VLOG : De waterpokken in huis en Sinterklaas in het land ;)

Wat super leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Je krijgt gezellig weer een kijkje in ons gezin! Sinterklaas is in het land dus de meisjes mochten gezellig hun schoentje zetten! En minder leuk, de waterpokken zijn gesignaleerd, ik had dit nog niet eerder meegemaakt dus ik maakte me best wel zorgen, gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee. Wat zijn jullie ervaringen daarmee? Verder zie je in deze vlog een stukje van mijn home workout, doe ik gezellig boodschappen met Aimy en spelen we fijn binnen, kijk je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Tineke
  28 november 2018

  Dat zittend/kruipen van feline is wel erg schattig! Wat wordt ze al groot, verbaas mij er elke keer over. Misschien heb ik het gemist, maar hoe oud is ze nu. Hier hebben wij de waterpokken nog steeds niet gehad. Ik vrees dat mijn kinderen ze deze winter vast zullen krijgen.

 • Rachel
  28 november 2018

  balen die waterpokken, kreeg het op mijn 22e!!! had het als kind niet gehad. en niomi Schoof ook zo over de vloer hahaha ipv kruipen. weer een leuke vlog !!

 • Sandra
  28 november 2018

  Leuke vlog en wat gaat Feline hard zo op haar kontje. Dat hebben ze bij ons nooit gedaan. Wat betreft de waterpokken die hebben ze al wel gehad. Onze oudste kreeg ze met bijna 2 jaar tijdens Pinksteren ik zelf was toen hoogzwanger van onze jongste. Gelukkig was het toen heel mooi weer dus kon het lekker drogen in de zon want ze was een krentenbol ze zat van top tot teen helemaal onder. De jongste kreeg de waterpokken met kerst (wat hebben mijn kids met feestdagen) hij zat minder onder dan zijn zus alleen had hij hele grote blaasjes en korsten zelfs in zijn mond zo zielig.

 • Charlene
  28 november 2018

  Hier gelukkig een half jaar geleden waterpokken gehad. Oudste was nog geen 2 en de jongste 6 maanden. Oudste had er meer last van. Ze had er een aantal flinke grote pokken. Andere krijgen héél veel kleine pokjes. Jongste is bespaard gebleven. Die had t heel ligt.
  Succes en beterschap.

 • Lieke
  28 november 2018

  Die van mij kregen het tegelijk. 3 Weken nadat ze hun nichtje geknuffeld hadden die toen 6 maanden was..
  Sneu is dat he, maar ik vond ook wel dat het snel weer beter ging. Alleen erna was hun weerstand wel wat minder..

  En ik zie nu nog sommige littekentjes van de pokken van toen.. Nu bijna 6 jaar geleden (wow wat vliegt de tijd:))

  Je vlog ga ik vanavond nog kijken:)

 • Lies
  28 november 2018

  Verkoelende lotion van dr Leenarts hielp fantastisch! Geen gekrab meer. Ook gebruikt bij een baby van 3 maanden. Het ziet er niet uit die witte stipjes. Maar we waren er sneller van af dan neefjes die andere gel gebruikten.

 • Anneleen
  29 november 2018

  Wat schattig, die stapjes en dat vooruit schuiven van Feline! Gelukkig was ze redelijk snel van de waterpokken vanaf! X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.