Wat super leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Omdat het momenteel met mijn diabetes wat minder goed gaat, leek dit me een goed moment om mijn leven en omgang met Diabetes als thema te gebruiken en jullie wat meer een kijkje te nemen. Diabetes is een ziekte die bij mij met ups & downs gaat en ik probeer hier grip op te krijgen, hoe moeilijk het ook is. Verder zie je in deze vlog ons bezoekje aan de Bibi de Bij theatershow, zijn we lekker druk met ons nieuwe huis, heb ik een hele toffe afspraak bij Zenner, was ik bij de exclusieve lancering van de schoencollectie van Annic ten Duis en Manfield en meer gezelligheid, kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “VLOG #24: Diabetes gaat niet zo goed..”

 1. oh zo niet fijn om te horen mop 🙁 en dan net in deze drukke periode !!! en zo leuk he voor annic en leuk dat je daar heen bent geweest 😀 fijne dag lieverd en denk om jezelf xxx

 2. Zo knap dat je zo’n leuke vlog kunt maken voor ons, terwijl je zo worstelt met je waardes deze periode! Wel heel interessant om te zien hoe dat werkt maar het lijkt me echt heel pittig, heb groot respect voor hoe je ermee omgaat. Sterkte en hopelijk wordt het gauw wat stabieler!

 3. Tipje: als je geraffineerde (of toegevoegde?) suiker wil vermijden dan kan je honing beter ook achterwege laten. Honing is écht niet beter dan gewone witte suiker, of wat voor suiker dan ook. Dit is er één waar heel veel mensen in trappen en wat extreem gehyped is als gezonder product. Neem van een voedingswetenschapper aan dat het niet zo is, zoek bijvoorbeeld de glycemische index van honing maar eens op. En die minimale hoeveelheid aan mineralen die honing voor heeft op gewone suiker is te verwaarlozen. 😉

 4. Wat vervelend dat het minder goed gaat met je diabetes! Hopelijk gaat het ondertussen al een beetje beter? Knap dat je ondanks de schommelende waardes, het klussen, je gezinnetje en het werken in het nieuwe huis nog steeds zo’n gezellige vlog weet te brengen 🙂 Respect hoor! X

 5. Hallo daar. Een ongelooflijk vlog. Een geweldig idee eigenlijk. En het is goed om te weten dat het goed met je gaat.
  Ik ben zelf een blogger en behandel gezondheidsproblemen op mijn blog. Ik heb hier een artikel verzameld over het verslaan van diabetes zonder medicijnen:
  https://www.healthfitnessforever.com/how-to-beat-diabetes/

  Neem alsjeblieft een kijkje en blijf nieuwe vlogs plaatsen. 🙂

  Bedankt

 6. Hallo daar. Een ongelooflijk vlog. Een geweldig idee eigenlijk. En het is goed om te weten dat het goed met je gaat.
  Ik ben zelf een blogger en behandel gezondheidsproblemen op mijn blog. Ik heb hier een artikel verzameld over het verslaan van diabetes zonder medicijnen:
  https://www.healthfitnessforever.com/how-to-beat-diabetes/

  Neem alsjeblieft een kijkje en blijf nieuwe vlogs plaatsen. 🙂

  Bedankt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.