Visual diary #6

Another Visual diary! Editie 6 dit keer. Een kijkje in mijn leven van de afgelopen week. Op de foto hierboven stond ik met mijn autootje bij het station ‘s-Hertogenbosch te wachten op mijn afstudeermaatje om samen naar de praktijk instelling waar we afstuderen te gaan.

Dit middag was ik wat vroeger thuis en lunchte ik samen met vriendinnetje Vera. We haalden lekkere boodschappjes bij de groenteboer en de supermarkt en genoten van een gezonde maaltijd.

Een beetje gek doen moet kunnen toch! Mmm wat waren deze salades heerlijk!

Die middag ontving ik in de brievenbus wat pakketjes. Waaronder de prijs die ik won via de winactie van Cherryfizz, mede mogelijk gemaakt door Capricci. Op de onderste foto een korte sneak peak van dit leuke pakketje. Hier komt morgen een artikel van online.

Dit zaterdag had ik een gezellige workshop voor Beautydream gepland staan waarvoor ik koos voor een smokey eyelook. Ook droeg ik hier een nieuw jurkje.

Ik haalde eens een keer heerlijke boodschappen bij de Turkse winkel. Die avond smulden we van Lahumacun (Turkse Pizza) met pittige sambal, een salade en natuurlijk veel knoflook saus mmm!

Die zondag vertrok ik samen met mama naar een workshop voor 14 volwassen dames in een leuke vakantie boerderij. We moesten een eindje rijden en met zoveel dames kan ik wel wat assistentie gebruiken. Het was een hele gezellige en geslaagde workshop geworden!

Aangezien we toch in de buurt waren heb ik met mijn moeder nog een bezoekje aan de Ikea gebracht. Ik ben dol op deze winkel, heerlijk rondkijken, ideetjes opdoen voor ons appartement en leuke hebbedingetjes shoppen. Ik kocht een grote kamerplant met pot, twee kleine plantjes met leuke potjes, een leuk dienblad, handige opbergbakjes, spaarlampen en houtbeits.

In het Ikea restaurant genoten we van een kopje cappuccino, een lekkere fruitsalade en mama nam een groente salade mmm!

Dit zijn de leuke bloempotjes en planten voor in huis. Ik vind ze heel gezellig staan!

De nieuwe kamerplant die sinds kort onze woonkamer heerlijk opfleurt en groen geeft!

Maandagavond genoot ik van een heerlijke pittige Xco workout.

Na een lange dag school en een heerlijke Xco workout in de sportschool, genoot ik heerlijk op de bank van een rustmoment in mijn loungebroek, ipad erbij, vriendlief erbij en tot rust komen. 🙂

Vriendlief moet eerder opstaan als ik en dan ontbijt ik vaak alleen. Ik ontbeet heerlijk met mijn grieke yoghurt ontbijtje, dit keer met stukjes kiwi, kaneelpoeder en rozijntjes, een bijzondere combinatie! Terwijl ik wat blogjes aan het lezen was 🙂 Een heerlijke manier om de ochtend mee te starten.

Op school weer druk aan de slag voor ons afstudeer onderzoek en het individuele afstudeer onderdeel. Natuurlijk met een kopje koffie erbij (cappuccino) en wat fruit. Ik had een hele handige mandarijn houder meegenomen haha! Wat vinden jullie ervan?

Heerlijk die eerste zonneschijnen! We wonen sinds November in ons appartement dus we hadden de zon nog niet binnen zien schijnen. Wat een mooi plaatje is dit zeg! Binnenkort eens kijken voor een fijne tuinset zodat we gebruik kunnen gaan maken van onze tuin.

Dit was mijn Visual diary voor deze week. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Hebben jullie ook zo genoten van de eerste zonnestralen?

Follow my blog with Bloglovin’. 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • denise
  7 maart 2013

  leuke foto’s!
  liefs,
  denise

 • writingmonique
  7 maart 2013

  Leuke foto’s :).

 • Jewelyz
  7 maart 2013

  Heerlijk de eerste zonnestralen! Ik heb lekker in mijn tuin gezeten, wel met mijn jas aan, maar oh heerlijk is dat! 🙂
  Leuke foto’s, vooral die sieraden die je gewonnen hebt zien er leuk uit, ben erg benieuwd naar je review!

 • Suzanne
  7 maart 2013

  Wat een heerlijke foto’s !

 • Marleen
  7 maart 2013

  Hey lieve Kelly! Wat n heerlijke blog om weer te lezen, lig nu al bijna n week ziek op bed en jou blogs geven voor wat afleiding! 🙂 hoop je snel weer te zien! Xxx Marleen

 • Nadia
  7 maart 2013

  Leuk je diary! Héérlijk die zon! En lekker joh, Turkse pizza.

 • Brechtje
  7 maart 2013

  Leuke visual diary. Oeeh, ja ik ben ook gek op turkse pizza, heerlijk! Hihi, ik werd ook zo blij van de zon, heerlijk! De lente komt er nu echt aan. 😀

 • Natasja
  7 maart 2013

  Lahmacun, hmm! Lekker. Ik heb ook zo genoten van de zon. 🙂

 • Life of Simone
  7 maart 2013

  Heerlijke foto’s! Vind die potjes zo leuk, ga binnenkort ook eens met mijn vriendje langs te Ikea, leuk dagje uit en dan kan ik wat leuke dingen kopen voor mijn studentenkamertje!

 • Debbie
  7 maart 2013

  Heel veel foto,s zijn niet zichtbaar bij mij… maar de foto,s die ik zie leuk en lekker tukse pizza.

 • Suzanne
  8 maart 2013

  Leuk overzichtje! Vind die diarys altijd heel leuk om te lezen 🙂

 • Bianca
  10 maart 2013

  Ziet er lekker uit dat broodje gezond! Leuk om te zien!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.