VLOG: 15 weken zwanger, voorbereidingen Gender reveal party!

Dia1

Deze vlog gaat alweer over mijn 15e week in de zwangerschap. Wat gaat de tijd snel! Dit was een lekker bewogen weekje. Na ons weekendje weg, had ik wat drukke dagen op de planning. Natuurlijk wat werk af te ronden, maar je ziet ook wat leuke beelden die Yannick filmde tijdens mijn werkdag, terwijl hij de meiden meenam naar de Efteling! Ik knutselde met Lana en Aimy, ik was in Amsterdam voor wat afspraken en ik bezocht de officiële opening van de Aspergewinkel in Den Bosch! Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ook troffen wij de voorbereidingen voor de Gender Reveal party die wij voor vrienden en familie hebben gehouden, daar gaan jullie komende vrijdag de vlog van zien, en natuurlijk deel ik met jullie dan het geslacht van het kindje in mijn buik. Hou mijn Youtubekanaal en blog dus zeker in de gaten 😉

In de vlog zie je mij knutselen en kleuren met Lana en Aimy met de items van Crayola. Met deze Color Wonder items kun je ‘knoeivrij’ kleuren wat al vanaf de allerkleinsten erg leuk is om te doen! Met de Light Up Stamper kan je kindje knoeivrij mooie stempels zetten met een hele leuke stempelset.  Dit stukje in de vlog is in samenwerking met Crayola.

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, laat het me weten bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Nicole
  19 april 2017

  Ik ben benieuwd aanstaande vrijdag! Al die asperges, brrrrr. Ik vind ze juist helemaal niet lekker,! Was dat ijs een beetje te eten?
  Nicole onlangs geplaatst…Weer aan de anticonceptie, maar welke?My Profile

 • Patricia
  19 april 2017

  Wat leuk om zo ook met je lief mee te kijken! Tof hoor dat-ie gewoon met de meiden naar de Efteling gaat.
  Patricia onlangs geplaatst…Cito-score havo/vwo: waarom dan naar het vmbo?My Profile

 • Frank
  19 april 2017

  Wederom een leuke vlog! Wat gezellig dat knutselen en boodschappen doen in het mandje zittend ??. Benieuwd naar vrijdag ?
  Frank onlangs geplaatst…That’s how the love story began.My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  19 april 2017

  Hoi Kelly, wat leuk dat Yannick ook even heeft gevlogd! Super spannend de gender reveal! Ik ben super benieuwd.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Van mijn socialbesitas/telefoonverslaving afkomenMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  19 april 2017

  Ik ben benieuwd wat het gaat worden! Leuke vlog weer!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Een la vol met snoertjes, blaadjes en klittenband.My Profile

 • Sophie
  19 april 2017

  Haha ik ben zelfs zenuwachtig voor wat het wordt! Echt leuk dat je het weer gaat filmen! Ik kan niet wachten tot vrijdag. Ik vroeg me bij het zien van je broodje trouwens af of je nog gekke cravings hebt nu haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s | Giga spierpijn, scriptiedingen en Pasen!My Profile

 • Channa
  19 april 2017

  Ooo asperges, heerlijk!! Ook ik ben heel benieuwd naar het geslacht!
  Channa onlangs geplaatst…Nu is het klaar, we gaan weer sporten!My Profile

 • Kelly
  19 april 2017

  Hele leuke vlog ! Vooral de Kelly cam en Yannick cam vond ik erg leuk !
  Kelly onlangs geplaatst…Geshopt bij de Action en de kringloopwinkelMy Profile

 • Nicole
  19 april 2017

  Zo benieuwd naar vrijdag haha! En asperges.. hmmmm!!
  Nicole onlangs geplaatst…Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam!My Profile

 • Sandra
  19 april 2017

  15 weken alweer, wat gaat het snel zeg 🙂 Spannend hoor, ik ben ook echt benieuwd!
  Sandra onlangs geplaatst…EEN DAGJE GENIETEN IN THERMEN BUSSLOOMy Profile

