1

He lieve lezeressen, daar ben ik weer met de KC Photodiary. Het wordt er niet echt makkelijker op, bij het importeren van de foto’s gaat er telkens wat mis. Ik ben ook echt geen technicus op dit gebied, hopelijk zijn de foto’s niet voor een aantal van jullie omgedraaid, en voor anderen wel goed. Ik moet nog even op zoek naar de beste methode. Enfin, het was een heerlijke week. We hadden de Gender reveal party voor familie en vrienden, genoten van een lang Paasweekend, deden gewoon hele leuke dingen. Kijk je mee?

IMG_3429-1

Donderdag was ik gezellig uitgenodigd bij de winkelopening van de Zon Aspergewinkel in Den Bosch. Voor mij een thuiswedstrijd dus! Ik ging gezellig met Kim van Alboe.nl en we begonnen met een lekkere lunch bij Bagels en Beans. Om de hoek van de aspergewinkel, ideaal!

IMG_3428

Bij de Aspergewinkel werden we verwend met heerlijke lekkernijen, van Asperge ijs, tot aan een heerlijke quiche, een Brabants worstenbroodje met asperges erin en meer. Erg lekker!

IMG_3437-1

Wat een dametje is Lana ook he, met haar speelgoed hakschoentjes paradeerde ze vrijdag door ons huis. Geweldig om te zien.

IMG_3439-1

Ik ging met een vriendin mee naar haar afspraak in het ziekenhuis en op de terugweg maakten we een pitstop bij de Mc. Ik nam een bakje fruit en Apple Pie flapjes (ja het was 11.00 dus 😛 )

IMG_3440-1

Daarna kwam Neomi van MintbakeryNL de Gender reveal taart brengen, ze moesten er zover voor reizen dat we ze uitnodigden voor een lekkere lunch. Lieve meid is dat en ze nam haar twee dochtertjes mee, super gezellige boel was dat!

IMG_3441-1

Ik had broodjes bij de Lidl bakker gehaald, zo lekker om zo’n broodje te beleggen met pesto, mozzarella en cherrytomaten <3

IMG_3451-1

In de avond aten we heerlijk verse asperges met een roomsausje, aardappeltjes en kip. Mmm!

gender3

In de avond nodigden wij vriendinnen en familie uit voor de Gender Reveal party om het geslacht van het kindje in mijn buik feestelijk te onthullen, de zwangerschap te vieren en een gezellige avond te hebben. Die was zeker geslaagd! Morgen komt de vlog met de reveal online waarin we jullie delen wat het geslacht is <3 en er komt ook nog een fotoverslag aan. Zo zo leuk! <3

IMG_3482-1

Zaterdag was een lekkere pyjamadag thuis. Yannick was werken, ik bleef lekker binnen met de meisjes. Als ontbijt probeerden we de Mini muesli van Lovemyveggies uit. Aimy is er helemaal dol op, Lana vond het niets (maar die is momenteel niet zomaar enthousiast over elk type eten haha)

IMG_3484-1

We knutselden, kleurden, stempelden, speelden spelletjes, gewoon lekker binnen.

IMG_3485

Lunchen met de overgebleven broodjes, lekker!

IMG_3487-1

Lief pakketje van Etos als felicitatie met mijn zwangerschap. Heerlijk deze producten!

IMG_3503-1

Zondag was eerste Paasdag en kwam Yannick weer thuis van zijn dienst. Ik had het ontbijt voorbereid, wat is dat heerlijk zo’n luxe ontbijtje.

IMG_3460

Mijn babybuikje op dit moment <3

IMG_3509In de middag waren we bij mijn ouders uitgenodigd waar de kindjes paaseieren gingen zoeken in de tuin (geweldig vinden ze dat!) en daarna een lekkere brunch, verwennerij hoor.

IMG_3506

De heerlijke brunch bij mijn ouders <3

IMG_3547

Daarna nog lekker buiten gespeeld waar Lana ging fietsen.

IMG_3527-1

Tweede paasdag begon weer met een lekker ontbijtje. Yannick maakt echt de allermooiste croissants. Kon het elk weekend maar Pasen zijn he 😉

IMG_3546

In de middag wandelde ik gezellig met mijn moeder en de meisjes over de Paasmarkt in ons dorp (geen foto van) en in de avond gingen we lekker gourmetten met ons gezinnetje. Lana vindt dat ook zo leuk en begrijpt steeds beter wat het inhoudt. Ondertussen snoept ze de hele paprika bak leeg, prima 😉

IMG_3557-1

Dinsdag sprak ik weer met Kim af, we gingen gezellig met onze dochters spelen bij een indoor speeltuin in onze buurt. Wat was dat gezellig <3 Lana en Aimy spelen ook zo leuk samen, echt heel lief.

image1

Deze foto krijg ik met geen mogelijkheid gedraaid? 😛
En ownee, begint dat nu al, hier zie je Lana met 3 jongetjes spelen. Ze palmt ze helemaal in. Samen hand in hand, Jan Huigen in de Ton, ze verzint het wel haha. Geweldig.

