VLOG: 3 dagen: Trouwjurk aan, datenight en chips!

Dia1

Het is altijd weer een uitdaging om een titel voor een vlog te bedenken haha. Ik deel vandaag een vlog van 3 dagen uit mijn leven, van ons heerlijke Pinksterweekend. In deze vlog kijk ik al chips etend naar het Songfestival, ga ik met Yannick uit eten, gaan we met ons gezin naar de kermis, ben ik gaan sporten en shoppen en meer. Aan het einde heb ik nog een korte mededeling voor jullie, kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Ook mag je verzoekjes achterlaten voor nieuwe video’s die je zou willen zien! Daar kan ik altijd wel wat mee. Laat het me weten bij de comments. Fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.