VLOG: Burn-out klachten en eerste keer therapie

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Wat een enerverende week was het, ik neem jullie dan ook maar gewoon weer helemaal mee. Een week met hele gezellige moment, zoals een hilarische babyshower, datenight met Yannick en genieten in onze tuin, maar ook moeilijke momenten. Ik kampte enorm met vermoeidheid en had zelfs het vermoeden tegen een burn-out aan te lopen. Pas op de plaats is dan ook het antwoord dus ik doe het rustiger aan. Ik had mijn eerste therapie sessie en deel jullie mijn bevindingen. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • rachel
  10 april 2019

  doe rustig aan mop want een burn out wil je echt niet hebben!! hier zijn ook de taken lekker verdeeld en roon doet ook wel eens de was maar ik doe hem dan weer opnieuw omdat het dan niet op mijn manier is gedaan hahah #zeikwijf leuke vlog weer kel xxx

 • Dionne
  10 april 2019

  Wat balen dat je zo moe bent. Als je zolang slaapt, is dat wel een beetje gek. Goed voor jezelf zorgen! Heel belangrijk, want een burn-out wil je niet!
  Dionne onlangs geplaatst…Lancering e-book ‘Haal alles uit Pinterest’My Profile

 • Karyn
  13 april 2019

  Hoi lieve Kelly wat een superleuke vlog en zo eerlijk ook daar hou ik van gewoon lekker bij jezelf blijven en hopelijk geen burnout mijn vriendin had dat ook maar mede omdat ze in een werksituatie zat wat niet bij haar paste, ze is nu natuur en buisness couch je zou eens kunnen kijken naar haar insta insta daniellewieten en kijk even of dit iets voor jou is ze creëert rust ruimte ritme 🍀
  En ik zou het echt gewéldig vinden om met de volgende challange mee te doen want ik moet ook echt nodig RUIMEN om ook de rust ruimte én ritme in mijn hoofd te krijgen en vooral ook in huis natuurlijk dus I AM tuned in als t om opruimen gaat 🙏🎉
  Fijn weekend en lieve groetjes van Karyn

 • Gortcoaching
  19 april 2019

  Hoi Kelly, Bedankt voor het delen! Leuke vlog en lekker eerlijk!
  Gortcoaching onlangs geplaatst…Metro – Veel werken is niet meer van deze tijdMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.