Visual diary editie 7.  De visual diary’s maak ik op woensdagavond zodat deze op donderdag online komen. De visual diary zijn dus de foto’s van donderdag tot woensdag.

Vorige week donderdag kookte ik Napolitaanse zelfgemaakte rundergehaktballetjes met penne pasta en veel groente mmm!

Die vrijdag had ik samen met mijn afstudeermaatje een ochtend gestudeerd en daarna hebben we heerlijk geluncht bij La Place om het weekend in te luiden. Dit was een heerlijke wrap met gerookte kip, sla, avocado en een salsa sausje. mmm!

Een nogal vage foto haha. Vrijdagavond vertrok ik richting Belgie, begin van de grens waar wij op een uurtje afstand vandaan wonen, waar ik een visagie workshop gaf aan 10 meiden, dit keer was mijn moeder weer gezellig mee geweest en het was zeer geslaagd!

\

Ik ontving zaterdag een heerlijk bath en beauty goodiebox van watmaaktjemooi per post. Ik kon niet wachten met openmaken maar deed dit pas bij het maken van de unboxing video.

Een vrije dag is voor mij best uniek. Doordeweeks ga ik naar school, op in het weekend werk ik voor Beautydream en op zondag bij mijn horeca baantje. Afgelopen zondag was ik vrij sinds een hele tijd en hier genoot ik eigenlijk wel heerlijk van! Ik zat fijn op de bank, met de ipad een beetje te surfen. Daarnaast heb ik het een en ander voor de blog gedaan, heerlijk op het gemakje.

Zondag nam ik het unboxing filmpje op van de heerlijke beauty en bath goodiebox. Ik vond het super spannend om mezelf te filmen en vooral om mezelf terug te zien. De lieve en fijne reacties die ik op het artikel dinsdag op kreeg, maar ook mondeling om me heen deden me dan ook erg goed!

Iedere 3 dagen moet mijn insuline pomp worden vervangen. De insuline pomp die ik heb is een soort opplak ‘eitje’ die ergens op mijn lichaam (vaak heup of zijkant buik) wordt geplakt en vervolgens wordt er een mini dun elastisch naaltje ingebracht als een infuus voor de insuline toediening. Ideaal als vervanging voor spuiten.

Yep I was guilty again, zo heerlijk cappuccino at home met een toefje slagroom. Een klein geniet momentje in de ochtend!

Maandag zat ik weer in de trein op weg naar school waar ik samen met mijn afstudeermaatje zou werken. Later die dag vertrokken we naar de zorginstelling waar we afstuderen voor het afnemen van interviews voor het onderzoek.

Wachten op onze respondent voor het afnemen van een interview. Wel lekker met een kopje thee erbij.

Maandag avond had ik heerlijk gezond gekookt. Dit probeer ik ook de meeste dagen van de week te doen. Een heerlijk mootje zalm, spinazie, komkommer en wat aardappelpuree, mmm!

Die avond ging ik lekker sporten in de sportschool, ik koos voor een lesje Xco, heerlijk vind ik dat.

Ieder interview dat we houden voor het onderzoek moeten we volledig verbatim uitwerken. Dat wil zeggen dat ieder woordje dat gezegd wordt op papier moet, en dat van interviews van zo’n 30-40 minuten. Dat is best eentonig uittyp werk. Gelukkig deed ik dit onder het genot van cappuccino.

Mmm die dinsdagavond had vriendlief gekookt. Het werd een soort indisch wokgerecht met wokgroentes, ui, sate boemboe en rundergehakt. Hij bakte er een eitje bij en we serveerde het met wat kroepoek. Een maaltijd om te smullen.

Woensdagochtend kon ik nog even blijven liggen. Ik werd rustig wakker door wat blogjes in bed te bekijken op de ipad. Later die ochtend heb ik nog een interview volledig verbatim uitgewerkt en een blogje getypt, goed bezig geweest dus.

Ik snackte deze ochtend een heerlijk grote handsinaasappel. Mmm lekker sappig dus pure verwennerij!

Woensdagmiddag ging ik lunchen bij lieve vriendin Vera. Ze verraste me met een zelfgemaakte zalm bonbon met een salade erin en een broodje van de bakker met hummus. Dat was heel lekker en gezellig!

Die middag gaf ik een visagie workshop wat ook erg geslaagd was.

Dit was mijn visual diary weer voor deze week. Een greep uit de dingen die ik gedaan heb. Hopelijk vonden jullie het leuk dit te zien. Ik hoor het graag in de comments. Hoe is jullie week geweest? Ik ben heel benieuwd!.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Visual diary #7”

  1. Leuk item, jij bent een bezig bijtje (just like me ;))
    Ik ga a.s. vrijdag een workshop cupcakes versieren verzorgen bij mensen met een beperking moet er 100 bakken, zin in!

    x

  2. Super leuk om te zien wat je de hele week bezig houdt. Je gerechten zien er zo lekker uit!

  3. Blijft leuk om een kijkje in iemands leven te nemen door foto,s te bekijken. Lekker hoor sporten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.