Het is alweer juli, ik blijf me verbazen over hoe snel de tijd gaat. Voor mijn gevoel hang ik nog ergens in april, en ik denk dat dit komt door het matige weer, het echte lente/zomer gevoel is nooit helemaal doorgebroken, en de tijd tikte netjes door. Nog maar vier hele maanden en onze baby wordt ergens begin November geboren geboren. Nog maar vier hele maanden, wow dat klinkt bizar snel. De visual diary voor vandaag, is weer een beetje gelijk zoals iedere week en ik vind het bijna saai worden daardoor. Daarom hoor ik graag van jullie of jullie het nog leuk vinden, die visual diary’s of dat jullie deze liever anders vormgegeven zouden zien worden, let me know in de comments, jullie feedback is meer dan welkom.

Op de afbeelding hierboven zie je een schattige ouderwetse kinderwagen die ik spotte bij een vintage winkel waar ik met een vriendinnetje was. Wat een geweldige kinderwagen, om naar te kijken hihi! Ik heb hem netjes laten staan.

Vorige week donderdag maakte ik ook de beslissing om toch weer een studie te gaan volgen in september. Waarom? Ik vind studeren hartstikke leuk, ik houd van uitdagingen en ik vind het heerlijk om in de boeken te zitten en mezelf wat meer kennis bij te brengen. De studie is een mbo-opleiding tot gewichtsconsulente waar ik uiteindelijk dan ook in kan gaan werken. Wat ik precies met dit diploma wil doen dat weet ik nog niet, maar het lijkt me een hele leuke studie die gaat over biologie, voeding, spijsvertering, het begeleiden en coachen van mensen met betrekking tot aankomen en afvallen, het psychische aspect rondom de begeleiding van zo’n traject, en het opzetten van een eigen praktijk. Het is een studie die een jaar duurt en ongeveer een dagje per week kost. Ik zie wel hoelang en hoe ik dit ga indelen, ik heb er alle vertrouwen in en zie het als een toffe uitdaging. Er komt nog een uitgebreider blogje online over deze thuisstudie, inhoudelijk en wat ik er mee wil gaan doen.

Dit interessante kookboek met heerlijke menu’s, lekkere gezonde recepten volop inspiratie waar ik veel aan heb. Ik zal hier binnenkort een review over posten, want ik vind het echt een aanrader!

Vrijdag kookte ik een heerlijke makkelijke quinoa maaltijd. Quinoa is echt een superfood waar je veel kanten mee op kan alleen ik had er weinig inspiratie mee, tot ik dit recept bedacht. Het was heerlijk!. Morgen kunnen jullie hier een receptje van online lezen.

Vriendlief en ik hebben onze vakantie geboekt. We gaan 10 dagen naar Turkije naar het stadje Lara, waar we in dit 5+ sterren ultra all inclusive resort zullen verblijven. We realiseren dat dit onze laatste vakantie met tweetjes zal zijn, dus we gaan nog even heerlijk genieten. Ik zet niet op mijn blog of op internet wanneer ik op vakantie ben, de blog zal ook gewoon doordraaien. Over een tijdje gaan we dus heerlijk genieten.

Vrijdag heb ik in de avond nog even lekker aan mijn blog gewerkt, onder het genot van een bakje griekse yoghurt met verse aardbeitjes, mmm!

Mijn studie materialen van het Civas, voor de opleiding tot gewichtsconsulente waren binnengekomen. Twee hele dikke mappen vol, wow haha dat is even schrikken. Wat een leuke uitdaging wordt dat.

Afgelopen zaterdag werkte ik een dagje, en ik had een heerlijke maaltijdsalade zelf gemaakt en meegenomen. Een salade met onderandere pasta en tonijn. Echt heerlijk!

Afgelopen zondag was ik vrij met vriendlief. In de middag brachten we een bezoekje aan de ikea. Natuurlijk wilde ik een kommetje tomatensoep omdat die daar zo lekker is!

Zondag hadden we in de namiddag en avond een Hindoestaanse bruiloft van mijn vriendin Carla en haar man Corne. Wauw wat was dat prachtig en spectaculair. Ik heb zo genoten, en ze waren allemaal ook zo mooi!

Deze handige roltafel kochten we erbij voor in onze keuken, om wat meer werk- en opbergruimte te hebben.

