Vakantie Kroatië vlog 1: Zwempret en genieten!

6

Ik ben terug na een heerlijke vakantie in Kroatie met mijn gezinnetje. Afgelopen zondag kwamen we thuis na 12 heerlijke dagen genieten van zon, zee, strand en vooral elkaar. Wat hebben we daar enorm van genoten! Afgelopen maandag ben ik begonnen met het editten van de vlogs waar jullie vandaag deel 1 en vrijdag deel 2 van zien. Hoe verliep onze heenreis? Wat voor accommodatie hadden wij op de camping? De eerste keer zwemmen in de zee en op het strand, lekker eten, een mooi stadje bezoeken en meer. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

We waren op uitnodiging van Canvas Holidays op vakantie in Kroatië in de streek Istrië waar we verbleven op Camping resort Lanterna. Het was voor mij de eerste keer in het land Kroatië en wat was ik onder de indruk van dit prachtige land. De mooie natuur, fijne cultuur, het lekkere eten en de fijne sfeer. Echt een land om vaker naar toe te gaan met ons gezinnetje en dan ook zeker een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een zonnige vakantie in een prachtig land.

Hopelijk vonden jullie dit een leuke vlog, vrijdag heb ik deel 2 voor jullie. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

25 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  28 juni 2017

  Het ziet er heerlijk uit! Mooie caravan, inderdaad lekker luxe vergeleken met andere caravans.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minder plastic: Een duurzame tandenborstel.My Profile

 • Joyce
  28 juni 2017

  Wat een heerlijk plekje zo, het ziet eruit als een heerlijke vakantie!
  Joyce onlangs geplaatst…Plussize badmode kopenMy Profile

 • Kelly
  28 juni 2017

  Wat een heerlijke stacaravan! Mijn vriend en ik gaan wel eens met de caravan van mijn schoonouders op pad, maar dit is toch even anders haha. Brengt op ideeën. Oostenrijk en Kroatië lijken mij prachtig!
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #208 een werkplanning makenMy Profile

 • Cynthia
  28 juni 2017

  Het ziet eruit als Vakantie!! Heerlijk. X
  Cynthia onlangs geplaatst…Hoe mijn vriendje werd als vaderMy Profile

 • Nicole
  28 juni 2017

  Zou zelf niet snel aan Kroatië denken maar ziet er goed uit zeg..!
  Nicole onlangs geplaatst…Twee weken na de bevalling: dagje Efteling!My Profile

 • Sylvia
  28 juni 2017

  Wat een heerlijke vakantie! Wij zijn er ook echt aan toe. Helaas nog even wachten want mijn vriend is pas in november vrij! Tja dat krijg je als je in het toerisme werkt. Ik wil na het zien van je vlog ook dolgraag een keer naar Kroatië hij komt dus op mijn reiswensenlijstje.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#25My Profile

 • Rachel
  28 juni 2017

  Wat een heerlijke vakantie. Lekker genieten zeg. Inderdaad wel glamping in zo’n enorme stacaravan. Wij doen meestal aan cramping. Klein tentje op een trekkersveldje, maar misschien is dit met kinderen wel een betere optie.
  Rachel onlangs geplaatst…Hoe verhoog je je productiviteitMy Profile

 • Essma
  28 juni 2017

  Leuk zeg! Kroatië ziet er mooi uit! Wat een schattig jurkje van Aimy! Hopelijk ben je lekker uitgerust na due 12 relaxte dagen!
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #21My Profile

 • Manouk
  28 juni 2017

  Ik word hier echt jaloers van hoor haha! Zo fijn dat jullie het goed naar jullie zin hebben gehad. Wij twijfelen om met de auto te gaan met onze kindjes van bijna 2 en bijna 4. Of gewoon met het vliegtuig naar Turkije of Griekenland. Maar nu ik dit zo zie krijg ik toch wel weer ‘heimwee’ naar Kroatië!

