Visual diary mei #4

Visual diary van mei numero 4. Ik bedenk me dat deze maand 5 donderdagen telt. Anyways, een nieuwe week, nieuwe kansen en weer van alles gedaan. Natuurlijk de laatste loodjes van het afstuderen zijn ingegaan, en dat voelt wel gek, maanden naar toe geleefd en komende week wordt de allerlaatste week (op onze eindpresentatie half juni na dan). Dat wordt straks wennen om geen student meer te zijn. Op de foto hierboven nam ik een avondje rust. Ik had de hele dag gewerkt bij mijn bijbaan, en in de avond was ik erg moe. Ik nam mijn rust door op de bank met een dekentje en een kopje thee, uitzending gemist te kijken.

Vrijdag had ik allerlei afspraken, in de ochtend een afspraak bij de klinisch verloskundige voor allerlei uitleg rondom de zwangerschap,  en in de middag had ik een lunch afspraak met een lieve vriendin. Heel gezellig hebben we bijgekletst!. Die avond had ik een workshop om te geven aan 7 dames.

Zoals je eerder kon lezen ben ik begonnen aan een moestuin. Om de zaadjes te laten kiemen staan ze nog even binnen in mini kastjes. Hoe schattig, inmiddels komen de plantjes langzaam uit.

Zondag heb ik de hele dag gewerkt met pinksteren, en in de avond keek ik precies rond dit tijdstip op mijn telefoon, dat is toch leuk en toevallig!

Story of my life momentje

Op maandag heb ik ook gewerkt in de horeca en daar kwam ik dit toffe flesje tegen. Ik drink geen cola maar deze vond ik wel heel tof.

Dinsdag had ik mijn Meesterproef voor het afstudeertraject. Dat is zeg maar het individuele afstudeer examen waarbij je jezelf moet bewijzen als professioneel sociaal pedagogisch hulpverlener. Je houdt een pitch waarin je je kwaliteiten en competenties verantwoord, aan de hand van een poster die je gemaakt hebt, en daarna heb je een fictief sollicitatie gesprek, super spannend want ik kreeg hele moeilijke vragen, maar ik heb het gehaald, en niet zomaar, nee ik had een 9! Zo trots en blij! Dit bakje muesli met boerenyoghurt trakteerde ik mezelf om het te vieren, mm!

Diezelfde middag haalde ik een lunch voor mij en mijn afstudeermaatje en hadden we een afspraak met onze begeleider vanuit school met feedback op ons eindverslag van het onderzoek, we zijn goed op weg. jee!

Die middag maakte ik het nieuws van onze zwangerschap bekend via facebook. Veel vrienden/familie en onze werkgevers waren al op de hoogte dus na mijn toets vond ik het een goed moment het bekend te maken.

Die avond maakte ik een heerlijke pasta met Proscuito, mozzarella, cherrie tomaatjes, citroensap en zout/peper. Ook voegde ik er nog pijnboompitjes aan toe. Dit recept is van Beautylab. Mmm smulen!

Zwangerschap kost veel energie, en dat zorgt ook voor meer eetlust. Dit probeer ik gezond op te lossen door gezond te snacken. Woensdag nam ik komkommer besmeert met 20+ smeerkaas met tuinkruiden, mmm!

Lieve kaartjes van familie en vrienden!

Armcandy!

Dit was mijn visual diary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om deze te bekijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Beautydagboek
  23 mei 2013

  Lekker eten zie ik allemaal, jummie 🙂

 • curlycreative
  23 mei 2013

  Heerlijk om te lezen succes met de laatste loodjes <3

 • TypischTam
  23 mei 2013

  Leuke diary! En super goed dat je gezonde tussendoortjes neemt!

 • suzanne
  23 mei 2013

  Weer een leuk overzicht! Pas wel op voor die mok thee, Ik heb ervaring met een kapotte pc omdat ik m’n thee omgestoot had;) Echt leuk dat je een moestuintje begint!:)

 • Debbie
  23 mei 2013

  Gefeliciteerd met je zwangerschap

 • Jesdiny
  23 mei 2013

  Wat een spannende tijden allemaal zeg. Gefeliciteerd met je zwangerschap en succes met de laatste loodjes van je studie!!

 • Joyce
  23 mei 2013

  Leuke foto’s!

 • Marloes
  23 mei 2013

  Wat een leuke foto’s ! Succes met het afstuderen!

 • martinaa89
  24 mei 2013

  fijne foto’s 🙂

 • iliveformydreams
  24 mei 2013

  Wat een leuk foto overzichtje! Succes met alles 🙂

 • Danielle Springer
  24 mei 2013

  Leuke foto’s! Gaaf dat Cola flesje met naam

 • Suzanne
  25 mei 2013

  Leuke foto’s mama Kelly! <3

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.