Een nieuwe week, een nieuwe visual diary. Ik verbaas me iedere week weer op woensdagavond dat de week weer om is en de nieuwe visual diary weer gemaakt mag worden, de tijd vliegt. Ik kan het bijna niet geloven dat ik over 2 weken mijn eindafstudeeronderzoek  al in ga leveren, gelukkig ligt het concept al ter beoordeling bij de docent. De afgelopen week was een wisselende week  met studie, werken maar ook verjaardagen. De foto hierboven maakte ik voor ik ging werken,  een beetje overbelicht maar ik was blij met het mooie weer. Dit was op hemelvaartsdag.

Vrijdagochtend begon ik met een uurtje bodypump, na de bodypump verwende ik mezelf met twee heerlijke cracottes met verse aardbeitjes mm! Verder heb ik die dag ook gewerkt.

Zaterdagmiddag had ik met vriendinnetje Thirza afgesproken, we lunchten heerlijk bij haar thuis, en ik knuffelde met haar lieve hondje Winston.

Ook nam ze me mee naar de kringloop winkel waar je afgelopen dinsdag een artikel van online zag, i love this shop!

Zaterdagavond namen vriendlief en ik mijn ouders mee naar een grillrestaurant om daar te grillen (gourmetten) om de verjaardag van mijn vader, en moederdag voor mijn moeder te vieren, dit was een hele gezellige avond, met lekker eten.

Zondag heb ik een paar uurtjes gewerkt, ik dronk bij mijn ontbijt heerlijke thee uit mijn nieuwe theepotje.

Veel food foto’s in deze visual diary. Zondagavond namen mijn schoonouders ons mee naar een Ethiopisch restaurant in Eindhoven, we zijn allemaal dol op dit heerlijke eten, waarbij je deze soort van pannenkoek dipt en van de schaal af eet, gezellig want je eet met drie personen van een schaal, echt smullen! Ze maken gebruik van heel veel pure en gezonde kruiden, heel goed voor de stofwisseling, en heel lekker!

Maandagmiddag na dat ik met mijn afstudeer maatje hard gestudeerd had, heb ik afgesproken met mijn (sport)vriendinnetje Irma om haar nieuwe huisje te bekijken, ook maakten we deze heerlijke fruitsalade.

Irma was heerlijk op vakantie geweest naar Amerika (ik was super jaloers natuurlijk haha) voor mij had nam ze bij Victoria Secret iets super leuks mee!

Yeah een geweldige XXL waterfles van Victoria Secret, ik ben er super dol op, mijn bidon kan niet meer leeg gaan tijdens het sporten! Stylish sporten dus!

Volg sportvriendinnetje Irma ook op Instagram, ze post super goede healthy lifestyle inspiratie, haar account is: @Irm1990

Dinsdag ging ik met Nathalie hard aan de slag voor het afstuderen, we lunchten daarvoor heerlijk bij La Place, zo houden we het leuk haha, de laatste loodjes gaan in!

Vriendlief en ik zijn woensdag begonnen om onze tuin op te knappen en kleur te geven, het grasveld is inmiddels gelegd en ook de ‘bak’ voor mijn moestuin is geplaatst, binnenkort meer foto’s want we gaan er ook nog allemaal plantjes en leuke dingen neerzetten!

Woensdag had ik ook een visagie workshop gegeven, daarna kwam ik even bij met een guilty pleasure koffie met (light) slagroom, mmm verwenmomentje!

Dit was de visual diary weer voor deze week, erg veel food foto’s haha, ik vertel het met food, om het zo maar te zeggen. Hopelijk vonden jullie het toch een leuke diary, laat het me weten in de comments. Hoe is jullie week geweest?

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Visual diary mei #3”

  1. Wat een leuke foto met je hondje…
    En wat een vreselijke grote waterfles heb je daar zeg, i love pink hihi.

  2. leuke foto’s en heerlijk om naar al dat eten te kijken op dit tijdstip haha.

  3. Jaaa leuk, je weekly diaty! Lekker die foodfoto’s! Ethiopisch is lekker ja, ik woon vlakbij dat restaurant in Amsterdam waar je een keer over schreef (Semhar), ik wil daar binnenkort toch een keer eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.