Healthy lifestyle video: Fitness (ik had een hekel aan sporten!)

 

fitness deel 1

Ik heb al veel artikelen gedeeld over healthy lifestyle, fitness en alles omtrent dit onderwerp maar ik heb hier nooit eerder een video over gemaakt. Ik krijg op Youtube regelmatig vragen of ik hier meer over wil vertellen en daarom ben ik achter mijn camera gekropen voor een healthy lifestyle, fitness en voedingsvideo. De video werd echter zo lang dat ik deze heb opgedeeld in twee delen. Vandaag deel ik het eerste deel met jullie en in deze video ga ik het hebben over mijn fitness routine. Het is een soort ‘fitness story’ waarin ik begin met de tijd dat ik een hekel had aan sporten (als ik de trap al op moest begon ik bij wijze van spreke al te zuchten) tot nu, een vrouw die echt dol is op sporten. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van zo’n kletsvideo als deze.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van mijn video en mijn verhaal over mijn ‘fitness journey’?. Zo zie je maar dat als je een hekel hebt aan sporten dat het zomaar zou kunnen omslaan, ik had nooit gedacht dat dit bij mij het geval zou zijn maar het is toch echt zo en ik ben er dol op. Wat voor sporten doen jullie? Wat is jullie favoriete workout? En zijn er meerderen van jullie die ooit een hekel hadden aan sport en er nu vol passie van genieten? Ik ben heel benieuwd! Volgende keer behandel ik deel 2 van de healthy lifestyle video waarin ik het ga hebben over mijn voedingsgewoontes. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Hannah
  30 september 2014

  Leuke video! Spinning is niet echt mijn ding, maar bodypump en xco lijken me wel heel erg leuk. Zelf doe ik op dit moment steps en bodyfit, en daar heb ik echt superveel plezier in! En vaak loop ik in het weekend nog een rondje hard. Ik vind het altijd zo lastig dat al die groepslessen zo leuk zijn haha, het liefst zou ik ze allemaal doen maar dat lukt niet!
  Hannah onlangs geplaatst…SUMMER GOAL | I did it!My Profile

 • Marion
  30 september 2014

  Voor mij zit intensief sporten er niet in wegens mijn ziekte, maar wandelen of fietsen doe ik wel graag. Ik hoor het best wel vaak dat mensen een thuisstudie gewichtsconsulente doen. Lijkt me een erg leuke studie. Zeker als je mensen echt een vorm van begeleiding en motivatie kan geven. Mooi beroep denk ik.
  Marion onlangs geplaatst…Zomaar 10 vragenMy Profile

 • Milou
  30 september 2014

  Ik ben zo iemand die sporten ontzettend leuk vind maar het moeilijk vind om het iedere week te doen. Ik sport eigenlijk sinds 3 jaar niet meer en ik mis het wel. Goede oppeppende video’s voor mij dus!:-)
  Milou onlangs geplaatst…10 Facts about meMy Profile

 • Vicky
  30 september 2014

  Leuk, motiverend filmpje. Ik ben absoluut niet sportief maar zou wel graag na mijn bevalling een sport vinden die ik graag doe. Misschien een leuke tip voor een artikel? Hoe opbouwen van conditie na zwangerschap. Alle tips zijn welkom en hopelijk hou ik het deze keer wel eens vol!
  Vicky onlangs geplaatst…NOTD: Gold DiggerMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  30 september 2014

  Interessant om eens te horen! Ik doe momenteel niks van sport, nu jou ik begin vanaf zaterdag met danslessen bij een vriendin die haar eigen ‘dansstudio’ begonnen is… Verder wil ik zo graag ook iets van groepslessen gaan doen 1 of 2 keer in de week. Ik vind het wel heel erg lastig dat ik zelf nog geen inkomen heb en dus alles aan mn ouders moet vragen op te betalen… Als ik later werk zal dat wat makkelijker gaan denk ik. Maar als ik dan eenmaal met iets begonnen ben hou ik het meestal niet langer dan een jaartje vol, omdat ik diep vanbinnen echt niet van sporten hou… Tenzij ik misschien nog iets vind wat ik echt hele leuk vind..
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: is het nu zomer, herfst of lente? ♥My Profile

 • Dita
  30 september 2014

  Leuk filmpje! Zelf hou ik echt niet van sporten. Wel ga ik misschien Yoga proberen binnenkort.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete bad productenMy Profile

 • Dionne
  30 september 2014

  Wat een super leuk filmpje!
  Ik zou heel graag willen beginnen met sporten, maar ben er nog niet helemaal achter waar ik moet beginnen. Daarnaast ben ik iemand die zo nu en dan een schop onder mijn kont geeft zodat ik weer wat ga doen.

