Vlog : Datenight met vriendlief bij het concert van John Mayer

vlog still

Zoals jullie gisteren wel in mijn diary konden zien ben ik met vriendlief naar het concert van John Mayer geweest in het Ziggo dome. Ik had die avond ook mijn camera meegenomen om te vloggen en vandaag laat ik jullie de vlog van ons date avondje samen zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Het was echt een hele leuke avond! We hebben geluk gehad dat onze kaartjes goed waren en dat we daardoor toch konden genieten van het concert. Ik zou wel als tip willen meegeven dat je concertkaartjes beter alleen maar kunt kopen via de officiële verkooppunten. Ik kocht de mijne bij Topticketshop die zelf de kaartjes hebben ingekocht en aan ons hebben doorverkocht voor bijna het dubbele van de originele prijs. Voor mij was dit een hele wijze les om dat niet meer te doen en een officieel verkooppunt zoals Ticketmaster of Livenation in te schakelen.

Wat vonden jullie van de vlog? Zijn jullie ook dol op John Mayer? Hebben jullie wel eens problemen ervaren met het kopen van verkeerde concertkaartjes? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Vlog : Datenight met vriendlief bij het concert van John Mayer”

  1. leuke vlog 🙂 fijn dat de kaartjes toch geldig waren!

    wat ik me al een tijdje afvraag is of je misschien je in je artikelen met filmpje ook een link zou kunnen plaatsen met “klik hier als je de video niet af kunt spelen”, dat zou het voor mij een stuk makkelijker maken om de video’s ook op mijn mobiel te kunnen bekijken namelijk! 🙂 zou fijn zijn als dat mogelijk is!

  2. Gelukkig ging het nog goed met de kaartjes. Eén ding weet je zeker: dit doe je nooit meer! Het klinkt en ziet eruit als een super gezellige avond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.