VLOG: Diabetes issues en #Loedermoeder

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog gaat het even helemaal mis met mijn diabetes en moet ik even flink pas op de plaats doen om de bloedsuikers weer onder controle te krijgen. Ondanks dat is het wel een hele gezellige week. Ik ga op bezoek bij een gezellige mama vriendin, er komen vrienden te eten, ik deel een leuke shoplog en ik neem de meiden (en jullie) mee naar de tandarts. Ik voelde me even een #loedermoeder en meer, kijk je met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.