 • Sylvia
  19 april 2017

  Wat heerlijk weer en ook ik kan niet wachten tot vrijdag! Spannend hoor. Zal het een jongetje zijn of toch weer een meisje.. hmm
  Sylvia onlangs geplaatst…De wereld leren kennen! + WinactieMy Profile

 • Steffie
  19 april 2017

  Ohh ik ben ook super benieuwd!
  En ik wil zeker meedoen met de winactie.
  Na een jaar van allerlei opnames kan ik die tas met beautyproducten goed gebruiken!
  X steffie

 • Marloes
  19 april 2017

  Wat een leuke vlog! Ik vo minder de Yannick cam echt geniaal, dat zou ik wel leuk vinden als je dat vaker doet. Jullie zijn ook zo leuk samen ? de kleurtjes met boeken zijn ook handig, die ga ik zeker kopen!! Oh en ik wil natuurlijk wel meedoen met je winactie ? liefs!
  Marloes onlangs geplaatst…Opbergen met Goodie GoodnessMy Profile

 • Dewi
  19 april 2017

  Oh spannend ben benieuwd! En lekker dat het weer asperges tijd is, hou ervan!

 • Veve
  19 april 2017

  Wat leuk altijd die vlogs! Ik krijg altijd zin in de Efteling als ik die zo zie langskomen. Ik zou ook heel graag mee doen met de winactie! Lief dat je dat doet voor je volgers.

 • Lianne
  19 april 2017

  Hi Kelly,

  Alweer 15 weken(!) zwanger. Wat gaat de tijd snel. Spannend ben heel benieuwd of jullie een dochter of een zoon krijgen. Mijn gevoel zegt een meisje maar ik zit er nog wel eens naast. Spannend! Ik hou je website in de gaten.

  Leuke winactie heb je gemaakt. Ik doe heel graag mee. Ik ben gek op smeerseltjes. En zo kan ik, als ik mag winnen natuurlijk weer een hoop nieuwe dingen uitproberen. Ik ben benieuwd. Ga heel hard duimen.

  Liefs!!!

 • Irrne
  19 april 2017

  Hartstikke leuk dat Yannick ook even ging vloggen. Ik vind het erg grappig om de verschillen te zien van hoe jij als mama met de meisjes omgaat en hij als papa. (JAAA, die ineens in de auto gebulderd werd haha).

  Spannend die gender review party. Ook echt een hele leuke manier om het zo te brengen. Ik kijk uit naar de blog van vrijdag.
  Die pretecho was dan alleen voor het geslacht? Omdat je normaal met 20 weken het pas te horen krijgt?
  Wij hebben in ieder geval nog even geduld (nu 14 weken zwanger).

  Echt super dat je je werk zo graag doet. Dit straal je ook helemaal uit en daarom is het zo leuk om naar je te kijken!

 • Melanie
  19 april 2017

  Was weer erg leuk om te kijken en nu al benieuwd naar vrijdag ???, en ik doe graag mee aan de win actie?

 • Loes Johanna
  19 april 2017

  Tof die aspergewinkel, blijft altijd lekker! Ben heel benieuwd naar jullie gender reveal party en natuurlijk het geslacht van jullie kleintje!! ?
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Sandra
  19 april 2017

  Oh, wat is het toch ‘n genot om zo elke week een kijkje in jullie leven te mogen hebben. Ik vond het wel heel leuk om ook ‘n klein stukje vlog van Yannick te zien, speciaal! Mag ‘ie vaker doen, complimenten! 🙂

  En woow, die goodiebag winactie! Superrrrr lekker! Die wil ik wel winnen. Zal vast ‘n hoop fijns en lekkers in zitten dat ik samen met mams kan delen (Soort van voor moederdag). Voor mij alleen is het ‘n beetje veel denk ik. En ik deel het graag, dus waarom niet? 🙂

  Heeeul benieuwd wat het gaat worden, vrijdag! Heb je het nog ‘n week voor ons geheim mogen houden 🙂

 • Stefanie
  19 april 2017

  Oeh spannend, ben benieuwd naar vrijdag!
  Stefanie onlangs geplaatst…Het is bijna Pasen tagMy Profile

 • Louise
  19 april 2017

  Ik doe heel graag mee voor de goodiebag??

