Papa’s photodiary #4

papas photodiartydHet is weer tijd voor de maandelijkse Papa’s Photodiary! Yannick geeft jullie weer een kijkje in zijn leven als papa van Lana maar ook als verloofde van mij en als Yannick himself natuurlijk (a.k.a Sjenkie haha). Hij was veel betrokken met de site afgelopen maand en hij heeft me ook veel geholpen zodat ik vooruit kon werken om de site gevuld te laten zijn tijdens onze vakantie. Ik ben hem daar super dankbaar voor! Ook ging Yannick op pad voor zijn trouwpak, spannend! Kijk je mee?

Yannick: He, wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn photodiary! Zoals ik in mijn vorige papa’s photodiary ook al liet zien, kocht ik een action camera! Een camera die vooral ook op vakantie veel van pas zal komen. De vader van Kelly vroeg me of ik hem wilde helpen met het filmen van wat zaken voor zijn hobby, de hondensport. Natuurlijk wilde ik dat, zo kon ik de camera gelijk uittesten. De action cam werd op een helm gezet en deze werd gedragen door de pakwerker waarop de politiehond zou aanvallen (als oefening natuurlijk!). We waren echt verrast door de goede beeldkwaliteit.

Half februari was het Carnaval bij ons in Brabant dus gingen we naar de carnavalsoptocht. Lana mocht dit schattige Tinkerbell pakje aan!

Ik mocht op pad voor een trouwpak. Ik nam mijn moeder en broers mee. Dat was  echt een hele toffe ervaring. Ik had niet gedacht dat ik het zo bijzonder zou vinden/

Geslaagd! Niet voor dit pak wat ik hier draag hoor, maar ik ben heel blij met het trouwpak dat ik heb uitgekozen, ik zie mezelf hier helemaal in trouwen met Kelly. Binnenkort kunnen jullie een artikel van mij verwachten met mijn visie op trouwen. Van trouwplannen, tot gedachtestromingen over het huwelijk, over het aanzoek en alle voorbereidingen. Houd de website dus zeker in de gaten.

Vrienden van ons zijn aan het verbouwen dus heb ik hen meegeholpen en de handen uit de mouwen gestoken.

Huur Sjenkie in, voor al je sloopwerken 😉 Ik mocht alle tegels in de toiletruimte verwijderen, een fijne klus om al je agressie in kwijt te kunnen ;).

De dames van Ikvrouwvanjou kwamen langs om te filmen en we hadden daar een hele gezellige middag mee, vol lol! En ik testte mijn selfie stick uit.

Kelly was weg voor een beautyworkshop en ik gaf Lana haar boterhammetjes. Lana is dol op peanutbutter-jelly op haar brood : Pindakaas + jam, echt een lekkere combinatie.

Deze gele zonnebril zat bij een perspakket van Kelly, staat hij me niet fantastisch?

Mijn moeder had heerlijk zelf Bosche bollen gemaakt! Zien ze er niet geweldig uit 😀

Bosche bollen: Alles is voor Bassie!

Deze foto is niet wat het lijkt haha! We namen de video voor Femme op en daar zat een bedscéne bij 😉

Ik was heel blij want ik had: Weekend!!!!

Ik ben dol op Patrick (Van spongebob)! Klinkt gek misschien, maar we hebben ook een Patrick in onze auto hangen. Kelly stuurde me deze afbeelding door en we moesten hier allebei erg om lachen. Als Kelly danst dan doet ze altijd haar pink uit steken wanneer ze in opperste concentratie is haha.

Kelly ging naar het Brides night out event met haar vriendin en ze stuurde me deze foto door, over iets meer als 2 maanden is het voor ons al zover! Ik kan niet wachten en ik ben zo benieuwd hoe Kelly eruit zal zien!

Mmm ik had Mexicaans gekookt, ziet dat er niet als een feestje uit?

We waren naar de Primark geweest en zoals je kunt zien heel goed geslaagd! Volgende week kunnen jullie een heuse mannen shoplog + outfits verwachten.

Soms is mijn leven als ‘verloofde van een blogger’ heel zwaar, dan moet ik helpen en dat vraagt soms heel veel van me 😉 zoals het proeven van Kinder Bueno’s om de nieuwe Dark smaak te vergelijken, lekker!

Deze foto van iets minder als 2 jaar geleden vond ik terug en wilde ik graag met jullie delen. Kelly is hier 23 weken zwanger van Lana en we waren heerlijk in het zonnige Turkije. Goede herinneringen!

