VLOG 21: Ooit toch een vierde kindje?

Wat gezellig dat je komt kijken naar de nieuwe Kellycaresse vlog op woensdag. In deze lekker lange vlog beantwoorden we een vraag die ons veel gesteld wordt, willen wij ooit een vierde kindje, indien dit ons gegeven zou zijn? Verder neem ik jullie mee naar het consultatiebureau, gaan we naar een indoor krijspaleis, doen we leuke bordspelletjes, geef ik een groepscoaching sessie en bak ik een taart. Kijk je gezellig mee?

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video t1e zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Miriam
    14 december 2019

    Ik laat je binnenkort wel weten hoe een vierde dochter is 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.