Vlog : Dag uit mijn leven 13 mei personal life

 

0356aaba-0cf1-43de-9e15-ac8d1738ae32_zpsa6418e42

Ik heb weer een vlog voor jullie! Een vlog waar ik eerst over twijfelde of ik deze wel wilde delen. Het was een dag waarop ik me helemaal niet zo fit voelde en dit vertel ik ook in de video. Toch kreeg de dag een fijnere wending toen ik in de avond wat fitter was en met vriendlief naar de bioscoop ging. Ik besloot de vlog toch te plaatsen omdat ik jullie een echt kijkje wil geven in mijn leven en wie ik ben, want het is niet altijd rozengeur en maneschijn natuurlijk. Kijk een dagje mee in mijn leven in de volgende video.


Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van deze vlog? Ik hoop dat dit een goed beeld gaf van hoe een dag uit mijn leven er uit ziet. What you see is what you get zullen we maar zeggen. In de middag heb ik ook nog wat geslapen maar dat heb ik in de vlog weggelaten.  Op het moment dat deze vlog online komt ben ik onderweg naar het ziekenhuis voor een afspraak bij de reumatoloog omdat mijn klachten binnen dat specialisme weg lijken te komen. Heel erg spannend voor mij maar ik ben blij dat ze nu eens echt gaan kijken waar mijn vermoeidheid en vooral ook pijnklachten vandaan komen. Ik houd jullie binnenkort daarvan op de hoogte. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Fonghwa
  16 mei 2014

  Ik word zo gelukkig van deze vlogs! Vooral vanaf 7 minuten dat je met Lana knuffelt en haar daarna gaat aankleden ♥

  Vind het trouwens zo rot dat je je zo voelt. Hopen dat er wat uit het ziekenhuisbezoek komt.
  Maar ik begrijp je helemaal dat het niet gaat zoals jij wilt. Ik zit al 6 weken ziek thuis vanwege een longontsteking. Je weet niet wat je overkomt. Ben pas 23, maar voel me 83. Het is zo’n klap voor je lichaam. Het enige wat je kunt doen, is rust nemen, goed naar je lichaam luisteren en focussen op positieve dingen. Dat wil ik jou ook meegeven. Sterkte meid ♥

 • Dita
  16 mei 2014

  Ik vind je vlogs altijd zo leuk! Jammer dat je je niet goed voelde. Hopelijk voel je je snel betrt. Denk goed om jezelf! X
  Dita onlangs geplaatst…Collage – Flowers!My Profile

 • Marion
  16 mei 2014

  Oh meis, ik begrijp ik het zo goed. Ik heb 17 jaar moeten wachten op een diagnose. Dan is er nog geen verbetering in mijn geval, maar dan weet je tenminste iets! Ik hoop zo dat je snel meer duidelijkheid krijgt.

  Ik vind het tof dat je zo’n eerlijke vlog plaatst. Het hoeft ook niet altijd maar mooi, leuk en blij te zijn. Je bent een kanjer! Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: GewichtMy Profile

 • Anoeska
  16 mei 2014

  Wat een leuke vlog, ik kan er echt van genieten om gewoon te zien hoe iemand zijn/haar dag indeelt. 🙂
  Anoeska onlangs geplaatst…Marc Jacob’s Pink HoneyMy Profile

 • Manon
  16 mei 2014

  Muh, Kel ik heb het echt met je te doen toen je vertelde dat je je zo rot voelde 🙁 Ik hoop echt zo zo zo dat er “iets” uit al je onderzoeken komt zodat er hopelijk iets aan gedaan kan worden… Vind ‘t zo sneu en zielig en dit hoort niet bij een meisje in de bloei van haar leven toch!? Verder vond ik je vlogje leuk, lekker zo kneuterig, I love it!
  Manon onlangs geplaatst…Weight Watchers update #23My Profile

 • Bibian
  16 mei 2014

  Ahhw kel, wat stom toch telkens. Ik hoop dat je snel weet wat er is want dit is ook niks.. Fijn dat je toch nog even met Yannick weg kon gaan, en dat avondeten, vertel hoe maak je het! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Weight Watchers update #23My Profile

 • Saskia
  16 mei 2014

  Leuke vlog weer. En nee een bloedsuiker van 15 is nooit leuk. Succes bij de reumatoloog. Ik hoop dat ze je daar verder kunnen helpen.
  Saskia onlangs geplaatst…Thee en Chocolade!My Profile

