Dia1Vorige week konden jullie al de video zien die ik gemaakt heb voor het Youtube kanaal Femme, achter de schermen waren we daar druk mee bezig geweest. Ik heb deze filmdag gevlogd en ik besloot ook de deleted scenes daarbij te doen omdat deze ook wel leuk zijn om te bekijken. Zelf hadden we erg veel lol bij het opnemen en ging er natuurlijk ook een heleboel fout dus dat is wel leuk om als extra video aan jullie te laten zien. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze behind the scenes en deleted scenes vlog vonden! Laat het me weten bij de comments. Ook wens ik jullie een heel fijn weekend toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Vlog: Filmen voor Femme + Deleted scenes”

  1. Wat heb jij een leuk gezinnetje ook! Echt prachtig om te zien. Ik wil ook zoo graag mama worden, maar voor mij duurt dat nog eventjes. Ik volg je blog met heel veel plezier! 🙂 Ik heb wel gelachen om die pindakaas 😀 En zo’n buik staat je inderdaad goed hoor!
    Simone onlangs geplaatst…Lyme update: Non-stop griep en de Lyme poliMy Profile

  2. Kelly Caresse

    Dankjewel Anneleen! 🙂 We willen meer sketch achtige video’s in de toekomst gaan opnemen 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.