Dia1Vorige week waren Yannick en ik uitgenodigd voor de officiële opening van cafe-restaurant ‘De Vooruitgang’ in Eindhoven. We besloten hier naar toe te gaan en hier gelijk een soort datenight avond van te maken samen. We waren verrast hoe ‘De Vooruitgang’ eruit ziet. Als je binnen bent voel je je een klein beetje in een soort straatje in New York City met een flinke vleug Brabant en gezelligheid. Er is veel aandacht besteed aan de decoratie en uitstraling. We kregen heerlijke hapjes en drankjes om te proeven van hun kaart en genoten van deze avond. Ook kwamen we Cindy gezellig tegen, een mede Brabantse blogger en daar hebben we ook gezellig mee gekletst. De vlog van deze avond laat ik jullie vandaag zien. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

We zijn benieuwd wat je van deze (korte) vlog vond! Laat het me weten in de comments. Ken jij ‘De Vooruitgang’ in Eindhoven al?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Vlog #31 Datenight met Yannick bij de opening van de Vooruitgang”

  1. Eindhoven is niet dicht bij mij in de buurt dus ik ben er eigenlijk ook nooit geweest. Wat een leuke vlog om te zien!

  2. Ik ben laatst ook voor het eerste in de vernieuwde versie geweest, het is echt super geworden! Leuk om jullie vlog te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.