Dia1

Ik heb weer een nieuwe vlog voor jullie! Dit keer een vlog van een heerlijke dag waarin we lekker om en rondom het huis aan het keuvelen waren. We deden de weekboodschappen, besloten zelf sushi te gaan maken en ik ging er even op uit met Lana en haar poppenwagentje. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden! Een heel fijn weekend gewenst allemaal 🙂 Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “VLOG #64 Nieuwe Bikini, Speeltuin en Sushi party!”

 1. Een bikini zonder beugels…Dat vind ik best dapper hoor als je al 2 kids op de wereld hebt gezet ? ik ben happy dat die hele bandeau en strapless trend weer over is. Sommige dingen moet je namelijk niet doen.
  Josan onlangs geplaatst…7x Parenting gone wrongMy Profile

 2. Kelly Caresse

  Hahah grappige comment, bandeau is ook bij mij een verschrikking :p deze komt nog verrassend goed uit, de borstvoeding maakt dat het nog op z’n plek zit :p lol

 3. Wat een leuke jumpsuit en jasje ! En sushi rollen vind ik zo lastig! Je man heeft talent! En birckentocks zijn zo heerlijk ik loop er de hele zomer lekker op. Wat heeft Amy toch een mooie bos haar ?

 4. Haha, wat kan Lana al goed praten, zo grappig om haar te horen kwebbelen! En volgens mij hebben jullie nog mooie sushirollen gemaakt, hoor. O, die bikini struggle herken ik. Broekjes gaan wel. Heb al verschillende tops gepast. Maar een mooie voorgevormde, met beugel (mag wel met mijn maat) en zonder achterlijk veel push-up vinden is echt een dingetje.
  Nina onlangs geplaatst…Update: James twee maanden, tijd om bij te kletsen!My Profile

 5. ik heb weer in een deuk gelegen om je vlog 😀 en lekker he zelf sushi maken hihih hier doen we niks anders meer!! en die birkenstocks….ik vind ze zo leuk maar ik vind ze dus echt niet lekker lopen he 🙁
  en oh oh kleine lana lekker kletsen kel 😀
  rachel onlangs geplaatst…#VLog 11 juni 2016My Profile

 6. Haha Yannick als spook :-). Bikini ook hier een thema.. Weet niet zo goed of ik er nu een moet kopen. Gezien ik borstvoeding geef zou dat juist een wat duurdere want stevigere moeten zijn. Maar ja volgende zomer geef ik geen borstvoeding meer en dan zijn mijn borsten weer paar maten kleiner ;-). Vind die van jou iig er mooi uitzien en passen bij je!
  Alicia onlangs geplaatst…Breastfeeding strugglesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.