Video: 3x Trouwjurken van Wish passen (10 euro trouwjurk!)

Vandaag heb ik een hele speciale extra video voor jullie. Ik bestelde op Wish 3 trouwjurken van gemiddeld €10,00 per stuk en ben ze op video gaan passen. Ik was zo nieuwsgierig, zal het stiekem toch die droomjurk kunnen zijn? Of is het helemaal niets? Ik probeerde het uit en deel het in een video (met een knipoog natuurlijk!). Ben jij ook benieuwd?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • rachel
  7 juni 2019

  leuke video kel. 😀 maar voor zo’n speciale dag zou ik persoonlijk toch wel wat meer uit de kast willen trekken 😉 maar voor mensen met een laag budget is het wel super natuurlijk 😀

 • Natasja
  10 juni 2019

  Haha ik zou het toch niet riskeren om via wish of Ali een trouwjurk te kopen. De vraag blijft wat je krijgt.
  Natasja onlangs geplaatst…Zwanger en hitte | Wat je wel en niet moet doenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.