VLOG Gedoe aan tafel rondom eten & nog borstvoeding?

Vlog gedoe aan tafel, truc om kinderen te laten eten, Kelly caresse
Leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog, een lekker lange dit keer! Je ziet in deze vlog gedoe aan tafel rondom kinderen die niet willen eten. Gelukkig werkt de truc die ik laat zien heel goed, handige tip voor mede ouders ;). Ik geef antwoord op de vraag of ik nog borstvoeding geef. Laat ik een boodschappen shoplog zien, we hebben een leuke verjaardag en ik heb grootste lol om Yannick zijn carnavals outfit. Kijk je gezellig mee?

Vlog gedoe aan tafel


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Kijk je volgende week ook weer gezellig mee? En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • rachel
    6 maart 2019

    leuke video weer!! en hier was het ook altijd eerst je groente daarna de rest 😀 en goed toch zo hoe je het met de bv doet, gewoon doen waar jij je goed bij voelt en waar feline zich goed bij voelt

  • Sanne
    7 maart 2019

    Oké, die tip neem ik dus mee! Hier altijd gedoe met die groenten en aardappelen. Dat we dat nog niet eerder geprobeerd hebben…

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.