papas photodiartydHet is weer tijd voor de maandelijkse Papa’s Photodiary! Yannick geeft jullie weer een kijkje in zijn leven als papa van Lana maar ook als verloofde van mij en als Yannick himself natuurlijk (a.k.a Sjenkie haha). Hij was veel betrokken met de site afgelopen maand en hij heeft me ook veel geholpen zodat ik vooruit kon werken om de site gevuld te laten zijn tijdens onze vakantie. Ik ben hem daar super dankbaar voor! Ook ging Yannick op pad voor zijn trouwpak, spannend! Kijk je mee?

Yannick: He, wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn photodiary! Zoals ik in mijn vorige papa’s photodiary ook al liet zien, kocht ik een action camera! Een camera die vooral ook op vakantie veel van pas zal komen. De vader van Kelly vroeg me of ik hem wilde helpen met het filmen van wat zaken voor zijn hobby, de hondensport. Natuurlijk wilde ik dat, zo kon ik de camera gelijk uittesten. De action cam werd op een helm gezet en deze werd gedragen door de pakwerker waarop de politiehond zou aanvallen (als oefening natuurlijk!). We waren echt verrast door de goede beeldkwaliteit.

Half februari was het Carnaval bij ons in Brabant dus gingen we naar de carnavalsoptocht. Lana mocht dit schattige Tinkerbell pakje aan!

Ik mocht op pad voor een trouwpak. Ik nam mijn moeder en broers mee. Dat was  echt een hele toffe ervaring. Ik had niet gedacht dat ik het zo bijzonder zou vinden/

Geslaagd! Niet voor dit pak wat ik hier draag hoor, maar ik ben heel blij met het trouwpak dat ik heb uitgekozen, ik zie mezelf hier helemaal in trouwen met Kelly. Binnenkort kunnen jullie een artikel van mij verwachten met mijn visie op trouwen. Van trouwplannen, tot gedachtestromingen over het huwelijk, over het aanzoek en alle voorbereidingen. Houd de website dus zeker in de gaten.

Vrienden van ons zijn aan het verbouwen dus heb ik hen meegeholpen en de handen uit de mouwen gestoken.

Huur Sjenkie in, voor al je sloopwerken 😉 Ik mocht alle tegels in de toiletruimte verwijderen, een fijne klus om al je agressie in kwijt te kunnen ;).

De dames van Ikvrouwvanjou kwamen langs om te filmen en we hadden daar een hele gezellige middag mee, vol lol! En ik testte mijn selfie stick uit.

Kelly was weg voor een beautyworkshop en ik gaf Lana haar boterhammetjes. Lana is dol op peanutbutter-jelly op haar brood : Pindakaas + jam, echt een lekkere combinatie.

Deze gele zonnebril zat bij een perspakket van Kelly, staat hij me niet fantastisch?

Mijn moeder had heerlijk zelf Bosche bollen gemaakt! Zien ze er niet geweldig uit 😀

Bosche bollen: Alles is voor Bassie!

Deze foto is niet wat het lijkt haha! We namen de video voor Femme op en daar zat een bedscéne bij 😉

Ik was heel blij want ik had: Weekend!!!!

Ik ben dol op Patrick (Van spongebob)! Klinkt gek misschien, maar we hebben ook een Patrick in onze auto hangen. Kelly stuurde me deze afbeelding door en we moesten hier allebei erg om lachen. Als Kelly danst dan doet ze altijd haar pink uit steken wanneer ze in opperste concentratie is haha.

Kelly ging naar het Brides night out event met haar vriendin en ze stuurde me deze foto door, over iets meer als 2 maanden is het voor ons al zover! Ik kan niet wachten en ik ben zo benieuwd hoe Kelly eruit zal zien!

Mmm ik had Mexicaans gekookt, ziet dat er niet als een feestje uit?

We waren naar de Primark geweest en zoals je kunt zien heel goed geslaagd! Volgende week kunnen jullie een heuse mannen shoplog + outfits verwachten.

Soms is mijn leven als ‘verloofde van een blogger’ heel zwaar, dan moet ik helpen en dat vraagt soms heel veel van me 😉 zoals het proeven van Kinder Bueno’s om de nieuwe Dark smaak te vergelijken, lekker!

Deze foto van iets minder als 2 jaar geleden vond ik terug en wilde ik graag met jullie delen. Kelly is hier 23 weken zwanger van Lana en we waren heerlijk in het zonnige Turkije. Goede herinneringen!

Dankjewel voor het bekijken van mijn diary! Je kunt mij ook volgen via Instagram : @Sjenkie86.  Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments. In ieder geval nog een fijn weekend gewenst.

groetjesYannick

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Papa’s photodiary #4”

 1. Er leuke foto`s zeker vanuit een mans perspectief. Zeker de laatste foto is zo mooi!!
  Ben benieuwd naar je visie!!

 2. Jij houdt echt van lekker eten 😀 Echte Bosche bollen! Die nam mijn vader vroeger wel eens mee. Mmmmm! Ja, de bruiloft komt nu echt rap dichterbij. Spannend. Misschien kan je die action camera opdoen tijdens de bruiloft? Oooh en dan live streaming voor ons allemaal! Jaaaaaaa!
  Marion onlangs geplaatst…EdelsteenmassageMy Profile

 3. Leuk om te zien Yannick! Ik vind het heel leuk dat je steeds meer op Kelly’s blog verschijnt en dat je zo betrokken bent met haar. Jullie zijn een prachtig gezinnetje met Lana. Jullie geluk straalt gewoon van het beeldscherm en dat vind ik zo fijn. Ik kan niet wachten tot jullie gaan trouwen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

 4. Weer heel erg leuk om jouw diary te zien Yannick! Die Mexicaanse maaltijd ziet er heerlijk uit. Leuk dat je op pad bent geweest voor een trouwpak, ik ben heel erg benieuwd hoe jullie er uit gaan zien op jullie huwelijk. Spannend!
  Xaviera onlangs geplaatst…Review: Opgeruimd! door Marie KondoMy Profile

 5. Dit is echt de leukste photodiary die ik ooit heb gezien haha! Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie er beiden uit gaan zien op jullie trouwdag! En inderdaad wat een zwaar leven de nieuwe Bueno uittesten haha. Fijn weekend!
  Romy onlangs geplaatst…De zogeheten blogdip..My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.