diarycollage1

Voor mij is het maken van de diary donderdag altijd een mooie manier om de week weer door te nemen. Wat heb ik eigenlijk gedaan en dan besef ik ook altijd weer hoe snel de week is gegaan. De tijd vliegt sinds ik moeder ben, ik blijf dat zeggen dus het is goed om even de tijd ‘stil’ te zetten en mijn foto’s door te nemen om een weekoverzicht te maken. Het is leuk om met jullie te delen, en voor mij is het een goede manier om terug te kijken. Afgelopen week was een fijne week waarin ik best veel met koken en bakken bezig ben geweest en ook gezellige afspraken met vriendinnen had. Ook heb ik veel kunnen thuiswerken aan mijn blog. Een week die me goed heeft gedaan. Op het moment dat ik dit schrijf (woensdagmiddag) heb ik mijn afspraak bij de hulpverlener nog niet gehad, dus dat is nog even spannend. Ik kan jullie daar dus nu nog niet van op de hoogte brengen. Kijken jullie mee naar afgelopen week?

Bloggen is voor mij een hele fijne hobby die inmiddels ook wel mijn werk te noemen is. Werk dat zo leuk is dat het voelt als een hobby, beter kun je het niet treffen vind ik. Op de foto hierboven zie je dat ik bezig was met het bewerken van een filmpje want de afgelopen week heb ik veel filmpjes opgenomen en online gezet, ik zit helemaal in de youtube vibe haha.

Dit super leuke Blond Amsterdam thee setje won ik via de site van Love2bemama en ik ben er heel erg blij mee! XXL mokken om liters thee uit te drinken, blijer kun je me niet maken!

Vriendinnetje Irma kwam gezellig een avondje langs en we kletsen bij maar hadden ook zin in iets lekkers, we gingen naar de supermarkt en haalden Optimel Griekse yoghurt met roze bessensaus. We maakten een eigen MonChou toetje door de griekse yoghurt samen met kruimels bastogne koekjes mooi in een glas te serveren, dat was heerlijk!

Een discrete foto tijdens het borstvoeden. Voor mij is borstvoeding kunnen geven het mooiste wat ik kan betekenen voor mijn dochter. De gelukshormonen (Oxytocine) die zowel bij mij als mama, als bij Lana vrij komen geven zo’n heerlijk intiem gevoel. Ik geef nu ruim 19 weken borstvoeding and i am stil countin’. Dit mag niet van me afgenomen worden <3

Thee drinken en je ondertussen kunnen verstoppen, ik kan dat haha! Met deze mok kruip je letterlijk even weg.

Zaterdag ging ik gezellig met twee lieve vriendinnetjes naar de bioscoop voor de film: ‘Toscaanse bruiloft’ en wat was dat een leuke feelgood film! Dat uitje kon ik wel gebruiken en dat heeft me ook echt goed gedaan. Ik was nadien helemaal vermoeid maar het was het zo waard!

Vriendinnetje Suzanne was zondag gezellig de hele dag op bezoek zoals jullie gisteren in de Vlog konden zien. En dit was onze lunch, de zelfgemaakte havermout/banaan/ei pannenkoekjes mmm versierd en lekkerder gemaakt met een dot slagroom en lekkere hagelslag!

Van Suzanne kreeg ik deze geweldige gepersonaliseerde Blond Amsterdam Mok met kellycaresse.nl erop! Love it!

Suzanne en ik zouden eigenlijk een cake bakken maar we waren al best moe dus gingen we gewoon naar een restaurantje voor een latte machiato (we love coffee!) en een appelgebakje.

Zondagavond toen Suzanne weer weg was kroop ik nog even achter mijn laptop om nog wat te werken, heerlijk! Zie je mijn mooie agenda?

Met vriendinnetje Vera bakte ik een heerlijke bananabread oftewel een bananenbrood. Wat is dat lekker zeg! Binnenkort komt het recept ervan hier op de site.

Maandagavond waren mijn vriend en ik 3 jaar en 9 maanden samen en wij vieren dit iedere maand haha. Vriendlief nam me mee uit eten naar een Japans Tepanyaki restaurant. Mijn schoonouders pasten op Lana dus het was echt een datenight met ons tweetjes, ook heerlijk!

We aten een 8-gangen Teppanyaki diner en deze man was onze kok die voor onze neus heerlijke gerechten kookte. Hij maakte er gelijk een show van! Onder andere ‘schoot’ hij stukjes eten onze mond in haha!

Dit was de eerste gang waar onder andere heerlijk sushi bij zat, mm!

Deze foto maakte ik met mijn telefoon van een fotolijst die bij ons in huis staat. Dit ben ik in 2012 toen ik geïnterviewd werd over diabetes. Als ik deze foto terug zie verlang ik weer naar mijn lange haren. Nog even sparen dus haha

Dit was gisteren mijn ontbijtje, mijn vertrouwde havermout ontbijt met veel kaneel en stukjes banaan. Kopje groene thee erbij en ik ben heerlijk aan het genieten.

Gisteren plaatste ik een oproepje voor een aangrijpend persoonlijk verhaal voor een nieuwe rubriek op de blog. Ik maakte een stomme spellingsfout door het ‘ingrijpend’ verhaal te noemen maar gelukkig verbeterde lieve Simone mij. Ik heb al een aantal hele mooi verhalen mogen ontvangen waar ik erg dankbaar voor ben. Ik ben er heel erg van onder de indruk en ik vind het een mooie rubriek als toevoeging voor mijn blog die ook vanuit mijn SPH-diploma interessant is. Dit wordt dus een nieuwe rubriek op kellycaresse.nl  en iedere woensdag komt er een persoonlijk (heftig) verhaal online van een bezoeker. Als je ook wilt meedoen mag je me altijd mailen naar kelly@kellycaresse.nl .