 • Jessica
  30 september 2014

  Knap dat je de knop om kan zetten!
  Bij lukt dat dus niet. Ik heb een tijdje groepsles kickfun gedaan, maar uiteindelijk toch maar gestopt.
  Mocht ik ooit weer tijd en zin hebben dan ga ik het zwemmen weer oppakken.
  Jessica onlangs geplaatst…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 • Karlijn
  30 september 2014

  Hoi Kelly,

  Wat een leuke video!
  Ik heb jaren gevolleybald, maar ik heb sport nooit heel leuk gevonden. Daarna ging ik 2 avonden per week naar de sportschool en begon ik met hardlopen. Bij mij wisselde het nogal. Soms hield ik het sporten een hele tijd vol, maar vaak gaf ik het toch weer op omdat ik tegen mezelf zei dat ik het te druk had.

  Nu heb ik eindelijk een goede routine gevonden die ik leuk vind en vol kan houden.
  Ik ga 3x in de week hardlopen en ik doe 2 of 3x in de week blogilates. Ik sta nu elke dag om 7 uur op, eet dan wat en ga daarna een uurtje hardlopen of pilates doen. Zo ben ik meestal rond 9 uur klaar, voordat ik naar de universiteit moet of andere dingen moet doen. Ik heb nu geen excuus om het niet te doen, want ik heb het gewoon ingepland in mijn dagschema en ik maak er dus gewoon tijd voor. Ik vind het echt superfijn, het is nu minder erg om te doen, soms zelfs leuk en ik zit nooit te stressen omdat ik te weinig tijd heb. Sowieso voel ik me een stuk fitter en energieker als ik de dag begin met sporten.

 • Marianne
  30 september 2014

  Super leuke video! Echt heel leuk om te zien, enthousiasme straalt er van af!

  Ik raak weer helemaal enthousiast en geïnspireerd. Sinds kort probeer ik het sporten ook weer op te pakken door twee keer in de week te gaan BodyPumpen, daarnaast hockey ik ook nog één keer in de week.

  Kijk uit naar je volgende video over voeding! 🙂

  Liefs, Marianne

 • Elize
  30 september 2014

  Leuke video!
  Zelf heb ik nooit iets met sport gehad. Ik was altijd slecht in gym op de middelbare school dus ik denk dat het vooral daardoor komt. Ik heb wel van die periodes dat ik ineens wil gaan sporten, maar echt goed volhouden doe ik het dan niet. Aan de ene kant vind ik dat wel jammer, maar aan de andere kant beweeg ik wel voldoende door overal op de fiets naartoe te gaan. Als ik dat niet doe voel ik me ook echt minder goed. En yoga vind ik heel leuk! Daar heb ik een aantal keer een cursus van gedaan en dat beviel heel goed 🙂
  Ik ben benieuwd naar de volgende video!
  Elize onlangs geplaatst…Heb ik geaccepteerd dat ik coeliakie heb?My Profile

 • Joyce
  30 september 2014

  Toffe video Kelly! Ik had zelf ook niets met sport, tot nu 1,5 jaar geleden. Ik begon met zumba en dance workout omdat ik gewoon van dansen houd. Daarnaast ben ik nu body workout gaan doen, een workout met allerlei tools om al je lichaamsdelen te trainen, dus krachttraining op muziek. Ook doe ik total workout, wat je kunt vergelijken met xco, alleen dan nog intensiever qua cardio en zonder tools (alleen af en toe gewichtjes of snel een matje pakken voor de buikspieren) en ik heb nu ook een paar keer pilates gedaan en dat wil ik ook meer gaan doen.
  Joyce onlangs geplaatst…Catrice Keep Pool nagellakMy Profile

 • Daniëlle
  30 september 2014

  Ik sport ook bij de sportschool. Ik volg yoga, bodybalance, sh’bam, zumba en soms bodycombat. Dat laatste alleen als ik me echt heel goed voel. Bodybalance en yoga vind ik het leukst!

