Visual diary juni #4

Vandaag natuurlijk weer de vaste rubriek ‘visual diary’ online. De dag waarop ik jullie een kijkje geef in foto’s in mijn leven. Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt deze week, vooral niet op de dagen dat ik werkte bij mijn horeca baantje. We  beginnen met vorige week donderdag, ik heb toen gezellig afgesproken met een vriendin en we hebben heerlijk geluncht bij bagels&beans, mijn favoriete lunchroom. Ik ben dol op deze bagel met creamcheese (pesto en zontomaatjes!) en avocado, mmm!

Vrijdagochtend begon mijn dag in de sportschool voor een heerlijke Xco workout. Daarna dronk ik deze heerlijke aardbeien eiwit shake (suikervrij). Heerlijk!

Ik had een magic bullet besteld en deze kwam deze vrijdag ook binnen. Ik ben er super blij mee, ik kan er de lekkerste smoothies, sauzen, salades en guacemole mee maken!.

Voor mijn suikervrij challenge vind ik het ideaal en heel lekker om smoothies te drinken, ik maak ze vrijwel iedere dag wel. Dit is een combinatie van ananas en galia meloen en wat yoghurt, helaas vielen deze twee als combinatie een beetje tegen.

Afgelopen weekend heb ik veel gewerkt en workshops gegeven. Zondagochtend voor het werken maakte ik voor vriendlief en mij een lekker zondags ontbijtje met een bagel, mmm!

Deze week zit ik in week 18 van mijn zwangerschap, hier hebben jullie gisteren in een blogje over kunnen lezen, wat gaat de tijd toch snel!

Maandag maakte ik de reis naar Assen waar ik met Suzanne afsprak. We hebben heel gezellig bijgekletst, geluncht, geshopt, gekookt en weer samen gegeten. Dit was echt een topdag!

Bovenstaande afbeelding is eigenlijk een filmpje, op instagram kun je die laten afspelen. Hierop laat ik zien hoe ik een omni pod insuline infuusje voor mijn pomp (voor diabetes medicatie) aanbreng, deze verwissel ik eens per 3 dagen.

Dit is echt een superfood ontbijtje met havermout, goji bessen, cocos schaafsel, rode vruchten en een kopje groene thee. Dit ontbijtje nam ik woensdag voor mijn workshop die ik die dag gaf.

Woensdag ging ik naar de kapper. Ik wilde helemaal wat anders met mijn haren, ik was er echt aan toe. Ik heb bij Brainwash 2,5 uur in de stoel gezeten en ik ben heel blij met het resultaat! Voor het eerst ook met verf (highlights) mijn haar laten doen!

Yeah coupe blonde! Weer helemaal fris voor de zomer. Ik heb 15 lichtblonde folies highlights laten zetten wat mijn haren net een lichtere tint gaf. Mijn haar is al wel heel lichtblond van zichzelf, maar om mijn kapsel weer zomerblond te maken, zonder daar zon voor te gebruiken zorgden deze highlights voor de finishing touch, ik ben weer superblond!

Ik ontving dit boek: 100% suikervrij in 30 dagen, wat helemaal past binnen mijn suikervrije challenge. Ik wil zeker door gaan met mijn challenge, gisteren had ik best nog veel suikers binnen gekregen wat niet de bedoeling was, en dat voelde ik gelijk aan vermoeidheid en ook een beetje misselijkheid. Ik wil het suikervrije leven weer voortzetten. Dit boek zal me daar zeker bij helpen. Binnenkort kun je een review van dit boek online lezen op mijn blog.

Dat was het kijkje in mijn leven voor deze week. Zoals ik al aangaf heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt van activiteiten doordat ik best wel veel gewerkt heb en workshops heb gegeven. Hier maak ik meestal geen foto’s van. Toch hoop ik dat jullie zo een leuke indruk hebben gekregen van mijn week. Ik ben benieuwd naar jullie week en jullie reacties. Ik waardeer jullie lieve en leuke reacties op mijn blog heel erg!.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Visual diary juni #4”

  1. Haha de magic bullet! Wel een gaaf dingetje. En je haar is leuk zo. Zon pod vervangen heb ik al vaker gezien, vind je dit fijner dan een pomp in je buik? Of is daar geen keus in..

  2. mijn zus gebruikt haar magic bullet voor het fijn maken van babyvoeding voor haar kleine meisje. super handig als je zelf eten klaar wilt maken voor je kleine in plaats van uit een potje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.