 • Caroline Minderhoud
  19 april 2017

  Leuk dat stukje van Yannick en jullie meisjes in de Efteling. Ik vind het trouwens ook niet gemakkelijk om met m’n twee jongetjes (Ruben, net 3 jr geworden en Thomas 1jr, 3m.) alleen op stap te gaan.
  Ik doe graag mee met de winactie, zag er echt super uit.
  Spannend, wachten tot vrijdag!! Ik denk nog steeds een jongen 😉
  Groetjes Caroline

 • rachel
  19 april 2017

  ook ik ben benieuwd 😀 en ik doe graag mee met de win actie 😀
  rachel onlangs geplaatst…#TBTMy Profile

 • Lilian
  19 april 2017

  Hoi Kelly,

  Super leuke volg weer. Ben zeer benieuwd wat jullie krijgen, ik blijf bij een meisje ?
  Kijk helemaal naar vrijdag uit! Extra leuke dag. Wij mogen vrijdag ook weer naar ons kindje kijken. Ik ben dan 14+4.

  4 mei hebben wij de geslachtsbepaling, maar komen het dan ook zelf nog niet te weten.
  De enveloppe gaat naar mijn zus die een leuke taart gaat maken voor de gender reveal op 6 mei, want dan ben ik zelf jarig!?

  Nogmaals leuke vlog!
  Liefs

 • Brigitte
  19 april 2017

  Wat een heerlijke Vlog weer! Ik loop precies met je mee qua zwangerschap wij hebben maandag de echo en dinsdag de gender reveal party ik ben heel benieuwd naar die van jullie, wie weet krijg ik inspiratie! En wat een dotjes van een meiden heb je toch heerlijk!

 • Rachel
  19 april 2017

  Wat is er weer veel gebeurd in zo’n werk zeg.
  Mooie goodybag. Ik doe graag mee aan de winactie. Lijkt me heerlijk om al die nieuwe spulletjes een keer te kunnen proberen.
  Het filmpje van yannick is ook echt super. Goed ook om te zien dat hij gewoon hardop zegt dat zo’n dag pittig is.
  Lekker zien die asperges eruit! Jammer dat manlief het niet lekker vind en we ze (bijna) nooit eten.

  Ik voelde beide kids met 18 weken bewegen. 1e keer lag de placenta voor en de 2e keer achter. Je hoeft het dus niet perse eerder of later te voelen. Maar goed, het blijft altijd wachten tot het komt.
  Rachel onlangs geplaatst…Gezondheidsvoordelen van KoffieMy Profile

 • Inge
  19 april 2017

  Ik denk weer een meisje. En doe graag mee met de winactie ?

 • Essma
  19 april 2017

  Jammie asperges! Wat lief van Yannick dat hij zich over beide meisjes ontfermten dat nog wel in de Efteling…
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #12My Profile

 • Larissa
  19 april 2017

  Wat een leuke en drukke week heb je weer gehad. Ook super dat Yannick vlogt!

  Verder doe ik natuurlijk graag mee aan de winactie!

  En ik kijk nu al uit naar vrijdag. Ik denk dat het een jongetje wordt. Spannend!