Dit was mijn diary weer voor deze week. Een fijne week doordat ik toch wel wat dingen heb kunnen doen en me lichamelijk wel wat beter voelde ondanks de vermoeidheid. Ik ben zoals iedere keer weer benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

41 gedachten over “Diary donderdag: Veel thee, thuiswerken en gezellige afspraken”

 1. Borstvoeding blijft zo genieten! Fijn dat het nog zo goed gaat bij jullie 🙂 En dat bananenbrood, Mmm! Ik mis de dinsdag Vera blogjes al een tijdje 🙁

 2. Wat een heerlijke foto’s weer! Al die blond mokken; wat superleuk! Ik ben bezig met mijn uitzet en ben volgende week jarig; mijn verlanglijst staat vol met Blond, haha! Ik denk overigens nog steeds na over het mailtje wat je me stuurde hoor 🙂
  Verder, je had inderdaad hele mooie lange haren; maar de coupe die je nu heb, staat je ook heel mooi. Heel vlot ook 🙂

 3. Jouw banaan ei pannenkoekjes zijn perfect!! ♡ Ik heb ze gister ook gemaakt met yoghurt en brinta er door heen ipv havermout. Bij mij worden ze niet zo mooi omdat ik ze niet kan omdraaien. En volgens mij draai ik toch te snel om aangezien het nog niet gaar was. Maar ik moet wel omdraaien, want het brandt anders aan.

  Even een tip: ik vind jouw filmpjes, vooral vlogs heel leuk om te zien! Ik vind het leuk om een kijkje te mogen nemen in je privé leven. Maar wat mij heel erg stoort, is dat je de camera teveel beweegt en omdraait. Dan film je wat voor je ziet en dan ineens film je weer je gezicht. Het beeld beweegt enorm en je hoort een vervelend geluid. Ook valt mij op dat je iets teveel knipt. De overgangen kloppen niet altijd. Dan ben je aan het praten, je maakt de zin niet af en dan komt er ineens een nieuwe zin omdat je teveel hebt geknipt.
  Zie dit niet als haatcomment, zo bedoel ik het niet! Maar ik probeer feedback te geven. Zou zonde zijn als ik me erger en jouw site daardoor niet meer bezoek! ♡

 4. Wauw wat een mooie week met veel geluksmomentjes! De foto van jou en Suus is zo lief; super mooi! En heeeerlijke sushi 🙂 Xxx

 5. Mooie diary Kelly! Die blondmokken zijn zo leuk. Ik had jouw toetjestip ook op instagram gezien, met griekse stijl yoghurt en bastogne, deze ga ik ZEKER een keer proberen, lijkt me zooo lekker!

 6. Volgens mij hou jij heel erg van slagroom, ik zie zo vaak een toefje voorbij komen 😀 Moet kunnen hoor! Leuk dat jullie elke maand wat leuks doen met zijn tweeen. Helemaal nu jullie papa en mama zijn, is een datenight extra fijn. Wij doen elk jaar een weekendje en toevallig is het aanstaand weekend weer zover, heb er zin in!

 7. Wat een ontzettend leuke mok, heel persoonlijk met kellycaresse erop!
  Ik ben benieuwd naar de aangrijpende verhalen. Ik zou zelf ook iets willen schrijven maar ik ben er (nog) niet aan toe…

 8. Wat veel lekkere dingen zie ik voorbij komen! Vooral het toetje met Griekse yoghurt en bessensaus ziet eruit alsof het een dessert in een restaurant is! Enne verlangen naar je lange haren?! Ik vind je dit juist zo leuk staan!

 9. Waar zit dat Japanse restaurant als ik vragen mag? Ik woon “redelijk” in de buurt bij jou (Tilburg) en goede restauranttips zijn altijd welkom 😉 Leuke foto’s weer!

 10. Leuke diary! En die pannenkoekjes staan hier van het weekend op de planning. Kan trouwens ook niet wachten op het recept voor het bananenbrood.

 11. Wat heb je weer een leuke week achter de rug. Veel gezelligheid zo te zien!

  Ik heb nog wel een tip voor je. Misschien is het leuk om ook foto’s te plaatsen die je nog niet op instagram hebt gezet. Ik ben een vaste bezoeker van je blog en instagram, maar ik merk dat ik de diary 9 van de 10 keer oversla , omdat ik denk “ik heb de foto’s toch allemaal al gezien”.

 12. Ik vind foto diary’s altijd zo leuk om te bekijken! Ik volg je via Instagram en merk dat ik veel foto’s al heb gezien haha. Maar toch blijft het leuk!

 13. Dankjewel Dina!
  De voorgaande comments zijn helaas verdwenen doordat mijn site is overgestapt van hosting. Ik heb ze wel allemaal gelezen en vond ze heel lief, dankjulliewel!

 14. Ik had vanochtend al een reactie geplaatst, maar hij is ineens verdwenen…

  Je hebt een leuke week gehad zo te zien met veel gezellige momenten.

  Als tip wil ik je meegeven dat het misschien leuk is om ook eens foto’s in je diary op te nemen die je nog niet geplaatst hebt op instagram. Ik merk aan mezelf dat ik je diary 9 van de 10 keer oversla omdat ik denk “ik heb alle foto’s toch al gezien op instagram”.

 15. Jeeejjj, weer een diary! Altijd leuk om te lezen. Mooi hoor die foto met lange haren. Deze lengte staat je ook goed trouwens. Top dat de borstvoeding nog lekker loopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.