Dankjewel voor het bekijken van mijn diary! Je kunt mij ook volgen via Instagram : @Sjenkie86.  Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments. In ieder geval nog een fijn weekend gewenst.

groetjesYannick

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Paperblooming Prints
  7 maart 2015

  Wat leuk dit! En ontzettend mooie pakken ook, ik ben benieuw voor welke je hebt gekozen!

  Een heel fijn weekend gewenst!

  x Lotte – Paperblooming
  Paperblooming Prints onlangs geplaatst…Mindfulness Print Motivational Art Inspirational Quote Poster 'here and now' Downloadable Printable Wall Art Flower Art Bohemian Wall Art by paperbloomingMy Profile

 • Marjon
  7 maart 2015

  Leuk om te zien dat Yannick zo betrokken is bij alles.
  De photodiary zag er weer goed uit!

 • Inge
  7 maart 2015

  wat een superlieve foto die laatste.. fijn he herinneringen aan mooie tijden 😉 ben ook benieuwd naar de shoplog! Die tassen zien er flink uit!
  Inge onlangs geplaatst…Dressing the bump # 5 outfits (week 34)My Profile

 • Manon
  7 maart 2015

  Leuk om te zien weer! Ik ben benieuwd naar het artikel met jouw visie op trouwen etc. 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Eetdagboek #6My Profile

 • Elvera
  7 maart 2015

  Er leuke foto`s zeker vanuit een mans perspectief. Zeker de laatste foto is zo mooi!!
  Ben benieuwd naar je visie!!

 • Elvera
  7 maart 2015

  nu met de goeie blog!!
  Elvera onlangs geplaatst…Borstvoeding updateMy Profile

 • Marion
  7 maart 2015

  Jij houdt echt van lekker eten 😀 Echte Bosche bollen! Die nam mijn vader vroeger wel eens mee. Mmmmm! Ja, de bruiloft komt nu echt rap dichterbij. Spannend. Misschien kan je die action camera opdoen tijdens de bruiloft? Oooh en dan live streaming voor ons allemaal! Jaaaaaaa!
  Marion onlangs geplaatst…EdelsteenmassageMy Profile

 • Dita
  7 maart 2015

  Wat leuk deze foto’s van Yannick! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Fruit etenMy Profile

 • Saskia
  7 maart 2015

  Leuk weer om te zien. Het tinkerbell pakje voor lana is zo lief!
  Saskia onlangs geplaatst…Babykleding ShoplogMy Profile

 • Eline
  7 maart 2015

  Wat een betrokken verloofde heb jij 🙂
  Super om te zien!
  Hele leuke week weer en wat leuk dat je iets gedaan hebt met mijn tip over groetjes Yannick! Heel leuk
  Eline onlangs geplaatst…Nieuwe relatie? Ga op vakantie!My Profile

 • Eva
  7 maart 2015

  Super leuk en grappig! Ik ben ook benieuwd naar Kelly’s trouwjurk!!!! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Mijn blog genomineerd!!My Profile

 • Lauriëtte
  7 maart 2015

  Leuke diary en heel erg leuk om te zien dat je zo betrokken bent met Kelly!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Hobbybeurs Shoplog; Project life!My Profile

 • Vanessa
  7 maart 2015

  Leuk om te zien Yannick! Ik vind het heel leuk dat je steeds meer op Kelly’s blog verschijnt en dat je zo betrokken bent met haar. Jullie zijn een prachtig gezinnetje met Lana. Jullie geluk straalt gewoon van het beeldscherm en dat vind ik zo fijn. Ik kan niet wachten tot jullie gaan trouwen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

 • Jess
  7 maart 2015

  Wat een gezellige diary weer! Fijn dat je Kelly zo kunt helpen met haar blog. Jullie zijn echt een goed team volgens mij. En dat Tinkerbell-pakje van Lana is te schattig <3
  Jess onlangs geplaatst…Gimme a Big Green Smile 🙂My Profile

 • Eline
  7 maart 2015

  Oh peanut butter jelly <3 lekker! Ga eens kijken of dat met mijn zelfgemaakte suikervrije jam en pindakaas ook zo lekker is! Denk het wel!
  Eline onlangs geplaatst…Pittige kip in kokos sausMy Profile

 • Malou
  7 maart 2015

  Heel leuk om te zien 🙂
  Malou onlangs geplaatst…WIN € 80,00 SHOPTEGOEDMy Profile

