Een nieuwe week, een nieuwe visual diary, een leuke week met verschillende toffe dingen, en ik heb weer meer foto’s gemaakt dus deze visual diary is een stuk representatiever als die van vorige week hihi. De visual diary week begon met een heerlijk etentje bij een sushi restaurant, vriendlief nam me als verrassing mee en wat hebben we genoten! Ik ben dol op sushi en grill gerechten, en de quality time samen is ook wel heel fijn!

Vrijdag mocht ik mijn macbookje eindelijk na 5 weken afwezigheid door reparatie ophalen, wat fijn om weer lekker te kunnen bloggen achter de macbook!

Vrijdagmiddag voelde ik me niet zo fit dus nam ik rust op de bank, en keek ik een aantal afleveringen van mijn favoriete serie Sex and the city!

Dit deed ik onder het genot van een schaaltje vol vitamines, mmm!

Nu de macbook weer terug is kan ik mijn agenda ook beheren op de computer, en dat is toch wel heel erg prettig en overzichtelijk!

Dit was mijn heerlijke zaterdagmorgen ontbijten! mmm. Die zaterdagmiddag gaf ik een visagie workshop aan een gezellige groep meiden!

Tijdens het ontbijt hielden vriendlief ons druk bezig met dit raadsel hihi!

Zaterdagavond had ik een vriendinnetje uitgenodigd voor een film en klets avondje! We genoten van healthy snacks, mmm selderij met roomkaas en nootjes!

Zondag had ik afgesproken met een meisje die ook diabetes heeft, we hadden al een tijdje contact via what’s app en het werd tijd elkaar te ontmoeten! Ik wachtte samen met ‘ Patrick ‘ in de auto op haar.

Als je diabetes hebt mag je af en toe ook gewoon genieten van een heerlijke verwennerij! Wij genoten van een heerlijke italiaanse ijscoupe! mmm   (don’t forget your insuline shot! hihi )

Maandag heb ik de hele dag met mijn afstudeermaatje gestudeerd. Daarna is ze gezellig bij ons komen eten, vriendlief had de nieuwe tuinset opgehaald dus we aten heerlijk buiten!

Mmm door ons gemaakte lasagne stond op het menu!

Dinsdagmorgen vertrok ik met de trein richting mijn afstudeermaatjes huis, we werkten een dagje bij haar, gezellig!

Naast het typen van verslaven, moesten we ons ook bezig houden met een creatieve opdracht, crea bea als wij zijn 😉 gingen we aan de slag. We hadden in ieder geval voldoende materialen in huis gehaald!

Dinsdagavond heb ik een uurtje gesport en toen ik thuis kwam werd het nog even heerlijk bankhangen en een serie kijken met vriendlief, heerlijke ontspanning!

Woensdag ochtend (gisteren) moest ik vroeg opstaan voor een hoorcollege op school. Op het station trakteerde ik mezelf op een heerlijke cappuccino!

Ondersteboven in een gekke bui 🙂

Mmm een keer wat anders als brood als lunch, dit heeft me prima gesmaakt!

Mmm woensdagavond bakte vriendlief de lekkerste pannenkoeken die we in onze tuin heerlijk op smulden!

Mmm een pannenkoek met roodfruit, dat is ultiem genieten!

Dit was mijn visual diary voor deze week. Hopelijk vonden jullie deze weer leuk om te bekijken. Let me know wat je ervan vind in de comments. Hoe is jullie week geweest?

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Visual diary – April #3”

  1. Leuk om te zien wat je de hele week doet. En je foto’s van eten brengen me altijd op heerlijke ideeën! Fijn dat je je laptop weer terug hebt, dat werkt toch waarschijnlijk het fijnst! Liefs

  2. reparatie duurt standaard 2-5 weken 🙂 hij moet opgestuurd worden, diagnose, dan moet je akkoord gaan met reparatie, dan wordt hij gerepareerd, en vervolgens weer opgestuurd naar de winkel, overal gaan dagen overeen. minimale waterschade –> maximale schade, echt dat is niet normaal 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.