 • Marielle
  19 april 2017

  Je maakt het wel spannend!! Heel erg benieuwd of jullie 3e wondertje een jongetje of meisje mag zijn… gelukkig is het gezond en wel!
  Marielle onlangs geplaatst…Week-foto-blog #2My Profile

 • Silvia
  19 april 2017

  Hoi Kelly ,
  Wat een leuke volg weer,ik reageer niet vaak,maar volg je al lang!!!
  En ik wil heel graag meedoen met de winactie!!!
  Alles raakt een beetje op hier hihi,dus kan die goed gevulde tas erg gebruiken!!
  Groetjes Silvia, mama van fleur en roos!!!

 • Malou
  19 april 2017

  Leuk zeg, ik ben heel benieuwd naar het geslacht!
  Malou onlangs geplaatst…Waarom je écht niet met een koortslip in de buurt van een baby moet komenMy Profile

 • Lisette
  19 april 2017

  Weer genoeg en van je week vlog. Ik vond het leuk dat yannick ook een stukje heeft gevlogd. Asperges, heerlijk, binnenkort ga ik ze ook weer halen!
  Lisette onlangs geplaatst…Het Geboortekaartje Van LucasMy Profile

 • Astrid
  19 april 2017

  Wat een super leuke vlog weer, en heel lief die complimentjes van Yannick ?
  Ik doe graag mee voor de goodiebag, ik ben op 4 april bevallen van ons zoontje Pepijn ? en onze dochter Elise is een hele trotse grote zus ?
  Dus met twee kindjes is een beetje me-time en verwennerij extra lekker ?
  Geniet van je zwangerschap en ik kijk uit naar je vlog van vrijdag! Spannend!

 • Lisanne
  19 april 2017

  Spannend ! Ben heel benieuwd wat het wordt ♡
  En ik doe heel graag mee met de win actie.
  Zelf ook zwanger dus heerlijk even wat tijd voor mezelf !

 • Lisette
  19 april 2017

  Heerlijk asperges! Mijn zoontje is ook dop op gegrilde groene asperges. En wat fijn dat je zwangerschap goed gaat, ik heb helaas net miskraam gehad. Hoop dat er nog mooie dingen gebeuren in de toekomst.
  Lisette onlangs geplaatst…Het huishoudenMy Profile

 • Sabrina
  19 april 2017

  leuke vlog! spannend.
  Sabrina onlangs geplaatst…Mijn kids hebben weer een sprongETJE…My Profile

 • Lifeaholic.nl
  19 april 2017

  Leuke vlog Kelly! Erg leuk die stukjes van Yannick er tussen 😉 ik doe bij deze heel graag mee met de winactie! Gave beautybag!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn weekend in foto’s #1!My Profile

 • Neverdullmoments
  19 april 2017

  Zoo benieuwd naar de reveal!!
  Neverdullmoments onlangs geplaatst…Een nostalgische neut 😉My Profile

 • Jorieke
  19 april 2017

  Ha Kelly,

  Wat een leuke vlog weer. Wil even kwijt dat ik jou altijd zo bewonder met hoeveel passie & energie & liefde jij je werk doet. En daarnaast zijn jullie zo’n lieve paps & mams voor jullie kindjes. Ben heel benieuwd naar a.s. vrijdag ??! Snap dat je elke echo/controle weer spannend vind! Wat een leuke winactie heb je! Ja ik doe ook graag mee!!

  Liefs,

  Jorieke

 • Kelly Caresse
  19 april 2017

  Wat een mega lieve woorden, doen me zo goed! Dankjewel Jorieke!

 • Liesbeth
  19 april 2017

  Heerlijke vlog! Wat heb je veel leuke dingen gedaan! Benieuwd naar de vlog van vrijdag! Ik ben net met zwangerschapsverlof gegaan, dus heerlijk genieten hier op de bank van de schopjes in mijn buik! En straks hopelijk in het zonnetjes!
  En ik doe graag mee aan je winactie!

 • Anita te Gussinklo
  19 april 2017

  Yannick mag wel vaker vloggen hoor, hij doet het leuk.
  Spannend hoor Vrijdag.
  Heerlijk die asperges.
  Gefeliciteerd met de mijlpaal van de abonnees.
  Graag loot ik mee naar de toffe goodiebag.

