Visual diary April #2 food editie

Eigenlijk is de visual diary van deze week totaal niet interessant. Ik ben vergeten voldoende foto’s te maken en de foto’s die ik heb zijn voornamelijk van eten haha. Ik ben dol op eten, lekker en gezond eten maar af en toe ook gewoon in een goede snack. Om toch wat foto’s te delen heb ik toch deze food editie van de visual diary gemaakt. Op de bovenstaande foto zie je een heerlijke andijvie stampot, mmm gezond en ouderwets lekker!

Een lekker ontbijtje van een aardbei/mango smoothie en een bakje havermout met kaneel en een schepje griekse yoghurt mmm.

Vriendlief had aarbeitjes gekocht en wat waren ze heerlijk met een vleugje suiker op een volkoren beschuitje. Ziet er toch uit als kleine taartjes mm! Donderdag en vrijdag waren voor mij twee schooldagen waar we druk voor het afstuderen hadden gewerkt.

Zaterdag ochtend ontbeet ik heerlijk met een bakje griekse yoghurt met in plakjes gesneden banaan en frambozen. Daarna ging ik naar de bodypump les!. Die middag en avond gaf ik twee visagie workshops voor Beautydream.

Zondag moest ik werken bij mijn horeca baantje. Daarna at ik heerlijk een turkse pizza met salade als avondeten, mmm wat was dat smullen!

Afgelopen maandag had ik meegedaan aan een tinychat met Jiami van Lifesplash, Yara van ByYara, Anne Solveig en nog vele anderen, dat was heel gezellig! Dit deed ik nog met mijn oude windows laptop omdat mijn macbook nog in reparatie is.

Een typisch hollandse maaltijd kookte ik! Dit was een magere runderhamburger, rode kool, gebakken aardappeltjes en een salade mmm! Die avond ging ik naar de sportschool voor een Xco workout.

Dinsdagochtend was een drukke dag op school, we zijn nu in de data analyse fase van ons afstudeer onderzoek dus dat is veel typ en uitzoek werk. Ik trakteerde mezelf op een xxl cappuccino op het station.

 

Analyseren van data. Zo met al die kleurtjes ziet het er heel erg vrolijk uit maar heel vrolijk werden we er niet van want het was gewoon heel veel werk. Gelukkig zijn we hier heel ver mee gekomen.

Op school snackte ik een soort semi-healthy salade. Heerlijk met komkommer, wortel, sellerie al twijfel ik over de mate van gezondheid van de dressing haha. Het was wel een verfrissende snack tijdens het studeren!

Ons appartement weer mooi opgeruimd en gepoetst.

Dinsdag avond heb ik heerlijk bodypump gedaan met mijn sportvriendinnetje.

Af en toe een ‘vette bek’ halen moet kunnen dus dit was mijn lunch op woensdagmiddag.

Dit was de visual diary voor deze week. Hopelijk vonden jullie ‘m toch leuk om te zien ondanks de overload aan food foto’s. Ik zal deze week beter mijn best doen om representatieve foto’s te nemen haha!

Laat jullie reacties over deze ‘food editie’ weten in de comments. Hoe is jullie week geweest?

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Bianca
  11 april 2013

  Nomnom! Ik vind foodies juist leuk!

 • Nadia
  11 april 2013

  Haha, lekker al dat eten, krijg er trek van! Leuk trouwens, die vierkante schaaltjes.

 • Wendy
  11 april 2013

  Wat een heerlijke foto’s krijg er spontaan honger van ! 🙂

 • Budgetproof.nl
  11 april 2013

  Ik krijg helemaal trek van deze diary! 🙂

 • suzanne
  11 april 2013

  Wat een leuk overzichtje!

 • Debbie
  11 april 2013

  Hmmm lekker aardbeien op beschuit…. En die turkse pizza moet dat toch eens gaan maken.

 • B.T
  12 april 2013

  Dat ziet er allemaal heel lekker uit 😀

 • Bianca
  13 april 2013

  Je hebt altijd wel heerlijk eten als ik dat altijd zo zie op instagram haha!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.