Visual diary april #1

Dit is visual diary numero?. Ik weet het niet meer, ik wil vanaf nu de maand opdelen in wekelijks een visual diary dus dat zijn er meestal 4 per maand. Leuk dat jullie weer mee willen kijken in mijn week. Op bovenstaande foto zie je een momentje verwennerij met aardbeitjes! ontbijtje met aardbeitjes in de griekse yoghurt en lekker op een beschuitje mmm!

 

Vorige week donderdag had ik eerst een vergadering bij de afstudeer instelling. Daarna ging ik met vriendinnetje Vera shoppen en lunchen in de stad. We lunchten heerlijk bij bagels&beans, mmm!

Bij de WE ontdekte ik dit geweldige jasje. Ik wilde het heel graag kopen maar ik wilde me graag aan de no-buy houden.

Vrijdag had ik in Eindhoven een interview gepland staan voor ons onderzoek, helaas ging dit niet door. Die middag ging ik samen met mijn afstudeermaatje naar ‘s-Hertogenbosch waar een festival was voor War Child.

We lunchten daar heerlijk met een pita tosti en ik dronk er een heerlijke latte bij. Het lange weekend kon beginnen!

Ik had een heel toffe gadget binnengekregen voor mijn ipad, het is een bluetooth toetsenbord! Ideaal :).

Zaterdagochtend had ik heerlijk uitgeslapen met vriendlief en daarna genoten we van een before pasen ontbijtje hihi. De gebreide mutsjes op de eitjes zijn handgemaakt door mijn oma, zo lief!

Zaterdag vertrok ik naar vriendinnetje Anouk om gezellig bij te kletsen en om haar dochtertje Luna weer te bewonderen. Ze is inmiddels al twee maandjes oud, wat een prachtige meid!  Ik had ook nog lekker frietjes meegegeten bij hun thuis.

In de avond had ik een film avondje met mijn vriend, heerlijk languit op de bank. We keken naar ‘Marley and me’, een prachtige film!

Zondag moest ik werken bij mijn horeca baantje. In de ochtend genoot ik van een paasontbijt met mijn vriend. Heerlijke broodjes uit de oven en verse eitjes!

Paasmaandag, wat een heerlijke dag, de zon scheen! We hadden een gezellige paaslunch bij vrienden, in de middag gingen we nog naar de paasmarkt met mijn moeder, en in de avond hadden we vrienden uitgenodigd om te gourmetten, echt een topdag!

Mmm gourmetten!

Dinsdag weer druk aan de slag op school om verder te werken aan het onderzoek. We zitten nu in de data analyse fase, best een ingewikkelde fase maar we komen er al wel uit. Dit boek zal voor velen van jullie bekend voorkomen!

Na de paasdagen erg veel behoefte aan een gezonde maaltijd met veel vitamines. We aten een heerlijke maaltijd salade met geitenkaashapjes . Hier komt een deze dagen een receptje van online op mijn blog.

Trots op mijn bloglovin’ volgers! Wie maakt me los om tot de 100 te komen, dat zou wel heel tof zijn! hihi

Follow my blog with Bloglovin’

Wat vonden jullie van mijn visual diary voor deze week? Hebben jullie ook allemaal zo genoten van de fijne paasdagen? Laat jullie reacties weten in de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • naomifelesita
  4 april 2013

  Superlief dat ei-mutsje!

 • Nadia
  4 april 2013

  Leuke diary! Dat onderzoeksboek ken ik wel ja, haha. Superleuk jasje van de WE, hoeveel kostte die?

 • TattooedNails
  4 april 2013

  Leuke foto’s! Jasje staat je inderdaad prachtig

 • Life of Simone
  4 april 2013

  Mmm die pita tosti ziet er heerlijk uit! Super goed trouwens, al zoveel volgers!!

 • curlycreative
  4 april 2013

  mmmm smakelijk weekje <3

 • Nadia
  4 april 2013

  Ik heb het al gevonden.

 • Miranda
  4 april 2013

  Wow goed hoor zoveel volgers al, super, ik kan je niet los maken want volg je al vanaf het begin!
  Leuke diary weer!

 • Thirza
  4 april 2013

  Heel leuk Kel, vooral de foto met de kleine Luna. Staat je goed 🙂

 • Bianca
  4 april 2013

  leuke foto’s, natuurlijk had ik ze al gezien op instagram hah!

 • Debbie
  4 april 2013

  Fijne foto,s en jammie pita met kaas zie ik

 • Tamarah
  4 april 2013

  Wat een leuke diary! Vooral het broodje van B&B ziet er heerlijk uit! En wat een superschattige ei-hoedje! Na de paasdagen heb ik ook weer behoefte aan wat gezonde maaltijden want dat is er tot nu toe nog niet van gekomen!

 • Ilse
  5 april 2013

  Wat heeft je vriendin Anouk een mooi en schattig kindje. Luna vind ik ook een mooie naam voor een meisje. Die staat hier ook op mijn namenlijst. 🙂

 • rachel
  5 april 2013

  hij is weer leuk 😀 en handig he dat toetsenboord hihihih fijn weekend mop

 • Bee
  9 april 2013

  Leuke foto’s! het eten ziet er heerlijk uit 🙂

 • dramaqueen922
  10 april 2013

  Leuke foto’s! Je hebt ook echt een toffe kledingstijl, voor zover ik kan zien 😉 Dat boek voor onderzoek heb ik inderdaad ook!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.