Favoriete liedjes van dit moment

 

Rihanna – Stay

In dit logje deel ik graag even met jullie mijn favoriete liedjes van dit moment. Liedjes die bij mij op repeat gaan. Die op de ipod staan en ieder bus en treinritje een feest maken. Liedjes waarop ik hard meezing in de auto want niemand kan me horen. Liefjes die me echt een feel good gevoel geven!

Justin Timberlake – Mirrors

Micheal Buble- it’s a beautiful day!

Bruno Mars- When I was your man

The Script – If you could see me now

Emili Sandé en Labrinth – Beneath your beautiful

 John Mayer- Belief (omdat het een liedje is wat mij veel kracht en positiviteit geeft )

Alain Clark- Back in my world

Als ik zo naar mijn lijstje kijk valt het me op dat ik vooral mannelijke zangers en groepen interessant vind haha. Dit is toevallig nu mijn favorieten lijst. Mijn sport playlist ziet er bijvoorbeeld weer heel anders uit. Wat vinden jullie van deze muziek? Wat zijn hieruit jouw favorieten?

Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete feel good muziek van dit moment , laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Favoriete liedjes van dit moment”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.