 • Lifesabout
  7 maart 2015

  Ik ben benieuwd maar jouw visie op het trouwen! Mannen zijn daar wat meer gesloten in en vooral militairen haha (mijn man is ook militair geweest). Leuk dat je zo lekker kunt koken!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 1- 7 maartMy Profile

 • Nicetobeout
  7 maart 2015

  Ben benieuwd naar dat action cam filmpje!
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Ontslag nemen en de vrijheid tegemoetMy Profile

 • Dionne
  7 maart 2015

  Super leuk om weer te lezen en te zien!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Golden NecklaceMy Profile

 • Kelly
  7 maart 2015

  Wat leuk om eens een photodiary van jou te zien! Vind die laatste foto van jullie samen trouwens prachtig.
  Kelly onlangs geplaatst…Lush Think Pink Bath Bomb.My Profile

 • angelique
  7 maart 2015

  Super leuk om te zien! Vooral mee door gaan
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Being A VirgoMy Profile

 • Milou
  7 maart 2015

  Ik ben heel benieuwd hoe jullie er straks uit zien op dé dag! Leuke diary weer Yannick, goed gedaan!
  Milou onlangs geplaatst…TAG: Blogspiratie. Wat inspireert mij? Wat beweegt mij?My Profile

 • Xaviera
  7 maart 2015

  Weer heel erg leuk om jouw diary te zien Yannick! Die Mexicaanse maaltijd ziet er heerlijk uit. Leuk dat je op pad bent geweest voor een trouwpak, ik ben heel erg benieuwd hoe jullie er uit gaan zien op jullie huwelijk. Spannend!
  Xaviera onlangs geplaatst…Review: Opgeruimd! door Marie KondoMy Profile

 • Kelly Caresse
  7 maart 2015

  Ah thanks! Ik vond het echt zo’n fijne tip! Liefs

 • Kelly Caresse
  7 maart 2015

  Oeh lekker!

 • Kelly Caresse
  7 maart 2015

  Hahaha livestreamen 😀 goed idee 😛 lol

 • Kelly Caresse
  7 maart 2015

  Hihi ja eens een militair.. Dat blijft erin zitten bij ze he haha

 • Henny
  7 maart 2015

  Leuk! Fijn dat hij zo betrokken is bij je blog.
  Henny onlangs geplaatst…Waarom stoppen als je je werk leuk vind?My Profile

 • Daphne
  7 maart 2015

  Ik ben heel nieuwsgierig naar het mannen? Shoplog! Van de Primark, sowieso heel benieuwd naar de collectie, want ik heb nu zo weinig tijd om te shoppen. Even kijken of ik snel moet gaan.
  Daphne onlangs geplaatst…Texmex eten in Haarlem bij Cantina 023My Profile

 • Romy
  7 maart 2015

  Dit is echt de leukste photodiary die ik ooit heb gezien haha! Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie er beiden uit gaan zien op jullie trouwdag! En inderdaad wat een zwaar leven de nieuwe Bueno uittesten haha. Fijn weekend!
  Romy onlangs geplaatst…De zogeheten blogdip..My Profile

 • Denise
  7 maart 2015

  Yannick, echt top man! Zoals ik gister al zei, je bent een superdad en Lana boft met jou als vader. Zo mooi om te zien en zeker een voorbeeld voor vele anderen!
  Denise onlangs geplaatst…Lyme Challenge ‘The making of video’ (bloopers)My Profile

 • beautifulday4makeup
  7 maart 2015

  Die laatste foto is echt superschattig!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Cartier Déclaration Eau De Toilette SprayMy Profile

 • Anneleen
  7 maart 2015

  Leuk om jouw foto’s te zien, Yannick! Die bosche bollen zien er inderdaad heerlijk uit! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Kelly Caresse
  8 maart 2015

  Ah dankjewel, ook namens Yannick voor deze lieve comment!

 • Kelly Caresse
  8 maart 2015

  Thanks Romy!

 • Kelly Caresse
  8 maart 2015

  Dankje 😀

 • Sandra (beautybysandra)
  8 maart 2015

  Ah die laatste foto ♥ Echt super leuk om te lezen!
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Essence Nude Lipsticks: Come Naturally & Cool NudeMy Profile

 • Cindy
  8 maart 2015

  Superleuk om dit te zien, papa!
  Cindy onlangs geplaatst…Fotografie: Loonse en Drunense DuinenMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  18 maart 2015

  Leuk Yannick! beige trouwpakken vind ik altijd erg mooi.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Frankrijk Lost Anorexiaprobleem op met ModellenbanMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.