Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Eentje die weer een gezellig kijkje geeft in mijn dagelijkse chaos als mama van 3 meisjes, en die chaos is volop aanwezig. Zo vergeet ik mijn boodschappen te laten staan op de parkeerplaats bij de supermarkt, delen we een hele easy maaltijd die we maakten toen we echt even geen inspiratie hadden. Vertel ik over een heftige gebeurtenis die gebeurt is met Feline, waar ik tot nu toe nog niet over durfde te spreken, maar ik nu wel vertel omdat ik hier anderen een tip in mee kan geven, ik ben ook iemand die zulke dingen meemaakt helaas. Maar deze vlog kent ook gezellige kookbeelden, spelen met de meisjes en ik was aan het rommelen in Feline haar kamertje, kijk je met ons mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “VLOG 49: Dit had ik nog niet verteld…”

 1. Hoe eerlijk en echt wat je deelt in deze vlog 💕 Bij veel gezinnen gebeurt dit soort dingen en wat is dat schrikken!! Verder weer een heerlijke vlog om te kijken. Gelukkig stonden je boodschappen er nog, haha!

 2. kan iedereen gebeuren meis en kids zijn onvoorspelbaar. dat neemt niet weg dat je je dat pleuris schrikt en je goed klote kan voelen maar hey je bent een ook maar een mens en een goede moeder 😉

 3. Heel goed dat je dit deelt. Dapper en eerlijk dat je ook je kwetsbaarheid durft te laten zien! Wat een rot gevoel is dat als er iets mis gaat, maar we zijn allemaal ook maar mensen. Gelukkig viel het mee met Feline!

 4. Heel goed en fijn dat je dit deelt. Onze dochter is nu 8 maanden en het bedje gaat vanavond nog van de “midden” stand naar de lage stand! Dank! 🙂

 5. Hey, wat goed dat je dat deelt. Mijn zoontje van 1 lag laatst even bij ons in bed en is er ook uitgevallen ik schrok me kapot en gelukkig was ie alert. Maar voel mij nog schuldig! Ook al weet je dat dat gebeuren kan je voelt je rot als je kind zo iets mee maakt.

 6. Jeetje, wat schrikken! Het kan inderdaad iedereen gebeuren. Zo is mijn zoontje van ons bed gevallen. Hij rolde nog niet om, maar toen ineens wel. Ik schrok me natuurlijk rot en ben huilend direct met hem naar het ziekenhuis gereden (leek me sneller dan wachten op de ambulance). Gelukkig bleek er niets met hem aan de hand, maar zo blijkt maar dat kindjes ineens dingen kunnen die ze daarvoor niet konden. Enorm schrikken natuurlijk, maar gelukkig is het goed afgelopen!

 7. Ah kan echt iedereen gebeuren. Onze oudste was uit ons bed gevallen. Bloed lip. Schrok me suf. Ze klom nooit. Zat altijd netjes. Jongste is een doerak. Met een maand of zes ledikant op laagste stand gedaan.

 8. Zodra ze gaan staan gelijk omlaag het bed!

  Je zegt: Zo vergeet ik mijn boodschappen te laten staan op de parkeerplaats bij de supermarkt.
  Die zin klopt niet he haha:)

  Vlog ga ik snel kijken. Nu geen tijd voor haha.

 9. Onze zoon is met twee jaar uit de box geklommen en gevallen. Kwam op zn mond terecht, dus veel bloed en een dode tand tot gevolg. Na een paar dagen viel het ons op dat zn hoofd wat scheef stond. Foto’s gemaakt. Bleek aan zn spieren te liggen. Na een aantal weken fysio stond zn hoofd weer recht. Was wel schrikken.

 10. Mooi dat je het alsnog wilde delen, is voor ons ieder weer een goede tip om hierop alert te zijn. Toevallig heb ik het bedje afgelopen maandag op de laagste stand gezet, ons jongste meisje is net negen maanden. Zij kon in haar zithouding, met haar handje de bovenkant vastpakken😓 ze groeien en ontwikkelen ook zo snel. Verder weer een heerlijke vlog😉

 11. Weer een gezellige vlog, Kelly! Je hebt zo’n vrolijke meisjes! En wat moet die val van Feline schrikken zijn geweest, gelukkig heeft ze er niets aan over gehouden! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.