VLOG 15 : Drie kinderen is zo stressvol?

Het schijnt zo te zijn dat ouders met drie kinderen de meeste stress ervaren, maar ouders van vier kinderen daarentegen het minste (bron). In deze nieuwste vlog delen we wat van die momentjes, want die stressmomenten herkennen wij zeker. Bijvoorbeeld tijdens de avondmaaltijd, voor het slapengaan, met een dreumes die overal aan zit, een kleuter met 101 waarom-vragen, jullie herkennen het vast wel. Verder delen we in deze vlog gezellige momenten zoals een spelletjesavond met vrienden (met 30 seconds shots haha!), shop ik wat leuke items bij Action en Hema (o.a een kraamcadeau), en meer. Kijk je weer mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Herkennen andere ouders met 3 kinderen dit? 😛 Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Charlene
  31 januari 2018

  Vind t zo knap hoe jij het doet. BV, sporten etc. Hier 2 dames maar pfff soms…

  Hier ook altijd pyjama’s van Feetje.

 • rachel
  31 januari 2018

  haha heerlijkheid ben je ook he kel 😀 en wat leuk van lana het haar dansen!! ik hou daar zo van he 😀
  ennuh ik heb dan maar 2 kids maar herken het wel!!xxx

 • Chantal
  31 januari 2018

  Weer een leuke vlog!! Heel herkenbaar heb zelf 3 kindjes waarvan de oudste bijna 4, dan een van 2 en een baby van 6 maandjes.

 • Iris
  1 februari 2018

  Hi Kelly leuk jouw vlog en fijn dat je hier zo open in bent! Voor veel ouders leuk om te weten hoe het nou echt is met 3 kinderen. Wel apart eigenlijk dat het met 4 juist het minst stressvol is. Misschien omdat je het dan al gewend bent en de kinderen elkaar gaan opvoeden op een gegeven moment? Geen idee maar wel opvallend. Geniet van jouw gezin!

  Liefs
  Iris

 • Felicia
  2 februari 2018

  herkenbaar hoor de drukte wij hebben er 4 maar eerlijk gezegd weet ik niet of het minder stressvol is met 3 dan met 4 want toen ons derde meisje jasmijn net 9 maanden oud was raakte ik in verwachting van haar broertje
  ik denk wel dat het minder stressvol is omdat je bij elk kind rustig word en meer geduld leert te hebben
  ik denk dat het daar mee te maken heeft
  ik heb er 4 en ook al heeft het ze drukke kanten het is nooit saai haha
  en ik zou niet anders willen gek gezegd raakte ik bij ieder kind nog meer verslaafd aan meer kinderen
  maar met 4 is ons gezin zeker af mijn man moet niet meer denken aan meer kinderen hahaha

 • A
  2 februari 2018

  Ik denk dat het aan de leeftijd ligt en niet aan 3 kinderen;) Ik heb 2 kids, nu 5 en 3 maar toen ze 3 en 1 waren tot een half jaar geleden waren er heeeel Vaak stressvolle avonden.. nu is de oudste heel anders en de jongste is nog wel vaak een boefje maar het minderd al haha. En vroeger waren ze vaak samen vervelend en nu is het meestal omstebeurt om de dag of 2 :’) hahah. Voor mij was het ook extra stressvol omdat manlief hele dagen werkte en eigenlijk pas savonds laat thuis was als de kids al op bed lagen.. Wij willen aan een kant heel graag nog een kindje, maar aan de andere kant ook wel bang.. bang ook dat er altijd 1tje is die dan minder aandacht krijgt? Merken jullie daar nu verschil in? Nu is het zo bij ons dat 1 met mama knuffelt en de ander met papa en dan ruilen… tuurlijk er kan nog wel 1 bij maar ik ben bang dat 1 zich toch een buitenbeentje voelt ofzo haha stom he.. ach die onzekerheid ook altijd over alles en over een evt zwangerschap, bevalling, gezondheid..

 • Elouise
  4 februari 2018

  Wij hebben steeds een leeftijdsverschil van 4,5 jaar tussen de kinderen, dus hier geen last van stress met 3 kinderen. Ik denk dat het vooral komt omdat jullie nog 3 kindjes hebben die zich allemaal in een afhankelijke leeftijdsfase bevinden. Hier helpt die van van 9 die van bijna 5 met van alles, en de oudste en middelste helpen weer met de verzorging van de jongste etc.

  Geniet van jullie vakantie!

 • Anneleen
  10 februari 2018

  Gezellig, zo’n spelletjesavondjes! 🙂 Weer een leuke vlog, Kelly! En wat een mooi kraamcadeautje kocht je!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.