 • Esther
  30 september 2014

  Leuke video! Ik heb zelf toen ik jonger was altijd gezwommen, en ik deed vaak 1x in de week zwemmen en 1-2 x in de week iets anders, een tijdje volleybal, een paar jaar turnen, 2 jaar jazzdance, atletiek, en nog wat andere dingen geloof ik. Ik vond alleen behalve zwemmen niks echt zo leuk dat ik er ook mee door ging en ik was nou ook niet echt heel goed erin. Op de middelbare school ben ik op een gegeven moment ook gestopt met zwemmen, daarna heb ik eenaantal jaar periodes in de sportschool gesport, maar dat ging dan misschien 6-9 maanden supergoed, dan ging ik 3x in de week, en dan gebeurde er weer wat waardoor ik weer maandenlang niet ging. Nu heb ik 2 jaar geleden ongeveer Blogilates ontdekt, en daar ben ik helemaal gek van. Dat doe ik nu 5-6 x in de week, en ik moet zeggen dat ik ook duidelijk kan merken dat ik sterker en beter word. Ben denk ik ook nog nooit zo goed in vorm geweest, alleen jammer dat de boobies wat kleiner zijn geworden haha.

 • Céline
  1 oktober 2014

  Leuk om te horen wat jij doet met sporten. Ik doe ook bodypump en bodybalance. Het liefst ook nog GRIT met Xco erachteraan en in het weekend hardlopen.
  Voor de zomer deed ik aan bijna iedere dag krachttraining waarbij ik de ene dag mijn armen, schouders en rug trainde en de andere dag mijn buik, benen en billen.Na de zomer zit er een beetje de klad in en ik probeer nu langzaamaan mezelf weer regelmatig naar de sportschool te schoppen.
  #fitmetkelly helpt daar wel een beetje bij 😉 Ik ben in ieder geval weer een beetje gezonder gaan eten en sport nu weer minimaal 1 keer per week. Hopelijk over een tijdje weer 3 keer per week en nog een extra keertje hardlopen.

  Ergens dit jaar wil ik heel graag een halve marathon lopen. Dat zou een heel bijzonder doel zijn voor mij om te behalen, want een paar jaar terug kon ik nog niet naar de hoek van de straat dribbelen en ik was al zo benauwd dat ik bijna geen adem meer kreeg. Ik heb van jongs af aan erg veel problemen gehad met mijn longen en hardlopen was dan ook echt niets voor mij. Ik heb toen een hele zomer lang, keihard getrained met hardlopen en nu heb ik al 2 keer 19 Km gerend. Ik vind het zo bijzonder om te zien dat je zelfs de “ziektes” waar je al van kinds af aan mee kampt, kunt verdrijven als je maar blijft geloven en door blijft werken.

  Alles is mogelijk.
  Céline onlangs geplaatst…Opening primark ArnhemMy Profile

 • Mirne
  1 oktober 2014

  Hopelijk ga ik er oook ooit van houden, nu haat ik het nog.
  Mirne onlangs geplaatst…GoulashsoepMy Profile

 • Anneleen
  1 oktober 2014

  Leuk om meer over te horen! Ik hoop dat ik ook ooit die sportmicrobe te pakken krijg 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: eerste schooldag en griepMy Profile

 • Eveline
  2 oktober 2014

  Interessante video! 🙂

  Ik ben zelf sinds kort gaan sporten, omdat ik moet afvallen. Ik dacht mooi: oke, laat ik eens een lesje bodypump gaan doen, maar dat was echt te veel meteen voor de eerste keer. Ik heb er een week spierpijn van gehad, haha. Nu heb ik ook gewoon een sportschema op maat en die volg ik dan 2keer in de week en ik wil er dan nog wel een groepsles naar keuze bij doen, vaak iets van zumba of zo. Maar ik heb ook nog wat andere dingetjes die ik wil gaan proberen. Xco heb ik vaker gehoord en dat lijkt me wel heel erg leuk, maar dat wordt niet aangeboden bij de sportschool waar ik sport. Die is pas net open, dus misschien komt dat nog 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.