FOOD VLOG: Eet- en sport diary en gestopt met intermittent fasting

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op woensdag. Vanaf nu zul je voortaan elke woensdag om 19.00 een extra video op mijn blog en YouTube kanaal kunnen vinden, en deel ik de weekvlogs op zondag om 07.00. In deze video neem ik je mee in deze What I eat wednesday en deel ik mijn eetdagboek, wat ik allemaal kook en eet op een dag, sport dagboek en mijn outfit. Ik vertel dat ik gestopt ben met interemittent fasting en waarom en geef je een kijkje tijdens het koken met de kindjes. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.