Onze keuken en eetkamer zijn echt mijn favoriete plekjes in ons huis. Ik kan uren zitten bloggen aan de eetkamertafel, en ook vind ik het leuk om te koken.

Maandag en dinsdag werkte ik weer bij mijn horeca baan en voor deze dagen bereidde ik weer twee heerlijke maaltijdsalades voor, mmm!

Inmiddels belandt in week 19 van de zwangerschap, de tijd vliegt. Zaterdag ben ik alweer 20 weken, en volgende week krijgen we de spannende 20-weken echo.

Met wat ijsklontjes erin vind ik natuurlijke kokosnoot water heerlijk!. Lekker verfrissend en bijzonder van smaak. En natuurlijk heel gezond!

Het is helemaal officieel. Gisteren (woensdag) had ik mijn diploma uitreiking voor mijn Hbo studie. Ik ben officieel geslaagd met de bachelor titel: bachelor of social work. Afstudeerrichting Sociaal pedagogische hulpverlening. Natuurlijk ben ik hartstikke blij en trots! De diploma uitreiking was heel feestelijk en mooi vormgegeven, echt heel erg van genoten!

In de avond namen mijn ouders, mij en mijn vriend mee uit eten om mijn diplomering te vieren. We aten bij een heerlijk sushi en grill restaurant, dit was een hele gezellige avond waar we erg van genoten hebben!

Dat was de visual diary voor deze week. Vergeet niet mee te doen aan de super winactie in samenwerking met Fonq.nl waar jullie een Braun satin hair stijltang twv. 47,95 euro mee kunnen winnen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze visual diary, en natuurlijk naar jullie feedback, willen jullie de visual diary’s zo laten houden of zien jullie ze liever ook anders? Laat het me weten.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Visual diary Juli #1”

 1. Ik vind de visual diaries altijd superleuk, lekker veel (eet)foto’s en kleurtjes, foto’s van van alles. Ik zou eigenlijk ook niet echt weten wat je er anders mee zou kunnen doen.
  Leuk, die opleiding tot gewichtsconsulente, ik heb er ook naar gekeken omdat Shirley er toen regelmatig over schreef op haar blog.
  Heerlijk, die keuken en eetkamer, ik wou dat ik dat had! Heb maar een heel klein huisje met één kamer.
  Maaltijdsalades zien er ook lekker uit, pasta, mmm!
  En ja, de tijd gaat inderdaad supersnel, en nog maar vier maanden tot je bevalling, wauw!

 2. Leuke foto’s! En leuk dat je toch nog een opleiding gaat doen. Vind ik een knappe beslissing zo aangezien je leven binnenkort toch ook compleet gaat veranderen met je babytje!

 3. Leuke Diary! Die kinderwagen is echt gaaf, alleen het is wel echt ‘sier’ aangezien je zon ding ook niet kan inklappen/geen maxicosi op kan zetten enzo.Maar toch.. moeilijk om te laten staan..
  En je vormgeving vind ik juist leuk, sommigen hebben 70 plaatjes in 1 blok en dan moet ik de hele tijd weer naar boven scrollen (wat ik dus ook gewoon niet doe dan)..

 4. Oeh een opleiding bij het Civas, daar heb ik zelf de pedagogiek opleiding gedaan en ik vond het zo een fijne instelling om op afstand te leren. Ik hoop dat je er veel gaat leren en uiteindelijk wat mee kan doen.

 5. Dit blijft altijd leuk om te zien en lezen…
  lekker hoor zo,n bakje griekse yoghurt met verse aardbeitjes

 6. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!!!

  Ik ben erg benieuwd naar het clean kookboek 🙂

 7. ik ben super benieuwd naar het kookboek heb hem al op meerdere blogs voorbij zien komen en ben nu toch wel nieuwsgierig geworden.

 8. Gefeliciteerd met je diploma!!
  Wat leuk dat je zwanger bent. Niet veel bloggers tegengekomendie zwanger zijn!

  Die studie lijkt mij heel intersant als je er wat dieper op ingaat zal ik het wie weet ook overwegen!

  Ik ben zelf ook zwanger al van me 2de 😉
  Weet je het geslacht al of pas bij de 20w echo ik hoop dat alles goed gaat en zal blijven gaan. Geniet ervan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.