Boodschappen Shoplog & Budget Kerstdiner

Zo leuk! In deze extra video neem ik je mee en laat ik zien hoe we voor €12,50 per persoon, een budget kerstdiner verzorgen met 4-gangen inclusief wijn en drinken, en gewoon lekker thuis. Ik laat je zien wat voor menu ik maak. het boodschappenlijstje en dan neem ik je mee naar de supermarkt voor de boodschappen. Ik deel een boodschappen shoplog en dan alle voorbereidingen! Lekker make-uppen met mijn meisjes om ons klaar te maken en dan de keuken in voor al het lekkers. Kijk je gezellig mee naar deze kerst diner inspiratie video met het motto: Voordelig en geen stress deze kerst ;).


Deze video betreft een samenwerking met Jumbo.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

 

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video t1e zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Miriam
  15 december 2019

  Dit jaar speel ik de zwangerschapskaart en doe dus helemaal niets 😉

 • rachel
  16 december 2019

  hier halen we gewoon alle soorten vlees en snijden en marineren wij zelf, en op het budget letten doen we het hele jaar eigenlijk niet en dus ook niet met kerst, er komt dan altijd wel wat extras bij maar dat moet kunnen 😀
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #16My Profile

 • Sanja
  16 december 2019

  Ik let eigenlijk nooit op het budget.. En met kerst al helemaal niet (slecht!) haha.
  Maar vanaf volgend jaar, ga ik er wel opletten (als ik het kan volhouden haha)

 • Patricia
  17 december 2019

  Ik let altijd wel op, maar ga niet beknibbelen op zaken die ik echt wil hebben.
  Patricia onlangs geplaatst…De Bende van Jan de Lichte op NetflixMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.