VLOG 9: 2 kids op 1 slaapkamer make-over met roomtour

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe woensdag vlog! In deze vlog zijn we druk in de weer in huis. Zo maken we van de kamer van Feline, een gedeelde kamer met Aimy. Super spannend, want hoe zal dat gaan, twee meisjes bij elkaar op de kamer? Waarom we deze keuze maakten en het eindresultaat in een roomtour deel ik in de vlog. Ook vertel ik later nog hoe dat gaat, zo met die meisjes bij elkaar in een kamer ;). Verder ben ik in deze vlog op een hele bijzondere plek, we bezoeken nog een heel leuk event met het hele gezin, ik kook twee keer erwtensoep (lekker burgerlijk) en meer. Kijk je gezellig met ons mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Jacqueline
    28 september 2019

    Ging het samen slapen van jullie meisjes in 1 x goed? Wij doen hier nu een poging met onze dochters vanwege en tijdelijk oplossing. Maar vind het wel een dingetje hoor.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.