Dia1Vorige week had ik een dag in Amsterdam op de planning staan, ik had een meeting op kantoor bij de webshop Iwantthatmusthave, we aten met z’n drietjes wat lekkers bij de Foodhallen en daarna gingen we door naar het fashion en beauty event van Ydence. Een super geslaagde dag met twee vriendinnetjes. Vandaag deel ik de vlog van deze dag, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een dagje met me mee te kijken, dit keer geen thuiswerkdag, maar een gezellige dag op pad voor de blog. Wat vinden jullie van mijn nieuwe jasje? Ik ben er helemaal verliefd op! Laat je reactie achter bij de comments.
Ik wens jullie een heel fijn weekend toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “VLOG #47 : Fashion en Beauty event”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.