 • Marianne
  28 juni 2017

  Ziet eruit als een heerlijke vakantie! Lekker zwemmen met de kindjes, zijn echte waterratjes geloof ik 🙂 Mijn meisje is ook dol op zwemmen en lekker spetteren in het water. Wat kan Aimy inmiddels al goed lopen! Dat beeld van haar hand in hand met Lana deed me echt een beetje smelten, hoop dat ik dat ook snel mag meemaken <3
  Marianne onlangs geplaatst…Sluipstroom, trek de stekker eruit!My Profile

 • Jodi - liefthuis
  28 juni 2017

  Kroatië is de BOM het ziet er heerlijk uit en mooie buik heb je ?
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn bekken problemen tijdens de zwangerschap….hoe gaat het nu???My Profile

 • Suzanne
  28 juni 2017

  Ziet er goed uit!

  Mag ik vragen welk spaans/frans achtige nummer je als achtergrond muziek hebt gekozen die af en toe naar voren komt de eerste 2-3 minuten?

 • Suzanne
  28 juni 2017

  Vakantie ziet er goed uit, jullie hebben het zo te zin goed naar jullie zin gehad.

  Mag ik vragen welk spaans/frans achtig nummer je de eerste 2 a 3 minuten als achtergrondmuziek gebruikt hebt? Superleuk nummer!
  Suzanne onlangs geplaatst…Vakantie Kroatië vlog 1: Zwempret en genieten!My Profile

 • Vanessa
  28 juni 2017

  Lijkt me een heerlijke vakantie! Ideaal om als gezinnetje te doen. Leuke vlog, ben al benieuwd naar deel 2!
  Vanessa onlangs geplaatst…IK BEN ZWANGER!My Profile

 • Anneleen
  28 juni 2017

  Kroatië lijkt me een heel mooi land! Ziet er echt een zalige vakantie uit! Ik kijk al uit naar deel 2 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Maaike
  28 juni 2017

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik heb zin in de vakantie! Ole!
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #1: introductieMy Profile

 • Mommy adventures
  28 juni 2017

  Wat ziet jullie vakantie er heerlijk uit!
  Helemaal als ik hier buiten naar de regen kijk.
  En wat een leuke accommodatie, iets om te onthouden.
  Mommy adventures onlangs geplaatst…Opruimwoede.My Profile

 • Rianca
  28 juni 2017

  Wat een heerlijke vakantie moet dat zijn geweest. Ik kijk nu al uit naar deel 2!

 • Nathalie
  29 juni 2017

  Nog nooit geweest. Wij vertrekken volgende week naar IBIZA. Ook benieuwd!
  Nathalie onlangs geplaatst…Ben ik een goede moeder?My Profile

 • Nathalie
  29 juni 2017

  Nog nooit geweest. Wij vertrekken volgende week naar IBIZA. Ook benieuwd!
  Nathalie onlangs geplaatst…Ben ik een goede moeder?My Profile

 • rachel
  29 juni 2017

  dat is weer een heerlijke vakantie geweest zo te zien 😀
  rachel onlangs geplaatst…Kids en vakantieMy Profile

 • 30so.nl
  29 juni 2017

  Wow! Ziet er echt luxe uit, heerlijk! Krijg meteen zin in vakantie! Leuk filmpje!
  30so.nl onlangs geplaatst…VLOG Rituals ZonnebrandMy Profile

 • Marijke
  29 juni 2017

  Nog nooit aan Kroatië gedacht maar ziet er mooi uit!
  Marijke onlangs geplaatst…Courgetti met een asperge burger (vega)My Profile

 • MessyMommy
  29 juni 2017

  Ahhh leuk! Ik ben zelf half Oostenrijks echt leuk om te zien! En Rovinj, superleuk stadje, ook al eens geweest! Echte aanrader. Nog even qualitytime voor de kleine komt;).

 • Anna
  30 juni 2017

  Leuke vlog !

  Hoe vond je het om zo lang te reizen met een baby ? Heb je nog tips ? Ik hoorde bijv dat je iedere 2 uur een halfuur pauze moet houden met een baby? Hoe hebben jullie dit gedaan ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.