 • Anja
  20 april 2017

  Leuke vlog weer. Ben benieuwd naar vrijdag 🙂
  Anja onlangs geplaatst…Weekendtips 21 – 23 april 2017 evenementen uitjes festivalsMy Profile

 • Felicia
  20 april 2017

  leuk hoor en spannend die pret echo hebben wij nooit laten doen
  wij hebben bij alle kinderen tijdens de 20 weken echo na dat ze alles hadden nagekeken of alles gezond was gevraagt naar het geslacht
  zo ook nu weer gedaan bij deze zwangerschap ik ben 25 augustus uitgerekend van een jongetje zo super blij mij wens komt uit . en al ben ik super blij met mijn 3 prinsesjes schatten van meisjes toch zat er altijd de wens om moeder te mogen worden van een jongetje al voor ik kinderen had.
  mijn man heeft al een zoon uit zijn eerste huwelijk die is inmiddels al 15
  maar helaas geen contact mee gehad .
  wat leuk het stukje waarin je man vlogt in de efteling
  knap hoor ik heb er bewondering voor dat jullie alle twee kunnen wachten tot de geslacht party wat het is maar wel des te leuker straks julllie reactie op youtube omdat het dan voor jullie ook een verassing was .

 • leavdberg_
  20 april 2017

  Super leuke vlog weer! Ik ben zo benieuwd wat het geslacht van jullie derde kindje wordt! Heb meteen je berichtmelding aangezet haha! Wij moeten nog even wachten tot de 20 weken echo, die hebben we bij 19 weken dus nog 2 weekjes wachten. Mijn voorgevoel zegt een jongen, heel benieuwd of dit ook klopt! Gezondheid staat natuurlijk voorop!

  Ik kijk heel erg uit naar je gender reveal vlog!

  En natuurlijk wil ik ook graag mee doen aan de win actie voor de goodie bag met heerlijke producten!!

  Ik ben nu 17 weken en voel het kindje nog niet. Ook benieuwd wanneer jij het kindje gaat voelen.

  Geniet van je zwangerschap!

  Liefs, Lea

 • Sabb
  20 april 2017

  Hi Kelly,
  Via mommyproof tv kwam ik bij jou “terecht”. En wat ontzettend leuk! Ik kijk vol enthousiasme en ben telkens benieuwd naar je volgende vlogs/verhalen.. Ik ben zelf niet zwanger maar kan eerlijk gezegd niet wachten…. Ben sinds kort verloofd en ga volgend jaar trouwen met mijn liev.
  (Zou graag mee willen doen met de win actie als dat nog kan), ga binnenkort jurken passen en kan die heeerlijke producten wel gebruiken hihi…
  Zelf werk ik veel met kids en ben dan al verliefd en dol op die kinderen.. Ik hoop dat 2018 mijn jaar wordt en dat ik dan mama mag worden…
  Maar heel fijn om nu andere te volgen..
  Verl succes verder! & geniet van je zwangerschap!

 • Christine
  20 april 2017

  Wat leuk dat Yannick ook een stukje gefilmd heeft!
  Ik ben nog niet zo lang lid van de family, maar ik kijk met veel plezier elke dag even op je blog, je hebt zulke leuke artikelen! Maar deze weekvlogs vind ik het leukst!!
  Graag loot ik ook mee voor je winactie.. super leuk dat je iemand blij gaat maken met zo’n groot pakket ter ere van je 30.000 abonnees, dat is wel een feestje waard ja! Succes met het uitzoeken van de winnaar!

 • Anneleen
  27 april 2017

  Wat een handige stiften seg! Die zouden we bij ons op het werk ook moeten hebben 😉 geen geknoei meer haha! Leuk dat je een dagje met Kim op stap kon! Zien er gezellige events uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.