VLOG : Gezelligheid met Suzanne op zondag

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

Afgelopen zondag had ik een heel gezellige dag met vriendinnetje en collega-blogger Suzanne (mypaperblank). Ze kwam gezellig langs om bij te kletsen, Lana weer te zien, we lunchten heerlijk met banaan/havermout pannenkoekjes, we hebben een filmpje opgenomen die binnenkort online komt op onze blogs, een lekkere koffie met taart in het dorp gedronken en heerlijk gekookt en gegeten. Het was gewoon heel gezellig.

En zo’n gezellige dag wil ik natuurlijk filmen en met jullie delen!  In het filmpje komen de lekkere bananen/havermout koekjes aan bod en een heerlijk diner recept. Bedankt voor het kijken naar mijn filmpje. Wat vonden jullie ervan? Kennen jullie Suzanne ook? Ik ben heel blij dat ze weer lekker actief aan het bloggen is, i like it! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “VLOG : Gezelligheid met Suzanne op zondag”

 1. Hoi Kelly,

  Ik kijk met veel plezier je filmpjes, maar ik vind dat je echt wat meer aan de slag moet gaan met het bewerken ervan. Vind het erg irritant dat de verschillende stukjes niet lekker in elkaar overlopen, dat bij sommige stukjes juist teveel is weggeknipt, dat je de hele tijd het geritsel van je hand (?) hoort als je de camera omdraait, dat je de ene keer verticaal en de andere keer horizontaal filmt en dat je vaak in herhaling valt. Dit is natuurlijk niet aanvallend bedoelt, ik hoop dat je er wat aan hebt want dat zou het kijken een stuk aangenamer maken!

 2. Leuke vlog! Merk alleen wel dat het mij een beetje irriteert dat het beeld zo wiebelt en je niet altijd goed te horen bent door het wisselen van camerahouding.

 3. Leuk filmpje weer! Ik sluit me alleen wel aan bij de anderen, ik vind het ook niet zo fijn dat het beeld zo snel draait en dat je idd af en toe een beetje in herhaling valt! Maar het is als opbouwende kritiek bedoeld hoor 😉

 4. Leuke vlog! Alleen de ‘bijgeluiden’zijn erg vervelend bij het bekijken van de vlog. De geluiden zijn van het vasthouden van de camera of zo denk ik. Probeer minder de camera zo te ‘verwisselen’in je hand 😉

 5. Jullie hebben een leuke dag gehad, en wat heb je een leuke mok gehad, supercool zeg! Ik vind het heel leuk om weer een filmpje van je te zien, ik vind ze alleen een beetje rommelig/onrustig…

 6. Pingback: Diary donderdag: Veel thee, lekkere baksels en gezellige afspraken - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 7. Pingback: Diary donderdag: Veel thee, lekkere baksels en gezellige afspraken - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 8. Ik vind het altijd erg leuk om je filmpjes te bekijken, je lijkt me een leuke meid,. Als tip zou ik je meegeven om wat minder met de camera te bewegen. Sommige stukjes komen nogal schokkerig over en dat kijkt niet zo prettig. En Misschien van te voren wat bedenken wat je gaat zeggen? Of mer het bewerken van je filmpje bewuster knippen en plakken zodat je de dingen niet dubbelop zegt. 😉 tot slot; vooral doorgaan met je site, want ik kom er dagelijks!

 9. Leuke vlog weer… jaja zelfs ik begin te wennen aan het bekijken van vlogs 😉

  ps mag ik even zeggen dat t mij wel opvalt dat de mensen die reageren met “opbouwende” kritiek allemaal geen link naar een site hebben toegevoegd. Misschien toeval, maar mij viel dát op.. en niet het bewegend beeld ofzo 😉
  Nicole onlangs geplaatst…What to wear – Bloggers battle!My Profile

 10. Leuk! Maar ik ben het wel eens met de kritiek die al eerder is gegeven, veel bijgeluiden (alleen in de eerste 15 sec bv. al 5x). Volgens mij ben je één van de bloggers die juist wil groeien en steeds beter wil worden, vandaar dat ik het ook nog maar even aangeef. Ik heb mijn site er gewoon bij staan 😉 (klein knipoogje naar Nicole)
  Kelly onlangs geplaatst…Billy & Coco: The Love Story Continues…My Profile

 11. Pingback: Kijkje in mijn leven : Thuiswerken, afspraken en meer | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.