VLOG: Even een dipje & nieuwe plannen!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog heb ik even een dipje qua schommelingen in mijn diabetes door wat aan passingen en ik deel hier mijn ervaringen mee. Ook vertel ik jullie over mijn nieuwe geheime project en dat je je kunt aanmelden voor het online lanceringsfeestje! Ik doe de boodschappen met Feline, versier koekjes met Lana en we hebben een nieuwe regel hier in huis ingevoerd qua bedtijd. En ik ben naar de kapper geweest. Kijk je gezellig mee in mijn week?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.