Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog deel ik een heel erg leuk nieuwtje! We hebben een hele gezellige week met gezellige bbq etentjes, familie over de vloer, ik spreek af met een oude jeugdvriend, we genieten van het heerlijke weer en ik ga naar de kapper. Ook bespreek ik de droom om ooit rond te reizen per camper en laat ik wat nieuw geshopte items zien. Ik deel mijn irritaties en verder is het gewoon een gezellig lange vlog met van alles en nog wat dus. Kijk je weer met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.