 • Manon
  16 mei 2014

  Leuke vlog! Je kettingen zijn ook erg leuk 🙂 Ik vond bad neighbors ook erg grappig haha
  Manon onlangs geplaatst…Hardloopschema beginnersMy Profile

 • Lauriëtte
  16 mei 2014

  Leuke vlog meis! Goed ook dat je gewoon de werkelijkheid laat zien, hoe vervelend het ook is 🙁
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Weekly Quote #16My Profile

 • Marieke
  16 mei 2014

  Aaaaawh Lana reageert zo leuk op jou als je tegen d’r praat!
  Marieke onlangs geplaatst…CHANGE THE WORLD #8 | Haal een dier uit het asiel!My Profile

 • Elize
  16 mei 2014

  Wat rot dat je je niet zo goed voelt. Veel succes bij de reumatoloog!
  Elize onlangs geplaatst…Wij bloggen glutenvrij: Glutenvrij datenMy Profile

 • Miranda
  16 mei 2014

  Wat stom dat je je zo voelt. Ik hoop dat de reumatoloog iets voor je kan betekenen. Ik heb een aantal jaar moeten wachten op een definitieve diagnose bij de reumatoloog, die had het overigens de eerste keer ook nog fout;) maar het was toch prettig om uiteindelijk te weten waar je aan toe bent. Dat hoop ik voor jou ook.

  En dat je je snel wat beter voelt natuurlijk;) in elk geval een fijn weekend!
  Miranda onlangs geplaatst…Alles over koffie: Favorite FridayMy Profile

 • Wil
  16 mei 2014

  Hee Kell!

  Wat vervelend dat je je zo akelig voelde. Hopen dat het de komende tijd toch maar wat beter wil gaan.

  Misschien een beetje een rare opmerking, maar ik wilde het je toch even meegeven.
  Ik heb geleerd in mijn opleiding, dat je afgekolfde moedermelk niet in de magnetron op mag warmen. Dus ook niet als het in gemengd is met brinta of wat anders. De reden hiervoor is dat door de straling van de magnetron de vitaminen en mineralen kapot gaan. De melk is dus minder voedzaam!

  Beter is om de melk onder de kraan op te warmen, of in een beker met kokend water op te laten warmen.

  Sorry voor mijn bemoeienis hoor, maar ik heb het beste met jouw en Lana voor!

 • Linda
  16 mei 2014

  Goed dat je ook laat zien dat het minder goed met je gaat. Niet fijn voor je dat je je zo voelt! Hopelijk weet de dokter iets te vertellen ❤️ Call me if you need me!

 • Susanne
  16 mei 2014

  Ik vind het super knap dat je ook dit laat zien. Echt zo rot dat het nog steeds niet beter gaat. Ik hoop dat de afspraak bij de arts misschien voor wat opheldering heeft gezorgd. En ik ben fan van Lana’s outfitje, wat een leuk broekje!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: KaasbroodjesMy Profile

 • Stien
  16 mei 2014

  Wat fijn dat je zo eerlijk je dag weergeeft, helemaal de realiteit en helemaal zoals vele, normale dagen van jonge moeders. Schattige outfit van Lana en prachtige ketting heb je aan!

 • Nienke
  17 mei 2014

  Wat een leuke vlog weer! En zoals hierboven al staat: heel knap en goed dat je ook dit durft laten zien. Zorg goed voor jezelf <3

 • Manouk
  17 mei 2014

  Heel leuk weer! Even een tip wat betreft je internetverbinding. Weet niet bij welke provider je zit, maar neem aan dat je voornamelijk op de wi-fi zit. Ik werk zelf als technisch helpdeskmedewerkster voor een alles-in-een aanbieder. Is het alleen als je ver van het modem af zit of ook dichtbij? Als dat niet uitmaakt, zou ik je willen aanraden om je wi-fi kanaal aan te passen! Als het alleen van ver weg is kan het komen,omdat jullie nu in een huis wonen met meerdere verdiepingen en eerst alles gelijkvloers was;) Succes er mee.

 • Ilse
  18 mei 2014

  Je vlogs zijn echt ontzettend leuk! Wil je het vaker doen? 😉
  Wat rot dat je je zo slecht voelde, en wat knap dat je het met ons wilde delen. Veel sterkte verder, denk goed aan je eigen gezondheid! Xx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.