VLOG: Enorm balen en dit ging er allemaal mis…..

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog heb ik een mega pech dag. Het was de eerste dag alleen met 3 kids, een kat en puppy en het ene pech moment na het andere diende aan, daar leer je wel van en ondanks alles maakten we er het beste van. Zo zijn we een dagje op de camping, gaan we lekker zwemmen met vrienden, eten we frietjes en de dag erna krijgen we bezoek van onze vriendin Ingrid waar we heerlijke dagen mee hebben. We spelen, gaan naar Intratuin en sluiten af bij MC Donalds. Yannick en ik hebben sinds tijden weer datenight en zo waren het toch heerlijke dagen. Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Tineke
  10 juni 2020

  Ondanks alle pech ziet de vlog er gezellig uit. De kinderen slapen nog, dus het volume stond hier op zacht. Ik heb even gemist welk zwembad jullie zijn wezen zwemmen, ziet er leuk uit namelijk!

 • Miriam
  10 juni 2020

  Een klapband met kinderen. Been there done that! Inderdaad enorm schrikken. Wij moesten toen met vervangend vervoer naar huis en dus alle stoeltjes overzetten. Ook geen pretje kan ik je zeggen.
  Miriam onlangs geplaatst…Waarom de activiteitenboog een aanwinst isMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.