6 juni 2021

  Wat superleuk! Mijn dochters en ik komen maar al te graag bij Pearle, we worden er altijd heel goed en leuk geholpen en hun zijn de eerste die mij echt van mijn hoofdpijn af hebben geholpen. Een mooie zonnebril heb ik nog niet en dat is o zo belangrijk. Morgen ben ik jarig en dit zou wel een hele leuke verrassing zijn voor mijn meiden en mezelf, dan kopen we er natuurlijk gewoon 1 bij 😍

 • Thea Boonstra
  6 juni 2021

  Mijn dochter heeft nu al zin om een nieuwe zonnebril met kijkuit te zoeken! Even een moeder-dochter momentje. ❤️❤️❤️

 • Simone
  7 juni 2021

  Joehoe ik doe mee

 • Anuschka Goorman
  7 juni 2021

  Ik doe heel graag mee!

 • Stephanie
  7 juni 2021

  Ik doe mee voor mn zoontje luca en zn papa, zou ze goed staan een stoere zonnebril

 • Tamara
  8 juni 2021

  Ik doe graag mee voor mij en mijn zoontje

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.