Vakantie VLOG: Weekendje Drenthe met ons gezin

Ik heb gezellig een vakantie vlog voor jullie van ons weekendje weg naar Drenthe! We gingen er een heerlijk weekendje op uit met ons gezin. Wat is Drenthe een prachtige provincie en wat zaten wij in een mooie rustige omgeving. We verbleven in het dorpje ‘Een’ wat op zo’n 30 minuutjes rijden van Assen en Groningen ligt. We mochten daar op uitnodiging van Natuurhuisje.nl in een heerlijk natuurhuisje verblijven. Wat hebben we genoten en wat vonden de kinderen het ook heerlijk. Kijk je mee naar deze gezellige vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

#KellycaresseAd

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Wij hebben enorm genoten en vinden Natuurhuisje.nl dan ook echt een aanrader. Ideaal als je een uniek vakantieadres zoekt midden in de natuur. Letterlijk even weg van de massa in een bijzonder huisje waar je in alle rust kunt genieten. De natuurhuisjes zijn niet gelegen op grootschalige vakantieparken wat zorgt voor veel rust en waarin je echt dat ‘helemaal weg’ gevoel krijgt. Wij hadden een prachtige 6-persoons woning. Dit is de link naar het Natuurhuisje waar wij genoten hebben van onze mini break. Maar ik deel in de video ook mijn top 3 met Natuurhuisjes die ik ook in mijn wishlist stonden:
1: Natuurhuisje in Dalfsen
2: Natuurhuisje in Loerbeek
3. Natuurhuisje in De Wolden

Super leuk om eens rond te kijken op de site en alle foto’s te bekijken van alle huisjes. De natuurhuisjes hebben ieder een heel uniek en persoonlijk karakter. Wij willen in de toekomst zeker vaker een huisje boeken via deze site.

Ken jij het concept Natuurhuisje.nl al? En wat vonden jullie van onze vlog? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Vakantie VLOG: Weekendje Drenthe met ons gezin”

  1. oooohh wat een heerlijke grietjes heb je toch schat 😀 <3 heb weer genoten van je vlog moppie en fijn weekend!!! <3

  2. Wat een leuk huisje hadden jullie! Genieten zeg zo vrij in de natuur. In september gaan wij met de familie weg dus ik ga de natuurhuisjes zeker als idee aangeven!
    Veel liefs, Celine

  3. Wat leuk een nieuwe vlog!! Ik ga hem vanmiddag snel thuis kijken! Ik heb gister ook weer even al je blogs bij gekeken! Ik had je nog een insta storie gestuurd van mijn zoonjte die het ook leuk vond mee te kijken 🙂

  4. Wat een geweldige huisjes! Ik ga er gelijk even kijken. Moet zelf ook nog een vakantie plannen voor over een paar weken en zo’n heerlijk huisje lijkt me wel wat.
    Genieten jullie nog lekker na van de vakantie. Ik heb genoten van je vlog

  5. Wat heerlijk om lekker naar Drenthe te gaan! Even lekker er tussenuit is altijd een goed idee. Het is daar altijd zo fijn, mooi groen en heerlijk schone lucht inademen. Enjoy! Liefs Iris

  6. Ziet er een heel gezellig vakantiehuisje uit, zo mooi en rustig gelegen 🙂 Fijn dat jullie zo genoten hebben!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.