Dia1

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat vrijdag vlogdag is op Kellycaresse.nl, ik heb er een soort structuur in gekregen. Ik probeer een dag per week te vloggen en die met jullie te delen. Meestal vlog ik een week vooruit omdat dit qua planning vaak wat makkelijker uitkomt. Ik ben op mijn youtubekanaal wat veranderingen aan het invoeren en ook daar wat meer vastigheid in de dagen dat ik video’s upload aan het ontwikkelen. Ook is mijn youtube kanaal gerestyled (Dank aan Social1nfluencers) met een nieuwe header, eindkaart en vormgeving en heb ik een nieuwe trailer. Vaste uploaddagen worden vrijdag en zondag en soms tussendoor een extra video. Ook de onderwerpen van de video’s ga ik wat aanpassen, het wordt allemaal net wat meer ‘Kellycaresse’. Hoe en wat dat gaan worden dat gaan jullie allemaal nog wel zien. Ik ben zelf ook nog een beetje zoekende hoe ik mijn eigen ‘sausje’ wat meer kan toepassen ook in mijn video’s. Vandaag is het vrijdag dus ik deel een vlog met jullie. In deze vlog was ik in Amsterdam voor een afspraak bij Social1nfluencers, vervolgens ging ik met Shirley (en Skyler) lunchen en had ik daarna een event van Smashbox. Vervolgens ging ik met de trein door naar Den Haag waar ik een hotelovernachting kreeg voor de opening van het Suite Novotel en daar nam ik vriendin Suzanne mee naar toe. Een vlog met van alles wat, kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vinden. Ook ben ik benieuwd wat jullie van de nieuwe vormgeving van mijn youtube kanaal vinden. Laat het me zeker weten in de comments! Achter de schermen ben ik namelijk druk bezig om het allemaal wat te restylen.
En de nieuwe trailer is via deze link te bekijken.
Een heel fijn weekend gewenst dames! (Of ook heren? )

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Vlog #20 Amsterdam, Smashbox event, hotelovernachting Novotel”

 1. Funnn :D! Leuk om Suus ook weer eens “live in action” te zien. Leuk zeg al die veranderingen op je YouTubekanaal, ben heel benieuwd naar alles wat komen gaat!
  Manon onlangs geplaatst…ZWANGER: 38 wekenMy Profile

 2. Ga vanavond je vlog kijken, altijd leuk om te zien!
  Ik vind de layout op je yt kanaal inderdaad heel mooi geworden!
  Ga je ook met de layout van je site aan de slag?
  Ik weet niet of anderen dit ook hebben, maar ik vind het groen en de lettertype niet zo prettig lezen. Ik moet m’n scherm kantelen en inzoomen omdat het anders te klein is. Op zich niet heel erg, maar omdat je nu om feedback vraagt, zeg ik het gelijk 🙂

 3. Jeetje Kelly, wat ben je toch een bezig bijtje! Ik bewonder je echt om je doorzettingsvermogen.
  Ik vond je youtubekanaal er altijd al wel leuk uit zien hoor! Nu is het nog leuker.
  Milou onlangs geplaatst…Dank je wel zeggen…My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.