IMG_3555-1

Indoor speeltuin lunch: Een lekkere pannenkoek voor Lana, ik had een groentesoepje, verse sinaasappel en een boterham frikandel speciaal. Lekker hoor! En voor Aimy had ik boterhammetjes mee.

IMG_3559

Na een geslaagd ochtendje/middag spelen bij de indoor speeltuin, gingen we naar huis en hebben de meisjes nog een best lang middagdutje gedaan. Daarna gingen we heerlijk eten bij mijn ouders. Een zelfgemaakt tomatensoepje van mijn moeder vooraf en daarna spruitjes en witlof. Mij kun je niet blijer maken, Aimy eet het ook op als zoete koek, maar Lana kregen we niet gecharmeerd voor de groentes 😉 gelukkig ging het soepje er goed in.

IMG_3571

Gisteren was een mega toffe dag! Ik had namelijk video-opnames voor een heel leuk programma voor Babybytes samen met een aantal andere leuke mamabloggers. We werden enorm verwend met lekkere hapjes en drankjes. De locatie was op de Gewoonboot in Amsterdam (super gaaf!) en we kregen deze heerlijke macarons en lekkernijen van Patisserie Tout in Amsterdam.

IMG_3583

Nadien maakten we nog deze heerlijke groepsfoto. Van links naar rechts: Suuz, Sanne, Elise, Betty, Willemijn, Lindsay en Elsbeth. Stuk voor stuk lieve en gezellige moeders waarmee ik een topdag mocht beleven, dankjewel!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Morgen komt de Gender Reveal dus de onthulling van het geslacht van ons derde kindje online, kom je dan kijken? <3

Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

58 gedachten over “KC Photodiary: Pasen, een speciaal feestje en meer!”

 1. Hoi Kelly, wat een gezellige week! En wat heb je al een mooie babybuik! Hopelijk lukt het je een oplossing te vinden voor de foto’s. Ik vind het niet erg dat ze gedraaid zijn, maar ik kan me voorstellen dat jij dat wel balen vindt. Ik kom morgen zeker kijken op je blog, want ik ben reize benieuwd of je een jongetje of een meisje krijgt. Tot morgen!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe gaat het nu met de zwemles van mijn zoon?My Profile

 2. Ik zie roze muisjes in de mini muesli en een roze ei op je buik, dus ik denk zomaar dat je een derde meisje krijgt. Ik ben heel benieuwd naar de reveal morgen. Leuke week heb je verder gehad!

 3. Kelly van Diepen

  Wat een leuke KC Photodairy weer! Ik krijg honger van al die lekkere plaatjes, mm!!

  Enne, ooo ik ben zo benieuwd…morgen meteen kijken hoor! Wij gokken een jongetje 🙂
  maar… zag wel een roze eitje op je buik, en roze muisjes in de muesli, zou dat een teken zijn? Oh laat t gauw morgen zijn, ‘kan slecht tegen wachten’ ha ha ha!

  Groetjes

 4. Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden naar Mint Bakery! Ik zag er al verschillende mooie producties van op IG. Lana wordt al groot en krijgt mooie lange haren:-)! Straks zal ze zich nog meer grote zus voelen met haar broertje of zusjes bij d’r op schoot en Aimy naast haar.
  Essma onlangs geplaatst…2ox Dagelijkse dosis waardering voor je man!My Profile

 5. Aan dat roze eitje die in een aantal foto’s terugkomt denk ikweer een meisje? Of is dit puur toeval??

 6. Met dat roze eitje op je buik en chocolade eitje op de foto wordt het vast een derde meisje! Spannend ben heel benieuwd!!

 7. Wat leuk! Ik denk een jongetje. Zijn de 3 eitjes bij de croissant (2 roze 1 blauwe) de hint? Ik hoop het! Benieuwd naar morgen.
  Liefs

 8. Iedereen heeft het over je roze eitje op je buik, maar ik zag in het cupcake bakje naast je ontbijt twee roze eitjes (Lana & Amy) en een blauw eitje (een broertje). Ik heb lang getwijfeld, maar ik denk dat ik team blauw ben. Ik ben super benieuwd en kom morgen zeker terug!

 9. Prachtig buikje meid en wat een gezellige week. Ooh wat hou je het toch spannend, roze eitje, groen eitje.. Aah zo benieuwd hoor. Ik ga zeker kijken morgen haha xx

 10. Ik zie allerlei hints in de foto van het paasontbijt… Blauwe paashaas, eitjes op het bord: 2x roze, 1 x blauw… ik zeg: ‘it’s a boy’ 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.