Vintage shoplog aankopen : Een lieve vriendin nam me mee naar de kringloop winkel, ook wel de vintage winkel of thrift shop genoemd. En wat heb ik genoten! Koopjes van geweldige leuke en schattige producten, mokjes, kopjes, theepotjes enzovoorts. Deze winkel lag in Almkerk en was prachtig ingericht. Ik heb er leuke spulletjes gekocht voor in huis.

P5120153

Deze geweldige vintage theepot (3,00 euro) en dit suiker/melk setje voor op de salontafel (1,50 eurp)

P5120151

Een peijnenburg ontbijtkoek blik (0,45 ct), een klein vintage bloemen blikje (0,30ct), fotolijstje (2,75), een beschuit blik (0,90ct),  en wat sieraden, 2 kettingen en een doorzichtig kralen armbandje. (1,00 per stuk).

Vanaf bovenaf in de  vintage doos

P5120155

Ketting in vintage

Een schattig bewaarblikje

P5120158

 

Dit blik wil ik gaan gebruiken voor de coffee pads.

Heerlijk kopje thee uit de nieuwe theepot!

Ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes, in totaal was ik 14,00 kwijt, heel goedkoop voor wat ik allemaal heb geshopt. Ik had nog veel  meer willen kopen maar ik wilde wel grenzen bewaken. Ik wil zeker eens terug naar deze winkel, i love it. Wat vinden jullie hiervan? Komen jullie wel eens bij een kringloop? Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

 

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “Vintage shoplog aankopen”

  1. Wauw wat een leuke dingen ! Ik zou graag eens naar een kringloop zaakje willen gaan, geen idee waar ik die hier kan vinden 🙁

  2. Leuke aankopen :). Ik ben laatst nog naar de kringloop geweest, maar niks gekocht :). Ik ging voor een tafel met stoelen, maar ze hadden niks leuks. Binnenkort ga ik weer terug :).

  3. Wat een pareltjes heb je gevonden! Ik hou daar wel van, lekker shoppen in de 2nd hand! Alsof je in een museum rond mag lopen en alles mee mag nemen voor een prikkie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.