VLOG 41: Moeilijke momenten als moeder & Cakesmash voor eerste verjaardag

Zo bijzonder, deze vlog komt online op 12 september, de eerste verjaardag van ons kleine meisje Feline. Alle beelden van die speciale dag, zien jullie later. Vandaag kijken jullie naar de beelden van vorige week waarin we onder andere een cakesmash fotoshoot hadden voor Feline haar eerste verjaardag en dat was zo leuk! Ook deel ik typische real life beelden van moeilijkere momenten als mama, vooral de dag alleen zijn niet altijd even makkelijk. Een heel realistisch beeld van het moederschap wat velen zullen herkennen denk ik. Verder deel ik wat kook fragmenten, leuke spelletjes en dingen die ik deed met de meisjes en in het kort mijn dagje op pad in Amsterdam, kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “VLOG 41: Moeilijke momenten als moeder & Cakesmash voor eerste verjaardag”

  1. Van harte gefeliciteerd met Feline!! En als ik een film.moest maken van mijn moeilijke.momenten als.moeder dan was die langer geweest dan de Titanic…

  2. lieverds gefeliciteerd!!! en een hele fijne dag!! en ja schat het leven van een moeder is geen roze wolk of een sprookje maar een keiharde militaire job hahaha

  3. Wat een dooddoener “Sanne”. Ik werk 38 uur met 2 kids onder de 2 waarvan er toevallig 1 niet “gezond” is. En soms is dat gewoon zwaar. Punt uit. Gezond of niet gezond.
    Zijn ook gewoon maar moeders die hun best doen en dat gaat niet altijd vlekkeloos. Dus ja soms zit je er even door heen. BOEIEND 🙂 dan mag je klagen.

  4. Wat ziet die cakesmash er leuk uit! 🙂 Nog een dikke proficiat met Feline haar eerste verjaardag! X

  5. Nou Sanne volgens mij is Kelly juist altijd heel positief en mag ze zeker wel eens klagen, dat doet iedereen! En aangezien ze zelf een ziekte heeft wat het soms nog extra zwaar kan maken! Dus ze moet altijd alleen maar blij zijn??
    Pff Kelly trek je er niks van aan, ik word blij van je vlogs, gewoon lekker normaal!! Ga zo door 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.